AIKAKRIITTISIÄ TEHTÄVIÄ
- Aktivointeja vuotta 2012 varten

Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
15.6.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Steveltä:

Ryhmä on puhunut paljon vuodesta 2012. Vaikka heidän viestinsä on hyvin erilainen, he kuitenkin sanovat seuraavaa: se on taianomaista aikaa, joka on täynnä luomista ja kehitysaskel ihmiskunnalle. Monet ihmiset maan päällä ovat solmineet erityissopimuksia, jotka he toteuttaisivat vain, jos ihmiskunta saavuttaisi sen kriittisen tason, missä se voi tapahtua. Tästä puhutaan nyt ja se on ilmentymässä taianomaisena päivänä vuonna 2012.

Ryhmä sanoo, että kyse on suuresta luomisesta maailmanlaajuisesti. Monilla valotyöntekijöillä on tällä hetkellä elämässään outoja tapahtumia, jotka työntävät heitä uuteen suuntaan, mikä sallii heidän aktivoida aikakriittiset sopimuksensa. Tässä viestissä Ryhmä antaa kolme esimerkkiä siitä, miltä tämä voi näyttää. Seuraavat neljä vuotta ovat ihmiskunnalle muutosaikaa. Monet valotyöntekijät aktivoivat nyt sopimuksia, jotka asettavat heidät parhaaseen asemaan sen kannalta, mitä on edessä. Nauttikaa matkasta.

Isoja haleja ja lempeitä tönäisyjä.

Steve Rother

***********

Terveisiä kotoa

2012

Tiedätte syvällä sydämessänne, että olette tulleet tekemään tänne jotain. Haluamme kertoa teille, mitä on suoraan edessä. Haluamme puhua teille jostakin, mistä emme ole ennen paljon puhuneet. Aloitamme kertomalla teille vähän vuoden 2012 taiasta, koska maapallolle ja ihmiskunnalle tulevat mahdollisuudet ovat uskomattomia, kun kehitytte.

Kehityksenne on pelissä paljon aikaansa edellä. Olemme puhuneet aiemmin vuodesta 2012. Kyllä, se on maaginen ajankohta. Kyllä, se on ulottuvuusmuutos. Kyllä, se on kaikkia niitä asioita, joita olette kuvitelleet sen olevan. Miksi? Koska te olette luojia, ja kun päätätte lujasti jonkin tapahtuvan, se tapahtuu.

Pitkin matkaa on ollut jakautumista vanhaan ja uuteen energiaan. Matkan varrella on ollut monia jakoja ja luokitteluja, joiden voisitte sanoa olevan rajakohtia, missä tämä on vanhaa ja tämä uutta. Vuosi 2012 on paljon odotettu virstanpylväs, se on ulottuvuuksien välinen risteyskohta. Havainnollistamme teille asiaa.

Risteävät aikajanat

Teitä kiehtovat ehdottomasti tarinat Camelotista ja kuningas Artturista. Kuitenkaan ette todellisuudessa tiedä, ovatko nämä tarinat totta vai keksittyjä. Olette löytäneet kuningas Artturin haudan ja olette löytäneet myös paloja, joiden uskotte olevan vanhasta Camelotista, mutta ovatko ne sitä todella? Onko tämä todellista historiaa vai myytti? Tietenkin sanalla "todellinen/aito" on paljon eri merkityksiä, joten teidän on ymmärrettävä, että jos odotatte jonkin tapahtuvan, löydätte todisteita sen tapahtumisesta. Luotte sen, mitä tarvitsette, voidaksenne ymmärtää sen.

Selitämme toisen käsityksen tästä, sillä se on tapahtunut monta kertaa planeetallanne. Se tapahtui silloin, kun Buddha kulki maan päällä, ja Kristuksen aikoina. Se on tapahtunut monta kertaa silloin, kun maailmaanne tuli tarinoita, jotka eivät koskaan ole muuttuneet.

Jos kerromme jollekin huoneen etuosassa vain viisi sanaa ja pyydämme häntä välittämään ne vieressään olevalle henkilölle, niin siihen mennessä kun sanat ovat huoneen takaosassa, mukana on vain kaksi alkuperäistä sanaa. Miksi sitten Camelotin pitkä tarina on välittynyt sukupolvelta toiselle koskaan muuttumatta? Koska se leimattiin pysyvästi aikajanalle.

Kuvitelkaa 11 aikajanan kulkevan yhtäaikaa rinnakkain. Sielullanne on 11 kokemusta samanaikaisesti. Olette moniulotteinen olento, joka elää sielun 11 kokemusta ja yhtä havaintopistettä. Jokainen näistä kokemuksista tapahtuu eri aikajanalla. Ajattelette aikajanan olevat tässä ja nyt. Mutta oli yksi kuningas Artturin aikajana, joka oli maaginen tapahtuma ja tuossa pisteessä aikajana ylitti omanne. Se kääntyi sopivasti ja sitten risteytyi toisten aikajanojen kanssa. Kun tämä tapahtui, molempiin aikajanoihin jäi pysyvä leima.

Nämä ovat niitä taianomaisia tarinoita, jotka kuulette lapsena ja ne vaikuttavat teihin lopun elämäänne. Ne tulevat kannustamaan ihmiskuntaa juuri oikeaan aikaan ja paikkaan antaakseen teille sen, mitä tarvitsette. Vuosi 2012 on 12 eri aikajanan risteys. Se jättää jäljen kaikkiin ajan ja paikan ulottuvuuksiin. Voitte nähdä sen mahdollisen taian, mitä tapahtuu täällä. Lisätkää tähän vielä se tosiasia, että jokainen odottaa jotain maagista tapahtuvan - tietenkin se tapahtuu.

Mitä vuonna 2012 tapahtuu?

Entä sitten kaikki ne ennustukset asioista, joita tapahtuu vuonna 2012? Ensinnäkin, useimmat asiat joiden alun perin oli tarkoitus tapahtua 2012, ovat jo tapahtuneet. Koska olette vetäneet niitä "taaksepäin" kehittymällä suunniteltua nopeammin, teidän ei tarvitse mennä tuohon päivämäärään saakka.

Elätte tiukasti viidennessä ulottuvuudessa ja alatte oppia, miten sitä käytetään päivittäisessä elämässänne. Työnnätte rajoja. Opitte uusia tapoja olla vuorovaikutuksessa maailmanne kanssa, rakastaa ja yhdistyä sielun eri osiin. Siksi nyt on niin taianomaista aikaa.

Monet ihmiset odottavat kokonaisen päivän vuonna 2012 olevan erityisen taianomainen. Te luojina ette ole vielä edes päättäneet, mikä päivämäärä se on, joten teidän ihmisten on parasta kiirehtiä ja panna toimeksi, jotta pääsemme liikkeelle! Sitten kun päätätte, mikä päivä se tulee olemaan vuonna 2012, luotte ihmeitä. Selitämme, miten se voi tapahtua.

Mitkä ovat mahdollisuudet? Mitkä ovat ihmeet? Mitä tapahtuu tuona päivänä? Kerromme teille, että tuo päivä on hyvin taianomainen, milloin tahansa päätätte se olevankin. Teillä on juhlat. Monet teistä menevät vuorille voimapaikkoihin ja tunnette energian virtaavan ja rakastatte sitä. Sytytätte suuria kokkoja ja laulatte lauluja. Sitten kun se kaikki ohi ja kokot sammuneet, kävelette alas vuorelta ja menette töihin seuraavana päivänä - aivan kuin minä tahansa päivänä. Käsitätte, että paljon siitä mitä olette luoneet, on ollut jo olemassa. Ymmärtäkää, ettei se ole meidän silmissämme mikään pettymys, koska se on kuitenkin hyvin taianomainen päivä. Tätä tapahtuu.

Aikakriittiset tehtävät

Monet teistä ovat sieluja, jotka ovat olleet tällä planeetalla elämä toisensa jälkeen. Tulitte tuomaan jotain Kotoa, jonka jakaisitte koko ihmiskunnan kanssa, auttaaksenne sieluja, jotka teeskentelevät olevansa ihmisiä ollakseen henkiä. Jokainen teistä tuli mukanaan eräs osan. Jos - ja vain JOS - kaikki avautuisi juuri oikeaan aikaan, niin olisitte täällä tämä osan kanssa.

Kutsumme sitä aikakriittiseksi tehtäväksi ja monet teistä ovat aikakriittisessä tehtävässä. Monet teistä ovat löytäneet sen, minkä tekemistä rakastatte, ja ajattelette jo kulkevanne polkuanne pitkin. Jotkut teistä tekevät varoittamatta 90 asteen käännöksen ja rakastatte sitä joka hetki, koska se työntää teidät intohimoonne, sinne mihin korkeampi itsenne muistaa teidän olevan matkalla ja minne se on yrittänyt ohjata teitä syntymästänne asti.

Tämä käännös asettaa teidät asemaan, missä aikakriittinen tehtävänne voidaan toteuttaa ja missä voitte palvella. Löydätte itsenne paikasta, missä viimein voitte jakaa kantamanne osan, jotta voimme rakentaa Kodin tälle planeetalle. Olette luomassa taivasta maan päälle. Teillä on vuonna 2012 tilaisuus - enemmän kuin koskaan ennen - laittaa se täyteen vauhtiin.

Jokaisella teistä on tilaisuus muuttua tuona valitsemananne taianomaisena päivänä tai millä tahansa hetkellä, jos haluatte. Monet ihmiset muuttavat elämäänsä juuri tuona päivänä sen taian vuoksi. Jätetyt jäljet kohottavat ja muuttavat jokaisen, kun kaikki 12 aikajanaa risteävät tuota taianomaista ajankohtaa varten, joka on merkkinä uuden aikakauden alkamisesta. Silloin kun monet ihmiset kokoontuvat odottamaan ihmettä, he luovat sellaisen. Tämä ihme on moniulotteinen.

Ne teistä aktivoidaan, joilla on aikakriittisiä tehtäviä, ettekä te tiedä, mikä teihin iski. Annamme teille pari esimerkkiä näyttämään teille, miltä tämä voi näyttää.

On eräs herrasmies, kutsumme häntä Tomiksi. Tom on lääkäri, joka rakastaa parantamista ja hänet on aina tunnettu parantajana. Hän ei pidä työnsä joka osasta, mutta hän on panostanut paljon energiaa, aikaa ja rahaa luodakseen tämän itselleen ja on hyväksynyt sen, että tämä on hänelle paras kulkusuunta tällä hetkellä. Hänellä on myös perhe elätettävänään, joten hän tekee työtään parhaansa mukaan joka päivä ja nauttii kanssakäymisestä asiakkaidensa kanssa. Hän nauttii palvelemisesta kaikin mahdollisin tavoin.

Hiljaa hän on kuitenkin uneksinut olevansa erilainen. Sitten kun kukaan ei ole katsomassa, tohtori Tom yhtäkkiä muuttuu. Saattaa olla kyse kirjasta jota hän lukee, seminaarista johon hän osallistuu tai ohjelmasta jota hän katselee. Mitä tahansa se onkin, se avaa hänet ja hän alkaa nähdä asiat eri näkökulmasta. Hänen koko elämänsä muuttuu.

Tämän tapahtuessa voi olla vaikeaa, erityisesti ihmissuhteissa ja perheessä, koska kaksi ihmistä eivät koskaan kasva täysin samalla tahdilla. Niinpä yksi alkaa "versoa" ja toinen ei, joten täytyy tehdä työtä tämän muutoksen tekemiseksi kaikkia tukevasti. Tämä kuilu täyttyy lisäkommunikoinnilla ja näin te kasvatte suhteessa.

Tom herää eräänä aamuna eikä hän sydämeltään ole enää lääkäri, mutta hänen on edelleen mentävä töihin. Hänen kehonsa alkaa taistella vastaan, koska hän tietää, ettei hän ole oikeilla raiteilla. Hän tietää, että on jotain muuta tehtävää. Yhtäkkiä kaikki ne asiat jotka ovat toimineet hänellä monilla eri alueilla, eivät enää toimi. Hän päätyy opettamaan Reikiä ja rakastaa sen joka hetkeä. Hän on edelleen parantaja, mutta hän tekee asioita nyt eri tavalla. Kyllä, hän luo edelleen hyvin pyhän paikan ihmisille, mutta hän on nyt aikakriittisessä tehtävässä, koska hän halusi olla paikallaan ennen vuoden 2012 päivämäärää.

Tohtori Tom

Monilla teistä on sama sopimus. Monet teistä toteuttavat aikakriittistä tehtäväänsä ja aloittavat tosiaankin elämänsä muuttamisen hyvin dramaattisesti niin kuin tohtori Tom. Hänen koko elämänsä ja sen painopiste muuttui tuossa kohtaa. Hänen lapsensa eivät tienneet, mitä hänelle tapahtui, eikä hänen vaimonsa tiennyt, miten tulla toimeen hänen kanssaan. Joskus hän oli hyvin tunteellinen, eikä vaimo ollut tottunut siihen. Tom ei ollut tottunut tuntemaan tunteita ja antamaan niiden virrata lävitseen tuolla tavalla.

Varottamatta hänen elämänsä vain alkoi muuttua. Ajan kuluessa tohtori Tom muuttui upeaksi opettajaksi, mutta siirtymä oli alussa vaikea, koska hän oli kiintynyt tulevaisuuteensa. Tämä voi tapahtua, kun aktivoitte aikakriittisen tehtävän.

Gertrude

Sitten on Gertrude. Hän on ollut tällä planeetalla monta, monta kerta. Hän on aboriginaaliparantaja. Tyypillisesti hän tulee sisään ja kylvää siemeniä, kun kukaan ei kuuntele. Hän puhuu sanoja, ja vaikka hänen ajatellaan olevan hullu - vähän pöhkö - hän kylvää kuitenkin siemeniä ja kertoo ajatuksia, joista myöhemmin kasvaa jotain. Häntä pilkataan usein ja hyvin usein myös pelätään.

On ollut monia kertoja, jolloin Gertrude on tapettu hänen totuutensa, rehellisyytensä ja sen jakamisen vuoksi, mitä hän toi mukanaan Kotoa. Häntä on nuhdeltu ja rangaistu. Hänet on usein hylätty, koska ihmiset pelkäävät tuntematonta - erityisesti nähdessään hyvin kirkkaan valon. Millään niistä monista kerroista, jolloin Gertrude on ollut tällä planeetalla, häntä ei ole täysin tuettu.

Hänelle on se, mitä me kutsumme siemenpeloksi. Siemenpelko on hyvin yksinkertainen. Kun astutte ulos kehostanne, silloin kun teidät on poltettu roviolla, sanotte: "Jestas, toivottavasti en koskaan enää tee sitä uudestaan!" Sitten tulette takaisin, teette taas saman asian ja teidät poltetaan roviolla toisen kerran. Sitten hyppäätte ulos kehostanne sanoen: "Okei, en todellakaan tee samaa enää uudestaan. Nyt on aika vakavoitua."

Sitten otatte sen osan itsestänne, jota me kutsumme portinvartijaksi. Laitatte sen eteenne ja sanotte: "Minulla on sinulle pyyntö. Jos koskaan enää menen tähän suuntaan, sinä tulet esiin tyhjästä ja säikäytät minut hitonmoisesti. Laitat minuun syvän pelon, joka pitää minut hengissä ja estää minua kokemasta näitä negatiivisia kuolemistapoja, joita olemme kokeneet niin monta kertaa." Kun jatkatte evoluutiokierrossa, siemenpelko ja portinvartija pelastavat elämänne monta kertaa ja tarkkailevat teitä. Ja tässä nyt olette.

Nyt Gertruden elämä muuttuu ja asiakkaat hänen vastaanotollaan näyttävät mysteerisesti häviävän, mikä estää häneltä elannon. Gertruden aikakriittinen tehtävä on aktivoitunut. Hänen koko elämänsä muuttui lähes yhdessä yössä. Gertrude tuli mukanaan jotain hyvin erilaista ja ainutlaatuista, minkä vain hän pystyi tuomaan Kotoa maan päälle.

Suurimman osan elämästään hänestä oli tuntunut, että hän laski aikaa. Mitä varten, hän ihmetteli. Sitten yhtäkkiä hänen elämänsä ei enää toiminut samalla tavalla kuin ennen. Hän oli ollut kiinnostunut henkisyydestä varhaislapsuudesta saakka. Hän oli työskennellyt energian kanssa ja hän oli arvostettu parantaja. Hän oli polulla ja halusikin olla. Kuitenkin kaiken muuttuessa homma lakkasi toimimasta.

Kun aikakriittinen tehtävä aktivoituu, korkeampi itse tuntee tien intohimoonne, jos annatte sen ohjata itseänne. Joskus korkeampi itse saattaa johtaa teitä avaamalla ovia edessänne ja toisilla kerroilla sulkemalla niitä.

Siemenpelko

Gertrude alkaa sitten siirtyä tehtävänsä suuntaan ja siemenpelko tukkii hänet. Portinvartija tulee tyhjästä ja hän hämmentyy, pelästyy ja haluaa juosta piiloon. Sama pelko on estänyt häntä olemaan vuorovaikutuksessa maailman kanssa siihen saakka, kunnes hän määrittelee uudelleen portinvartijan roolin.

On monia valotyöntekijöitä, joilla on tämä siemenpelko, mikä on tulemassa pintaan. Jos ymmärrätte, mikä se on, siemenpelon kanssa on paljon helpompi työskennellä. Huomaatte, että on monia tekniikoita sen kanssa työskentelemiseen. Kun löydätte itsellänne toimivan, jakakaa sen jonkun toisen kanssa.

Aikakriittiset tehtävät ovat aktivoitumassa ja sen seurauksena maailma muuttumassa. Ihmiskunta on ottamassa ison askeleen. Vaikka näytämme vähättelevän vuoden 2012 merkitystä, sen taianomaisuus ylittää kuvitelmamme. Ja kannustamme teitä tekemään siitä taianomaisen - tehkää jotain, mitä tahansa, muuttaaksenne elämäntyyliänne, muuttaaksenne energiaanne, saattaaksenne itsenne täyteen intohimoon, jotta voitte jakaa toisten kanssa sen, mitä toitte Kotoa. Teitä tuetaan tekemään tehtävänne. Ovia avautuu teille taianomaisesti, vaikka monet teistä ovat juosseetkin samaa ovea päin kerta toisensa jälkeen.

Jane

Annamme teille vielä yhden esimerkin, jotta voitte nähdä asian monesta kulmasta. Jane on ollut tällä planeetalla monia elämiä, kuten useimmat teistä. Hän on työskennellyt monilla alueilla. Hän on ollut opettaja aina vain uudestaan. Hän tietää voivansa työskennellä tämän energian kanssa ja kykenee välittämään sitä, mitä hän on tuonut Kotoa.

Tämä on ollut hänelle hyvin tärkeää ja kuitenkin jollain tavalla hän ei ole pitänyt itseään opettajana, vaikka hän onkin sitä kovasti. Kun hän on ryhmässä ja avaa suunsa, kaikki hiljentyvät, koska hänellä on ihmisten haluama heijastus. Hän kantaa osaa Kotoa, jota hän heijastaa muiden energiaan, kun hänen kanssaan puhutaan ja jaetaan.

Sitten tulee tämä aikakriittinen tehtävä ja yhtäkkiä hän aktivoituu ja alkaa vetää ihmisiä luokseen. Hän ei vieläkään usko, että hän on opettaja, ja sanoo: "En minä tee sellaista. Kiitos paljon. Hyvin ystävällistä, mutta en tee sellaista." Se ei estä ihmisiä ilmestymästä. Se ei estä ihmisiä tulemasta työskentelemään hänen energiansa kanssa, heijastaen sitä itseensä. Niinpä hänenkin elämänsä muuttuu.

Yhtäkkiä opettaja erottuu hyvin kirkkaasta valostaan, koska toiset ihmiset tarvitsevat sitä suuntaa. Toiset ihmiset tarvitsevat sitä prosessia. Kuitenkin Janella oli vaikeuksia sen kanssa, koska hänellä oli käsitys sitä, mitä opettaminen on. Nyt olette astumassa korkeampaan värähtelyyn siirtymällä voimaantumisen ensimmäisestä "seuraa johtajaa" -aallosta toiseen "seuraa itseäsi" -aaltoon.

Tämä muuttaa myös opettajan toimintamallia. Sen sijaan että johtaja seisoo näyttämöllä kertoen teille: "Näin se toimii. Tätä teette. Tässä ovat aakkoset ja jos teette tämän, koko elämänne on hienosti." Sen sijaan hän ottaa teitä kädestä ja sanoo: "Lähdetään tälle matkalle ja katsotaan, mitä opimme yhdessä."

Opettajat kulkevat nyt oppilaidensa rinnalla erilaisessa suhteessa, koska kyse ei ole yrityksestä löytää parhainta tietoa. Kyse on elämäntien löytämisestä ja sen kokemisesta yhdessä. Sen omaksuminen on tärkeää, että siirrytään yhdestä opettamismuodosta toiseen.

Kerrottakoon vielä, että Janella on ollut suuria vaikeuksia vanhempiensa kanssa, enimmäkseen siksi etteivät he ole ymmärtäneet häntä. Hän oli tietenkin perheen musta lammas, hyvin erilainen kuin muut. Hän ajatteli automaattisesti eri tavalla kuin muut perheessään ja se johtui siitä, että hän oli varasuunnitelmassaan.

Silloin kun hän alun perin oli tulossa, ajoitus ei ollut oikea, joten hän viivytti tulemistaan yhdellä sukupolvella varasuunnitelman kera. Henkilö jonka piti olla alun perin hänen äitinsä, oli nyt hänen mummunsa äidin puolelta. Hänen äitinsä piti alun perin olla hänen sisarensa. Hän teki näin varmistaakseen, että aikakriittinen tehtävä tapahtuisi oikeaan aikaan.

Rakkaat ystävät, teissä on monia - luultavasti 20-30% - joilla on varasuunnitelma käytössä samasta syystä. Ajoituksenne tällä planeetalla oli kriittinen. Ajoituksenne tällä planeetalla oli hyvin tärkeä ja olette aktivoitumassa. "Kyllä. Nyt on se aika." Teillä on aikaa tästä vuoteen 2012 saakka siirtyä siihen suuntaan. Nyt on sen aika ja ihmiset ovat valmiita kuulemaan sen joka puolelta.

Suuresti kunnioittaen keräämme yhteen tämän valoperheen. Tiedätte, keitä olette. Jollain tasolla muistatte tuon tuomanne osan. Antakaa sen tulla esiin nyt. Antakaa sen tulla jaetuksi. Antakaa sen olla osa sitä, kuka olette jokaisen päivänne jokaisella hengityksellä. Tämä saa aikaan muutoksen maaplaneetalla.

Vuosi 2012 ylittää taianomaisuudessaan hurjimmatkin unelmanne ja siitä syystä olemme aloittaneet ylösnousemuksen "lähtölaskennan". Se itse asiassa alkoi kahdeksan vuotta sitten. Olette pian kokemassa 08.08.08-päivän. Koette sitten 09.09.09, 10.10.10 ja 11.11.11 ja viimeisen päivän, minkä sitten päätättekin sen olevan. Nauttikaa päätöksen tekemisestä, rakkaat ystävät. Nauttikaa pelin pelaamisesta.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen ja hoivaamaan aina tilaisuuden tulleen. Tietäkää, että pelaatte kaunista peliä. Pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo

Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.