AITOA RAKKAUTTA ON TULOSSA

Kryonia kanavoinut David Brown (www.kryon.org.za)
1.4.2008 Marina da Gama, Kapkaupunki
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Huomautus lukijalle: Ilmaise tahtosi siitä, että olet kanavoinnin ”nyt-hetkessä” ja että oma energiasi yhdistyy paikalla olleeseen ryhmään.

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Taas kerran on upeaa olla kanssanne tänä iltana. Tänä iltana ilmassa on paljon rakkautta. On 1.4.2008 ja tapahtuu suuria muutoksia tietoisuudessa ja uusia energioita tulee planeetallenne eikä tämä ole mikään vitsi.

Uusi energia jota tulee tälle planeetalle, muuttaa planeetan kasvoja ja sitä tapaa, millä liiketoimintaa hoidetaan tällä planeetalla - tulee uusia tapoja tehdä rahaa ja antaa rahan virrata. Uusia tapoja tuottaa energiaa, muuttaa maailmaa ja astua uuteen maailmaan, vihreään maailmaan ja maailmaan, joka on siisti ja puhdas.

Uusi johtajasukupolvi tulee esiin, etualalle lännessä. Kun Kiinan ja Intian uudet mahdit tulevat voimakkaammiksi, lännestä tulee eräänlainen tyhjiö, kunnes se alkaa toimia yhdessä ja siirtyy pois suuryrityksistä uuteen liiketoimintaan, missä ajattelu ja energia virtaavat vapaasti ja ymmärretään todella, miten tämä planeetta toimii.

Ne joilla on tätä ymmärrystä, nousevat valtaan. Ne jotka on vihitty salaseuroihin ja henkiseen viisauteen, astuvat taas kerran johtamaan länttä uuteen ulottuvuuteen. Lännen vihittyjen valta ja voima on usein aaltoillut ja tämä on saanut aikaan ongelmia lännelle. Länsi näyttää perustavan teknologiaan ja maskuliinisuuteen, mutta sen suuret johtajat ovat aina olleet syvästi yhteydessä Henkeen. George Washington ja Disraeli tulevat mieleen, mutta on monia muitakin lännen johtajia, joilla on ollut erilainen tietoisuus, täysin toisenlainen tietoisuus kuin keskivertoihmisellä.

Länsi on muuttumassa nopeasti. Monilla alueilla - sellaisilla kuten Afrikka - länsi menettää voimaansa ja vaikutusvaltaansa, samalla kun Afrikkaan tulee lisää voimaa ja vaikutusvaltaa Intiasta ja Kiinasta. Sama tapahtuu myös Euroopalle, kun intialaiset ja kiinalaiset saavat vaikutusvaltaa suuryrityksissä, koska länsi ei enää tuota voimakkaita miehiä, jotka osaavat johtaa suurliiketoimintaa kansojensa turvaksi ja vakaudeksi. Tämä kaikki on muuttumassa pian.

Uusi mystiikka sarastaa, uusi elämäntapa. Uusi tietoisuus on tulossa. Kristus-tietoisuus ei ole koskaan todella ilmentynyt maan päällä ja tämä tietoisuus yhdessä uuden tietoisuuden kanssa tulevat ensiksi länteen. Tämä saa aikaan liikettä - ei vain teollisuuteen, vaan siihen tapaan, millä lapsia opetetaan koulussa. Se luo tunnelmallisen maailman, stressittömän maailman, missä valheellisesti rakennetut seinät ja viholliset häviävät.

Se suuri älykkyys mikä teki Euroopasta ja Amerikasta voimakkaita, laitetaan eri käyttöön, ja siitä tulee vihreä maailma, missä vallassa oleva sukupolvi ei saastuta tai pilaa planeettaa.

Monenlaisia uusia energiamuotoja on tulossa esiin, sellaisia kuten aurinkovoima, aaltovoima ja maalämpövoima. Siihen on syynsä, että tämä on vienyt hyvin kauan. Yksi syy on, että on tapahtunut selvää ja ehdotonta tietoisuuden tukahduttamista, mikä on tehnyt mahdolliseksi sen, että ihmiset ottavat toisilta sitä, mikä heille ei kuulu, mutta kansi otetaan pois tämän tukahdutetun tietoisuuden päältä.

Uutta energiaa tulee maaplaneetalle ja silloin tietoisuudesta tulee kaikille vapaata.

Suurissa mysteerikouluissa on väitelty kovasti ja tämän pitäisi aloittaa jotain sellaista keskustelua, onko keskiverto ihminen riittävän turvassa ja vastuullista käsitelläkseen tietoisuutta. Vastaus on kyllä, maailma tarvitsee tietoisuutta. Se tarvitsee muinaista viisautta ja se tarvitsee uusia teknologioita. Se tarvitsee sitä, että ihmiset heräävät uudelle maailmalle, uudelle dynamiikalle, missä rakkaus hallitsee ja missä kehossa on aina vain vähemmän pelkoa.

Kuten olemme aina sanoneet näissä kanavoinneissa, tietoisuus on pelon takana. Mitä enemmän prosessoitte tunteitanne, sitä tietoisempia teistä tulee. Tunteenne tukahduttavat tietoisuuden. Tunteenne ovat vääränlaista älykkyyttä. Tunteenne ovat sitä, mitä olette kokeneet lapsuudessanne ja nuoruudessanne.

Eivät kaikki halua todellakaan puhdistaa kehoaan, mutta tämä vaihtoehto pitäisi antaa vapaasti kaikkien saataville, antaa ihmisten ymmärtää, että heillä on vaihtoehto. Jokaisella on vaihtoehto, mutta siellä missä tietoisuus on tukahdutettu ja kätketty valtavirralta, siellä kielletään ihmisten tietoisuus. Kirkon papit sanovat, että heidän kirkkonsa on ainoa tie, mikä EI OLE TOTTA. Niin ei pitäisi sanoa. Kirkot sanovat sen vain pelosta, ja pelko on tiedostamatonta käyttäytymistä.

Jumaluuteen on monia teitä, monia kauniita ja luontaisia teitä. Yksi tie kulkee aineellisen maailman kautta, mutta tämä on hyvin hidas ja vaikea ja joillekin ihmisille kurja prosessi. Tässä planeetassa ja näissä ihmisissä on muutakin kuin aineellisuus.

Kaikkien käytettävissä on tietoisuus rakkauden tuomiseksi heidän sydämeensä. Monet ihmiset ajattelevat, että he pystyvät rakastamaan ja rakastavat ja monet ihmiset ajattelevat, ettei rakkautta yksinkertaisesti ole. Tämä planeetta ei ole todellisuudessa kokenut aitoa rakkautta koko olemassaolossaan, vaikka ottaisimme mukaan menneet elämät ja kadonneet sivilisaatiot joista tiedemiehet eivät ole löytäneet todisteita - tältä planeetalta ei ole todellisuudessa löydetty aitoa rakkautta.

Aito rakkaus on tulossa tälle planeetalle ja rakkaus ei ole tukahdutettua tai sorrettua. Rakkaus alkaa valinnoista ja niillä joilla on salaista tietoa ja salaista viisautta, on sitä jaettavaksi. Heidän tehtävänsä on jakaa sitä. Heidän ei pidä pitää sitä itsellään ja kätkeä muilta. Tieto on annettu heille jaettavaksi kaikille, jaettavaksi maailman kanssa eikä piilotettavaksi suljettujen ovien taakse - pyhiä tekstejä ei pidä pitää kätketyissä kirjastoissa vain kourallisen luettavana.

Jokaisen sellaisen on maksettava hinta, jolle henkimaailma on antanut lahjoja ja nuo lahjat pidetään suljettujen ovien takana. Rakkautta ja tietoa täytyy jakaa. Taas kerran, on monia, monia tapoja tavoitella jumaluutta ja jos jatkatte etsimistä, jatkatte etsimistä ja jatkatte etsimistä, varmasti löydätte etsimänne. Jos sydämessänne halutatte löytää totuuden ymmärtääksenne jotain, löydätte tuon totuuden kaikilla tasoilla.

Tukahdutettu tietoisuus tällä planeetalla ei ole Jumalan suunnitelman mukaista. Henkimaailman suunnitelmana on nähdä tämän planeetan täytyvän rakkaudesta ja ilosta, nähdä jokaisen sydämen värähtelevän rakkautta ja vapautta. Kuudelle miljardille ihmiselle on enemmän kuin riittävästi. Tällä planeetalla ja tässä maailmankaikkeudessa on niin paljon energiaa, että vaikka väkimäärä kaksin-, kolmin- tai nelinkertaistuisi, teillä ei tarvitse koskaan olla puutetta. Mutta tämä ei ole maaplaneetan todellisuutta.

Todellisuus on sitä, että ihmiset tämän planeetan tietyissä osissa näkevät nälkää. He näkevät nälkää, koska joku pidättelee energiavirtaa. Tuo energia alkaa virrata, mutta toimiin on ryhdyttävä sen virtauksen näkemiseksi.

Ihmisten jotka johtavat maita, pitäisi olla syvästi yhteydessä henkimaailmaan ja heidän pitäisi ymmärtää, mitä Henki pyytää heiltä - pääministereillänne ja presidenteillänne pitää olla jonkinlainen henkinen yhteys. Silloin kun energia ei virtaa maaplaneetalla, niin kuin pitäisi, kaikkien niiden päätösten vuoksi, joita on tehty menneisyydessä ja vääristä syistä, monet, monet asiat tukahtuvat tällä planeetalla.

Kun puhutaan yrittäjävapaudesta, niin yrittämisen pitäisi olla vapaata. Samanaikaisesti täytyy olla jonkin tason suojelua ja ymmärrystä niillä mailla, jotka laittavat energioitaan teknologiaan, mutta maailman on aika avautua uudeksi maailmaksi, uuteen olemistilaan, missä tietoisuudesta tulee päivän valuuttaa.

Mitä tietoisempia olette ihmisinä tietyillä alueilla, sitä enemmän yltäkylläisyys näyttää virtaavan, mutta raha ei ole yltäkylläisyyttä. Usein hyvin älykkäät ammattilaiset saattavat olla älykkäitä tietyllä alueella, mutta heillä on puutetta toisilla alueilla. Älykkyys voi tuoda heille rahaa, muttei yltäkylläisyyttä ja vaurautta.

Älykkyys ihmisen silmissä on täysin eri asia kuin älykkyys Jumalan silmissä. Mitä enemmän tutkitte maapallolla, sitä enemmän tiedätte ja ymmärrätte sitä tapaa, millä manipuloida maatasoa ja maailmankaikkeutta. Tällä planeetalla on niitä, jotka manipuloivat tietoisuutta ja energiaa ja teissä on niitä, jotka tietävät, keitä nämä ovat. Sallitte sen tapahtua tai seuraatte trendejä ja saatte sitä tapahtumaan vieläkin enemmän. Sitten teissä on niitä, joilla ei vain ole riittävästi energiaa pystyäkseen näkemään totuuden siitä, mitä omalla planeetallanne tapahtuu.

Suuria muutoksia on tulossa tälle planeetalle ja nämä muutokset vaikuttavat suoraan tietoisuuteen. Sellaiset tarinat kuin levitointi, telepatia ja itsensä siirtäminen paikasta toiseen ovat lähes uskomattomia. Kuitenkin hitaasti mutta varmasti näistä tulee niiden lahjoja, jotka tulevat jumalaisesti tietoisiksi. Näitä lahjoja aletaan antaa kaikille teille tällä planeetalla.

Kaikille niille jotka tekevät valinnan tulla tietoiseksi, nämä lahjat tulevat käyttöön ja teillä on vaihtoehtona ottaa ne tai antaa niiden mennä. Teillä on vaihtoehtona ajaa autoa tai pystyä siirtämään itsenne yhdestä paikasta toiseen. Ihmisiä jotka ovat tällä tasolla tietoisia, ei hallitse kukaan. He tietävät kaiken, mikä on lukittuna noihin salaisiin ja pölyisiin kirjastoihin, missä todellista tietoa on tosiaankin ihmiskunnan saatavilla.

Nämä ihmiset kantavat tätä tietoa sydämessään ja he ovat kuin pienet kivet tyynessä lammessa - he vapauttavat ihmiskunnan hitaasti mutta varmasti. Ihmiskunta on lukittuna kaltereiden taakse, missä tietoisuutenne on tukahdutettu ja missä teille on lapsena opetettu asioita, jotka tukahduttavat tietoisuuden ja jotka laittavat teidät kaltereiden taakse loppuiäksenne - piiloon ja näkymättömiin kaltereiden taakse.

Tätä ei enää sallita tästä päivästä eteenpäin. Nuo energiat ja opetukset jotka tukahduttavat lapset nuorella iällä, alkavat hävitä. Lapsi on kuin sieni ja usein niiden ihmisten tarkoitusperät ovat puhtaita, jotka opettavat tarinoita ja asioita historiasta ja maatasosta. He uskovat siihen, mitä he opettavat, mutta he eivät voi ymmärtää lapsen psykologiaa ja sitä, miten helposti se vahingoittaa lapsen tietoisuutta ja miten helposti se asettaa nuo tukokset paikoilleen, jotka pitävät tietoisuutenne kurjuudessa, vankilassa, onnettomuudessa, kyvyttömyydessä ilmentää todellisuuttanne ja olla aito itsenne. Tiedätte kaikki tätä tapahtuvan.

Rakkaat ystävät, kun Kryon-energia alkaa hävittää ihmiskunnan tukahduttamista ja kieltämistä, uusi maailma tulee. Tälle planeetalle on tulossa täysin uusi johto. On uutta jumalaista tietoisuutta ja ymmärrystä. Kaksituhatta vuotta sitten tälle planeetalle tuli uusi tietoisuus, uusi olemistila. Tämä oli Kristus-tietoisuutta, mutta se ei koskaan suodattunut massoille saakka, se ei päässyt lähellekään. Maataso on kohotettu uudelle kommunikointitasolle: sähköpostit, nettisivustot, puhelimet, satelliitit, kännykät jne. siirtävät tiedon ympäri planeettaa melkein välittömästi. Tänä aikana tämä tieto Kristus-tietoisuudesta ja uudesta tietoisuudesta, jota tulee, siirtyy ympäri planeettaa, siirtyy ihmisten sydämeen ja mieleen, ja tämä tieto jaetaan ympäri maailman.

Tämän planeetan parantajina etuoikeutenne ja velvollisuutenne on vastaanottaa tämä tieto ja viisaus, tämä uusi energia, tämä uusi tietoisuus. Teidän tehtävänne parantajina on parantaa itsenne ja tulla täksi uudeksi tietoisuudeksi. Ensinnä tulla Kristus-tietoisuudeksi ja sitten uudeksi tietoisuudeksi, siksi nimettömäksi tietoisuudeksi, mitä tulee tänä päivänä.

Tämä tietoisuus tuo lopun sodille. Tämä tietoisuus herättää teidät aineellisen maailman turhuuteen. Tämä tietoisuus sallii teidän aineellistaa unelmanne ja pitää hauskaa maatasolla, todellista hauskaa. Tämä tietoisuus tuo iloa, harmoniaa ja onnellisuutta tälle maatasolle. Tämä tietoisuus saa teidät kohtaamaan kaksoisliekkinne. Tämä tietoisuus antaa sydämenne avautua ja loistaa. Chakrojenne terälehdet avautuvat ja ne ovat turvassa ollakseen pehmeitä, lempeitä ja hauraita. Tämän planeetan kaikkien ihmisten kolmas silmä on lähes kokonaan kiinni, muuten olisi mahdotonta elää kaikkien hierarkiavalheiden kanssa.

Rakkaat ystävät, paljon rakkautta on tulossa planeetallenne ja pyydämme teitä sulkemaan silmänne ja laskeutumaan syvälle, syvälle sisäänne. Tarkastelemme tänä iltana kahta asiaa: 1) sisällänne on totuuden valo, tietoisuus ja 2) mikä itse asiassa pitää sen paikoillaan - se on tukahtunut ja piilossa. Mikä tahansa tukahduttaa tai kätkee tämän tietoisuuden teiltä, sallikaa tänä iltana noiden kahleiden murtua ja sallikaa sen "valun" vapautua, joka pitää olemassaolonne totuutta pakoillaan. Sallikaa tuon energian joka tukahduttaa totuuden, murtua auki ja vapautua. Se on kuin pähkinä; kun rikotte pähkinän, löydätte sisältä sydämen. Sallikaa tämän tapahtua sielullenne.

Ei ole enää mitään tarvetta uskoa tämän maailman valheisiin. Teidän täytyy antaa tuon valon sisällänne säteillä koko kehoonne, koko auraanne. Antakaa sen säteillä kaiken sen läpi, mikä ei ole totta. Antakaa sen säteillä kaikkeen pimeyteen, mikä ei ole teitä. Antakaa sen herättää totuus sisällänne, se totuus ja rakkaus, minkä toitte tälle planeetalle.

Nyt kun näette tämä valon, näette tämän rakkauden, totuuden, tietoisuuden, ilon ja vapauden sydämen, menkää alas maahan ja yhdistykää siihen kaikella Äiti Maan energialla ja voimalla. Nähkää Äiti Maan energian liekkimerenä, joka voi polttaa kaiken. Sallikaa sen, Äiti Maan tulen, polttaa tietoisuutenne läpi ja tukea tätä rakkauden, totuuden ja tietoisuuden sydäntä. Sallikaa sen herättää ja karkottaa kaikki harha ja itsepetos. Vain sallikaa itsenne palaa, vain palaa lämmitellen tulessa. Sallikaa tietoisuuden liekin sytyttää teidät totuudelle siitä, kuka olette.

Antakaa vanhan palaa ja antakaa uuden tietoisuuden, mikä kestää kaiken kuumuuden, astua kehoonne ja herättää sen. Sallikaa maskuliini- ja feminiinienergioiden tulla kehoonne ja yhdistyä tietoisuuteen. Sallikaa tietoisuutenne tulla ja vain tietäkää, että murtaudutte vapaaksi uuteen maailmaan. Murratte sisältänne hierarkian, mikä ei ole teille totta.

Sallikaa nyt yhteys Isä Taivaaseen kruunuchakranne kautta. Vain sallikaa se, vain sallikaa se. Tarvitaan vain energia, missä tarkoituksenne tunnetaan. Luovuttakaa pois pelko. Energioidenne ympärillä on aina pelkoa. Laittakaa tietoisuutenne selkärankanne juureen kaikkien liekkien kera. Sallikaa niiden polttaa se, mikä tukahduttaa kundaliini-energioitanne. Sallikaa rakkauden virrata sydämenne läpi.

Rakkaat ystävät, tämä on uuden aikakauden aamunkoitto, aikakauden missä opitte totuuden ja seisotte siinä, aikakauden missä ilmennätte oman todellisuutenne ja omaa aitouttanne. Aikakauden missä tuotte Kristus-tietoisuuden sisään, missä tuotte Kristus-tietoisuuden sydämeenne ja missä teistä tulee Kristus-tietoisuutta.

Rakkaat ystävät, tämä tapahtuu pienessä huoneessa Kapkaupungissa, ei missään suuressa maailman katedraalissa. Tämä uusi energia, tämä uusi valo alkaa tapahtua. Kundaliini ei kierry hallintanne ulkopuolelle vaan tietoisuutenne hallinnassa. Sallikaa rakkauden, ilon ja vapauden ulottua koko kehoonne. Antakaa totuuden tulla mieleenne ja antakaa sen mikä ei ole totta mielessänne, lähteä pois ja sallikaa mielenne yhdistyä maskuliinisuuteen ja feminiinisyyteen, sisäiseen äitiinne ja sisäiseen isäänne. Sallikaa niiden virrata mielenne läpi. Sallikaa näiden energioiden siirtyä sydämenne läpi vieden teidät uuteen, korkeampaan värähtelyyn, totuuden värähtelyyn, joka menee niiden hierarkiassa olevien ihmisten yläpuolelle, jotka ovat halunneet viedä tämän planeetan tukahduttavan ja kieltävän tietoisuuden polulle.

Tämä kanavointi kuuluu maailmalle. Tämä energia kuuluu kaikille niille, jotka lukevat tämän kanavoinnin. Kun teistä tulee eheitä tässä energiassa, voitte välittää sen ystäville, naapureille, lapsillenne ja vanhemmillenne. Teidän ei tarvitse puhua, he näkevät, mitä teistä on tullut ja he haluavat sen energian.

Rakkaat ystävät, Kryon on lähdössä. Menkää turvallisesti, Jumalan siunausta ja pitäkää huolta itsestänne. Kiitos.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.