MENNEISYYDEN PARANTAMINEN

Heimopäällikkö Josefia kanavoinut John Cali
Cosmic Lighthouse -verkkolehti, numero 04/2008 (www.cosmiclighthouse.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

John Cali:

Meiltä kysyttiin äskettäin tämä kysymys:
Olemme huomanneet, ettei päällikkö Josef kannata menneisyyden penkomista. Mikä päällikkö Josefin näkemys on niistä parannusmenetelmistä, joihin liittyy menneisyyden penkomista, kuten menneiden elämien regressioterapia ja käynti Akaasisissa tiedostoissa?

Päällikkö Josef:

Se on totta - emme kannata menneisyyden penkomista. Te kuitenkin määrittelette tuon "menneisyyden".

Samalla kun meistä ei ole mitään "väärää" mennen elämän regressioiden tekemisessä, meidän mielestämme teille ei ole siinä paljon "terapiaa". Jos olette pelkästään uteliaita menneistä elämistä, niin sukeltakaa niin moniin elämiin kuin haluatte. Jos haluatte saada vähän selkeämmän ymmärryksen siitä, missä kohtaa olette nykyelämässänne, sukeltakaa menneisiin elämiinne.

Mutta jos haluatte löytää parannuksen siihen, minkä ajattelette vaivaavan teitä nykyisessä elämässä, niin ette löydä sitä menneisyydestä! Ette ns. menneistä elämistänne tai Akaasista tiedostoistanne.

Tiedämme monien olevan eri mieltä kanssamme. Lopultahan suuri osa yhteiskuntanne tänä päivänä harjoittamasta psykoterapiasta perustuu menneisyyteen. Sillä ei ole merkitystä, mistä menneisyydestä tässä puhutaan - elämästä jota elitte tuhat vuotta sitten, tuon elämän akaasisista tiedoista, vai elämästä jota elitte kymmenen vuotta sitten. Tai kymmenen minuuttia sitten.

Ystävät, sanomamme ydin tänään on tämä:
Menneisyytenne ei kahlitse teitä. Teitä ei ole tuomittu toistamaan menneisyyttänne. Teidän ei tarvitse ymmärtää menneisyyttänne. Teidän ei tarvitse tietää, miten tai miksi olette täällä nyt. Vain olkaa täällä nyt!

Koko voimanne on tässä läsnä olevassa hetkessä - koko voima!

Teidän tarvitsee vain päättää ja tahtoa parantua. Tahdonilmaisunne voima on uskomaton. Mutta tuo voima laimenee ja vähenee, jos uppoudutte menneeseen traumaan ja tuskaan. Se ei palvele mitään tuottavaa tarkoitusta. Kuten yksi viisas kirjoittajanne ja opettajanne kerran sanoi: "Psykoanalyysi on pintasukellus vanhojen luiden ja särkyneiden levyjen kylpyammeeseen."

Osoitamme suosiota teidän intohimoiselle halullenne parantua. Mutta te ette voi tehdä sitä muistelemalla tuskallista menneisyyttänne ja siten luomalla uudestaan tuon menneisyydessä kokemanne haavoittumisen värähtelyn. Se vain haavoittaa teitä taas nykyisyydessäkin.

Taas kerran, toistamme itseämme:
Parantaaksenne nykyisen elämänne teidän tarvitsee vain tahtoa sitä. Voitte tehdä sen vain läsnä olevassa hetkessä.

Vain läsnä olevassa hetkessä voitte löytää voimanne. Ja parannuksenne.