VAHVISTUS 14.10.2008-TAPAHTUMASTA

Kirjoittanut/komentaja Adamaa kanavoinut Adam DeGray (lightworkes.org)
12.9.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Guio e tiso! Teille jotka asiasta tiedätte, niin on ollut melkoista liikehdintää liittyen siihen, että 14.10.08 olisi päivä, jolloin maan ulkopuolinen alus ilmestyy maailman nähtäväksi ennen kokemattomalla tavalla. Monet kanavoijat ja selvänäkijät ovat jo laittaneet roponsa likoon sen puolesta ja vahvistaneet tämän päivän ja tapahtuman. Nyt on minun vuoroni lähettää viesti, joka ei ainoastaan vahvista tätä, vaan myös selittää sitä yksityiskohtaisemmin.

Niille jotka eivät tunne minua, olen komentaja Adama. Olen Galaktisen valoliiton maaplaneetan edustaja ja olen päivittäin yhteydessä näihin korkeamman ulottuvuuden olentoihin galaksistamme ja maailmankaikkeudestamme. Melko pitkän aikaa minulle on kerrottu tästä suuresta tapahtumasta, mutta tähän saakka minua on kielletty kirjoittamista siitä julkisesti. Mennäänpä suoraan siihen informaatioon, mitä jokainen teistä haluaa kuulla.

Vahvistan sen, että 14.10.08 Galaktisen valoliiton alus asettuu kolmen päivän ajaksi USA:n eteläisten osien yläpuolelle. Tarkkaa paikkaa ei vielä tiedetä. Tämä ON tapahtuma, jonka tapahtumista on suunniteltu. Jokaisen on tärkeää muistaa, että tämä on ennustus tulevaisuutenne tapahtumasta. Koska on mahdotonta ennustaa tulevaisuutta, tällä tapahtumalla ei ole millään tavalla konkreettista muotoa 14.10.2008. Yksinkertaisesti sanottuna, se riippuu tämän tapahtuman energeettisestä puumerkistä ja sen virtaavuudesta ilmentymisvirrassa tästä tuohon ajankohtaan saakka.

On tärkeää olla asettamatta odotuksia pelkästään tähän päivämäärään, koska se riippuu energioiden virtaamisesta tämän planeetan läpi, ja tapahtumilla joiden on suunniteltu ilmentyvän todellisuuteenne, on taipumusta muuttua suhteessa siihen lineaariseen aikaan, jolloin se konkreettisesti tapahtuu. Sanon periaatteessa siis sitä, että tämä voi tapahtua 14.10.08, mutta on myös ääretön määrä mahdollisuuksia, että se voi tapahtua odotettua aiemmin tai myöhemmin. Nämä tosiasiat ovat avain tämän tapahtuman ymmärtämiseen ja sen ilmentymiseen kollektiivitodellisuuteenne.

"Okei, tapahtuu se sitten 14.10.08 tai odotettua ennemmin tai myöhemmin, mitä voimme odottaa näkevämme ja kuulevamme?"

Kun tämä tapahtuu, yksi Galaktisen valoliiton aluksista ilmestyy USA:n eteläisimpiin osiin, jonnekin etelävaltioissa. Syy siihen miksi tämä on suunniteltu USA:han, johtuu valtarakenteista, jotka hallitsevat eniten planeettaa, ja ne ovat tässä maassa. Illuminatilla on tukikohta täällä, miksi GVL keskittyy tehdäkseen kaksi asiaa. Luodakseen tapahtuman missä koko planeetta voi nähdä totuuden elämästä galaksissanne ja maailmankaikkeudessanne - ja että sitä tosiaankin on - sekä näyttääkseen Illuminatille, että niiden aika on ohi kontrolloijina ja manipuloijina, ja uusi elämän aikakausi on valmiina syntymään! Tämä tapahtuma on lentävä lähtö sananlaskun palloon, joka alkaa pyöriä mäkeä alas, ja se symboloi prosessia, jossa maapallon ulkopuoliset olennot valmistautuvat auttamaan ihmiskuntaa muuntumaan uuteen todellisuuteen.

"Okei, mennäänpä sitten varsinaiseen tapahtumaan. Haluan tietää, miten suuri alus on ja mitä se tekee, jos yleensä mitään. Onko se vuorovaikutuksessa kanssamme?"

Aluksen pituus on jotain väliltä 600-1500 metriä. Se on riittävän suuri, ettei sitä voida kieltää, ja riittävän pieni, ettei se saa aikaan suurta pelkoa. Mitä se tekee? Se tekee erityisesti kahta asiaa, joilla on merkitystä.

1. Se säteilee energioita sekä maailmaan että ympäröiville alueille rajoittamaan sen pelon tai kaaoksen määrää, mitä se voi aiheuttaa joissain ihmisissä. Näitä tunteita ei suuressa määrin tule esiin.

2. Se lähettää telepaattisia viestejä ympäröivien alueiden ihmisille, mutta ne voi kuulla myös planeetan suurempi ihmismäärä riippuen siitä, mitä tarvitaan ja mikä on edullisinta. Nämä telepaattiset viestit kertovat ihmisille itse tapahtumasta, keitä tulijat ovat, että he tulevat rauhallisin aikein sekä muita asioita.

Tämä tapahtuma on suunniteltu kolmen päivän mittaiseksi, jolloin itse alus ei liiku ollenkaan. Se poikkeaa todellisuuteenne ja poistuu samalla tavalla. Se tekee tämän ilmakehän keskiosassa tai korkeammassa osassa, mikä tunnetaan troposfäärinä.

"Mutta kun tämä tapahtuu, eikö Illuminati yritä saada maailmaa uskomaan, että kyse on muukalaisten invaasiosta? Ja entä jos se yrittää sensuroida tämän tapahtuman maailman mediasta?"

Erittäin hyvä kysymys. Monet ihmiset ovat ajatelleet tätä. Vastaus on yksinkertaisesti EI kumpaankin kysymyksen. Miksi? GVL on suunnitellut tämän tapahtuman niin, että sillä on positiivinen vaikutus ihmisiin ja pimeyteen. Illuminatin valta vähenee joka hetki. Sillä ei ole sitä voimaa, mikä sillä kerran oli. Estääkö tämä sitä yrittämästä sen tekemistä, mistä kysyttiin? Luultavasti ei. Mutta kun tämänsuuruinen asia tapahtuu, sitä ei voi kieltää kukaan, edes hallitukset. Tätä alusta joka ilmestyy, ei voida kumota jonkinlaisena ilmakehän ilmiönä tai jonain muuna kaasutapahtumana tai edes "sääilmapallona". Kun kymmenettuhannet, jollei useammat, myös sanovat, että tämä alus on kommunikoinut heidän kanssaan rauhanomaisella, hyväntahtoisella tavalla, niin mitä maailmalla tai sen hallituksilla on sanottavana tämän peittämiseksi? Ei mitään!

"Jos 14.10.08 tulee ja menee eikä tätä tapahdu, mitä meidän pitäisi tehdä tai ajatella?"

Juuri tämän vuoksi on tärkeää, ettei odotuksia aseteta juuri tähän ajankohtaan. Jos tätä ei tapahdu tuolloin, niin se merkitsee vain sitä, että tämän tapahtuman energioissa on tapahtunut hienoinen muutos, mikä on viivästyttänyt sen toteutumista. Jos näin todella tapahtuu, aikakehys mitä voitte odottaa sen tapahtumiseksi, on 15.10.08-1.2.2009. Tietäkää, että mitä tahansa tapahtuukin, GVL lähestyy aina suunnitelmiaan niin, että se auttaa tavalla, joka on edullisin planeettanne ihmiskunnalle kollektiivisena kokonaisuutena.

Tämä tapahtuma on todellinen, se on suunniteltu ja tulee tapahtumaan kaikesta huolimatta - tapahtuu se sitten tässä aikataulussa tai odotettua aiemmin tai myöhemmin.

Levittäkää tätä viestiä mahdollisimman laajalle valistaaksenne kaikkia tästä tapahtumasta!

Rakkautta ja valoa,
Komentaja Adama