SYDÄNPUNOS - ARKKIENKELI MIKAELIN "PYHÄ SYDÄN" -MEDITAATIO

Kanavoinut ja kirjoittanut Celia Fenn (<http>www.starchildascension.org)
24.11.07
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Sanat Celia Fennin kautta ja musiikki Armandin ja Angelinan kautta,

Arkkienkeli Mikael antoi tämän meditaation minulle, kun olin Ranskassa syyskuussa 2007 pyhien paikkojen kierroksella. Aloitin kierroksen Mont St Michelistä, Mikael-energian eteerisestä pyhätöstä Ranskassa. Sitten "pyhä sydän" -meditaatio annettiin minulle Carcasonne'ssa, Montsegurissä ja Rennes-le-Chateau'ssa. Se jaettiin ensimmäisen kerran valotyöntekijöiden kanssa Saksan työpajassa ja Hollannissa yhteistyöpajassa hollantilaisen taitelijan Janoshin kanssa.

Se on voimakas meditaatio ja visualisointi, jossa harmonisoidaan sydänenergiat tasapainottamaan sisäinen feminiinisyys ja sisäinen maskuliinisuus tai Magdaleena- ja Kristus-energiat, kuten Mikael niitä kutsuu. Nämä sitten yhdistyvät kaksoisliekiksi "korkeassa" sydämessä. Seuraava askel on aktivoida MINÄ OLEN -Luojaenergiat, ottaa voimansa ihmisenkelinä ja luoda oma todellisuutensa.

Musiikki on Armandilta ja Angelinalta. Nämä hyvin erityiset muusikot ovat sielunkumppaneita, joiden tehtävänä on palvella musiikkinsa kautta. Heidän henkilökohtaisen rakkautensa kaunis tasapaino säteilee heidän musiikkinsa kautta ja antaa täydellisen harmonian tätä kaunista sisäistä prosessia varten. Löydät heidän musiikkiaan osoitteesta www.armandandangelina.com.

Kuulin, että myös Armand ja Angelina vierailivat Etelä-Ranskassa, näillä pyhillä paikoilla vähän sen jälkeen, kun olin ollut siellä. Niinpä energia on kutoutunut yhteen sen "pyhä sydän" -energian kanssa, jota Madeleinen feminiininen sydänvirta kantaa Languedoc'ssa Ranskassa. Se on edelleen Magdaleena-inkarnaation hienostuneen rakkauden, keskiaikaisten linnojen, intohimon ja jumalaisen feminiinisyyden maata.

PYHÄN SYDÄMEN TEMPPELIIN ASTUMINEN ARKKIENKELI MIKAELIN KANSSA

Kun aloitat tämän meditaatioprosessin, salli itsesi tuntea arkkienkeli Mikaelin olemuksen opastavan sinua. Rentoudu, hengitä syvään ja keskitä energiasi sydänchakraasi.

Kuvittele nyt, että tuo energia kulkee kurkkuchakrasi ja otsachakrasi läpi ja avaa kruunuchakran. Tunne, miten olet avoin vastaanottamaan valoa ja valaistumista Hengeltä.

Palauta sitten keskittymisesi sydänchakraan ja anna energian kulkea alaspäin solar plexukseen, sakraaliin ja juurichakraan. Kuvittele sitten, että se kulkee alas maahan, aina maan keskuksen kristalliin saakka. Ja nyt tunnet olevasi maadoittunut ja pystyt työskennellessäsi välittämään pyhää valoa maahan.

Visualisoi nyt itsesi seisomassa kauniin temppelin edessä. Tämä on Pyhän Sydämen temppeli. Se on oma sydämesi ja sisäinen todellisuutesi.

Kuvittele nyt astuvasi tuohon temppeliin. Kun astut portista, näet kaksi ovea edessäsi, ja arkkienkeli Mikael opastaa sinut vasemmanpuoliselle ovelle. Astut sisään.

JUMALAISEN FEMINIINISYYDEN, MAGDALEENA-ENERGIAN PYHÄTTÖ

Arkkienkeli Mikael johdattaa sinut Jumalaisen Feminiinisyyden temppeliin. Tässä paikassa sydämessäsi asuu Jumalaisen feminiinienergian pyhä liekki.

Arkkienkeli Mikael kutsuu sitä Magdaleena-energiaksi kunnianosoituksena Maria Magdaleenalle, joka kantoi tätä energiaa elämässään ja suhteessaan Jeesus Kristukseen.

Salli siis itsesi tuntea tuo lämmin ja kaunis energialiekki sydämessäsi. Ja kun koet tämän rakkauden liekin, tunnet sisälläsi Jumalaisen feminiinisyyden koko energian ja kaikki laadut. Tunnet ehdottoman rakkauden, ilon ja rauhan virran: tunnet armoa, kauneutta, hyväksyntää ja hoivaamista. Mutta tunnet myös intohimoa, aistillisuutta, seksuaalisuutta ja luovuutta.

Olet Jumalainen feminiinisyys ja hän on yhtä kanssasi. Olet sitten mies tai nainen, tunnet tämä ykseyden sisälläsi ja suurta iloa sydämessäsi.

Ja tunne nyt tämän feminiiniliekin lämmön ja ilon liikkuvan energiakehosi, valokehosi vasemmalle puolelle. Se avaa ja energisoi Magdaleena-verkot energiamatriisissasi. Ja näin valokehosi roihuaa Magdaleena-energian säteilevää valoa.

Hengitä syvään. Tunne olemuksesi laajentuminen sydämestä.

Kuuntele nyt avoimin sydämin Angelinan laulavan "Ave Mariaa" kunnioituksena Madeleinelle ja toiselle Marialle, Jumalaisen feminiinisyyden suuren äitienergian symbolille.

(Musiikkia)

JUMALAISEN MASKULIINISUUDEN, JEESUS KRISTUS -ENERGIAN PYHÄTTÖ

Nyt arkkienkeli Mikael vie sinut takaisin temppelin sisäänkäynnin luo, missä taas kerran näet kaksi ovea. Tällä kertaa astut oikeanpuolisen oven läpi Jumalaisen maskuliinisuuden pyhättöön. Tässä paikassa sydämessäsi asuu Jumalaisen maskuliinienergian pyhä liekki.

Arkkienkeli kutsuu sitä Jeesus Kristus -energiaksi kunnianosoituksena Jeesus, Josefin pojan elämälle. Hän kantoi Jumalaista maskuliinienergiaa elämässään ja suhteessaan Maria Magdaleenaan.

Salli siis itsesi tuntea voimakas ja vahva energialiekki sydämessäsi. Kun koet tämän rakkausliekin, tunnet sisälläsi Jumalaisen maskuliinisuuden koko energian ja kaikki laadut. Tunnet ehdottoman rakkauden, rohkeuden, kestävyyden, luottamuksen, vastuullisuuden, seikkailun, johtajuuden, hauskuuden ja ilon, aistillisuuden, seksuaalisuuden, intohimon, luovuuden sekä toisten ja itsesi tukemisen virtauksen.

Olet Jumalainen maskuliinisuus ja hän on yhtä kanssasi. Olet sitten mies tai nainen, tunnet tämän ykseyden sisälläsi ja suurta iloa sydämessäsi.

Tunnet nyt tämän maskuliiniliekin voiman ja ilon liikkuvan energiakehosi oikealle puolelle, ja se avaa ja energisoi Kristus-verkot energiamatriisissasi. Näin valokehosi roihuaa Kristus-energian säteilevää valoa.

Hengitä syvään. Tunne olemuksesi laajentuminen sydämestäsi.

Kuuntele nyt avoimin sydämin Armandin "Coyote Spirit" (= Kojoottihenki) -esityksen kauniita, keveitä ja leikkisiä sointuja, Amerikan alkuasukkaiden Jumalaisen maskuliinienergian voimakkaan luovan energian uudelleenesitystä. Annan sydämesi kohota ilon, ihastuksen ja huumorin myötä, sillä se on Jumalaista maskuliinisuutta.

(Musiikkia)

KORKEAN SYDÄMEN PYHÄTTÖ

Salli nyt arkkienkeli Mikaelin johdattaa sinut ovelle, jonka näet edessäsi. Kun kuljet tämän oven läpi, astut Korkean Sydämen pyhään sisäiseen pyhättöön. Tämä on Pyhän Liiton temppeli - paikka, jossa Jumalaisen feminiinisyyden ja Jumalaisen maskuliinisuuden kaksoisliekit yhdistyvät liiton pyhässä tanssissa.

Näet, että Jumalainen feminiini- ja maskuliinienergiasi ovat jo siellä ja ne alkavat tanssia yhdessä.

Ne kutovat yhteen sydäntensä liekit puhtaan autuuden ja hurmion hetkessä. Ne liikkuvat tässä spiraalitanssissa ympäri ja ympäri, ja nämä kaksi liekkiä palavat kirkkaasti, kun kahdesta sydämestä tulee yksi.

Näe liekkien punoutuvan, sekoittuvan ja tulevan YHDEKSI.

Sinä OLET KAKSOISLIEKKI. Sinä olet SYDÄN TÄYDELLISESSÄ TASAPAINOSSA. Sinä olet PYHÄ LIITTO.

Tunne syvää iloa sydämessäsi.

Tunne KIITOLLISUUS, joka nousee, kun sinusta tulee yhtä RAKASTETUN kanssa omassa sydämessäsi.

Tällä oman sydämesi ilon ja liittymisen hetkellä salli itsesi virrata Armandin ja Angelinan äänten kauneudessa, kun he ilmaisevat kiitollisuutta "Ode to Gratitude" (= Oodi kiitollisuudelle) -kappaleessa.

(Musiikkia)

KOSMINEN LEIKKIKENTTÄ

Ja nyt… sinä olet… olet valmis seuraavaan askeleeseen… kokemaan oman Jumalaisen kaksoisliekkiolemuksesi Luojana.

Salli arkkienkeli Mikaelin johdattaa sinut avoimen oven läpi… ja astut avaruuteen!

Mutta putoamisen sijasta… avaat siipesi ja alat lentää. Sillä olet ihmisenkeli… ja sinulla on siivet, joilla lentää!

Nyt. Tässä hetkessä. Tiedät, kuka olet. Tunnet Jumalaisen liekin syvällä olemuksessasi ja leijailet kosmokseen omilla säteilevillä Henki-siivilläsi.

Näet alhaalla elämän ja luomisen spiraalit… ja tiedät, että olet ääretön. Näet syntymän ja kuoleman ikuisen syklin… olemisen ja joksikin tulemisen… ja tiedät, että olet itse luominen.

Ja kun pidät tämän totuuden sydämessäsi, olet tosiaankin valmis aloittamaan uuden luomissyklin kehräämisen ja kutomisen harmoniassa Hengen kanssa. Arkkienkeli Mikael kutsuu tätä uudeksi maapalloksi. Se on olemisen ja joksikin tulemisen uusi tapa… paikka missä näet säteilevän Hengen jokaisessa olennossa… sillä olette kaikki yhtä kaksoisliekkienergian säteilyssä.

Tunne ikuisten olemissyklien ääretön ilo.

Ilo joksikin tulemisesta… luomisesta… joksikin tulemisesta… olemisesta…

Salli siis Armandin ja Angelinan vahvistaa totuus, jonka tiedät sydämessäsi:

Synnyit siipien kera lentääksesi.
Olet ikuinen, et koskaan kuole.
Tule, tule kaikeksi, mitä voit olla.
Tule, tule, se on kohtalosi.

(Musiikkia)

TEKIJÄNOIKEUS: Kaikkeen tämän meditaation aineistoon on tekijänoikeus Celia Fennillä ja Starchild Global -yhteistöllä sekä Armandilla ja Angelinalla eikä sitä saa käyttää ilman lupaa.

Suom. huom! Varsinainen meditaatio (jumalaisen feminiinisyyden pyhätöstä saakka) löytyy alkuperäisenä täältä: www.starchildascension.org/sacredheart2.html. Siellä voit katsella meditaatioon liittyviä kuvia ja kuunnella musiikkiesityksiä. Alkuteksti kuvineen löytyy sivulta www.starchildascension.org/sacredheart1.html.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.