UUDEN MAAPALLON YHDISTYNEEN KAKSOISLIEKIN AKTIVOINTI

Kuthumia ja Jezebeliä kanavoinut Michelle Eloff (spiritlibrary.com)
28.10.2007 Johannesburg, Etelä-Afrikka
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Huomaa, että tämän informaation lukemisella on vaikutusta sinuun. Yhdistyt energeettisesti kanavoitavaan olentoon ja samanlainen prosessi mahdollistuu sinun osaltasi. Se ei ole täysin sama asia, kuin että olisit paikalla mestaria kanavoitaessa. Vaikutukset ovat kuitenkin aivan yhtä voimakkaita. Älä kiinnitä liikaa huomiota aikajanoihin, joita annetaan kanavointiin osallistujille. Sinut viedään samanlaisen aikajanan kautta, oman jumalaisen suunnitelmasi, aikataulusi ja tarkoituksesi mukaisesti.

*******************

Olen Kuthumi ja tulen rakkauden ja viisauden säteillä tervehtimään jokaista teitä tällä kertaa ja tuomaan teille vaurauden, ehdottoman rakkauden, luottamuksen ja virtaavuuden siunaukset. Tervehdys, rakkaat ystävät.

Sydämessämme on suuri ilo ja mielihyvä, että saamme kokoontua kanssanne tänään, kun pidämme teitä tiukasti Kristuksen sydämessä ja turvallisesti Jumalan kämmenillä.

Rakkaat ystävät, tänään kun kokoonnumme Kristus-valo-olemuksessa, altistutte jumalaiselle feminiiniselle Kristus-energialle. Tämä on erityistä energiaa, jonka olemme yhdistäneet jokaiseen teistä, mikä ankkuroi planetaarisen kaksoisliekkiverkon eteläiselle pallonpuoliskolle.

Tämä nimenomainen verkko on geometrinen muodostelma, joka yhdistää 12 geometristä taajuutta. Jokainen näistä värähtelee täydellisessä sopusoinnussa 12 itsenne puolen kanssa. Kun kutakin värähtelyä säteillään solutasolle, ympäristönne dynamiikka muuttuu dramaattisesti.

Viimeisten 12 viikon aikana olemme työskennelleet intensiivisesti planetaarisen tietoisuuden ja tarkemmin planeettanne valotyöntekijöiden kanssa ja valmistelleet tulevaa. Jokainen tuleva vuosi on kasvupotentiaaliltaan vähintään 10 kertaa intensiivisempi ja 10 kertaa nopeutetumpi kuin edellinen vuosi. Tämä merkitsee sitä, että vuosi 2008 on 10 kertaa intensiivisempi kuin vuosi 2007, ja kasvupotentiaalinne nopeutuu kymmenkertaisesti, joten teidän on parasta panostaa uusiin saappaanremmeihin, eikö vain?

Vuonna 2008 teidän jokaisen on mahdollista astua kokonaan uudelle itsemestaruuden tasolle. Saatatte ajatella itseksenne, mitä se tarkoittaa. Odottakaa seuraavaan vuoteen saakka, niin saatte sen selville! En jätä teitä roikkumaan tyhjän päälle kaikkien näiden kuukausien ajaksi, vaan annan teille vähän informaatiota.

Niin, rakkaat ystävät, vuosi 2008 on elämässänne aikaa, jolloin koette kymmenennen maailmankaikkeuden värähtelyt, universaalit energiat, joita ei ole koskaan ennen lähetty planeettatietoisuuteenne. On tärkeää, että pidätte mielessä ja jatkuvasti muistutatte itseänne siitä tosiasiasta, että sitä mitä koette fyysisesti, tunteellisesti, mentaalisesti, henkisesti ja energeettisesti, ei teidän tasonne ihmisolento ole koskaan ennen kokenut.

Tämä on täysin ainutlaatuinen kokemus. Edes Atlantiksen aikana tätä ei koettu, koska olette ohittaneet sen räjähdyspäivän, jos voin asian näin ilmaista - ei ole mitään toista tapaa sanoa sitä, jos ymmärrätte, mitä tarkoitan! Periaatteessa siis sanon sitä, että olette kaikki siirtyneet heidän rajansa yli. Teitä on ollut riittävästi pitämässä yllä valoa, mikä on varmistanut sen, että te ette taas räjäyttänyt itseänne.

Lordi Thothin energia, atlantislaislaiset lordit ja ladyt sekä heidän valoveljeskuntansa ovat työskennelleet jokaisen teidän kauttanne riippumatta iästänne jo viimeisten 25 vuoden ajan. Sen vuoksi vaikka ette tienneetkään, että tätä tapahtui ja että oli jokin henkinen polku, teitä kuitenkin opastettiin. Teitä opastettiin tähän pisteeseen, missä olette tänä päivänä.

Tämä on tehnyt mahdolliseksi sen, että valohierarkia on voinut tarjota tällaisia tilaisuuksia kuin tämä. Ja kun tuomme näitä uusia energioita maan tietoisuuteen kollektiiviryhmänä, te kaikki nostatte ylös matalampien maailmojen tasoja. Tämä merkitsee sitä, että jokainen ottamanne askel on ylösnousemusprosessia.

Olen sanonut teille aiemmin, että olette ylösnousseita mestareita, että olette jo ylösnousseet, joten muistuttakaa itseänne tästä. Toistan uudestaan, että sitä mitä koette tänä aikana elämässänne, ei ole koskaan ennen koettu. Siksi kaikki säännöt ovat muuttuneet - jos satuitte miettimään sitä. Paljon siitä mitä on teille on kerrottu…

Olen sanonut tämän jo monille teistä, mutta niiden vuoksi, jotka eivät ole kuulleet sitä, on tärkeää, että toistan asian. Informaatio jota annettiin viisi vuotta sitten, jopa kaksi vuotta sitten, on muuttunut. Teitä ei sido informaatio liittyen siihen, miten ulottuvuudet vaikuttavat teihin. Seitsemän planetaarista sädettä ovat historiaa, rakkaat ystävät. Työskentelette kosmisten säteiden kanssa, ja tämä kaikki on muuttanut dynamiikkaa fysiologiassanne ja psykologiassanne. Tämä on yksi hyvin tärkeä asia muistettavaksenne.

Nuo muutamat asiat pitävät teitä motivoituneina tänä aikana, koska te kaikki olette kirjaimellisesti luomassa uutta maapalloa. No niin, ennen kuin joudun tämän tilanteen valtaan - tiedätte, että rakastan puhumista ja on niin paljon kerrottavaa teille - minun on tehtävä tietä Jumalatar Jezebelille.

Muistakaa olla sekoittamatta Jumalatarta. Hänellä on paljon tehtävää kanssanne tänään. Kommentoin kuitenkin yksityiskohtaisemmin tätä informaatiota sitten, kun annan vuosittaisen esitykseni tulevasta vuodesta, joten pyydän teitä olemaan kärsivällisiä siihen saakka ja vain muistamaan ne muutamat kohdat, joista kerroin teille tämä aamuna. Takaan, että se riittää teidän pitämiseksenne keskittyneenä ja pitämään teidät oman totuutenne esittelevällä polulla.

Niin se on, rakkaat ystävät, että jätän teidät tällä kertaa Jumalatar Jezebelin käsiin ja kiedon teidät rakkauden ja viisauden kultaiseen säteeseen ja luotan, että te kaikki olette yhtä Kaikkeuden kanssa. Adonai.

***********

Pitäkää mielessä, että Jumalatar Jezebel on erittäin suora viestissään. Yrittäkää kuvitella hänet vahvana ja voimakkaana naisena, jolle ei ole ongelmallista puhua sitä, mitä hän ajattelee. Tämä auttaa teitä virittymään hänen lähettämäänsä energiaan ja hänen puhetapaansa. Hänen aksenttinsa on voimakas ja se kuulostaa arabialta.
- Michelle

Olen Jezebel, naisten vapauttaja. Tervetuloa teille kaikille.

Olen suostunut tulemaan teidän jokaisen luokse tänä nimenomaisena päivänä, auttamaan teitä jumalaisen Kristus-feminiinisyyden kanssa ja varmistamaan, että te kaikki ymmärrätte, mistä tässä on kyse.

Jokainen teistä on altistunut monille tuhoaville voimille, mitkä eivät ole pysyvästi vahingoittaneet mieltänne. Teillä kaikilla on toivoa. Älkää antako sanojeni surettaa teitä, se ei ole pysyvää. Teidän on kuitenkin tärkeää selkeästi ymmärtää, että nämä voimat, joille olette altistuneet, ovat saaneet teidät unohtamaan, mistä feminiinienergian pyhässä voimassa on kyse.

Se ei ole voima, joka määrittelee teidät mieheksi tai naiseksi, vaan se on teihin leimattu informaatiosuunnitelma. Tämä leima on erittäin tärkeä tänä aikana henkisessä kehityksessänne. Toivon, että tähän mennessä useimmat teistä ovat käsittäneet, että se mitä sanottiin naisista entisaikoina, oli roskaa.

Kyllä, meitä pidettiin huorina. Se oli itse asiassa kohteliaisuus verrattuna joihinkin toisiin nimikkeisiin, joita annettiin tuon ajan jumalattarille. Se oli välttämätöntä tuon ajan hallinnan säilyttämiseksi. Yksi syistä, miksi Jezebel-jumalatar, pyhät Isis- ja Magdaleena-jumalattaret pidettiin hiljaa, oli se, että feminiinivoima uhkasi erästä ryhmää, ja valitettavasti nämä tietyt miehet eivät ymmärtäneet, mitä merkitsi feminiinivoiman valjastaminen ja sen kanssa yhteisymmärryksessä työskenteleminen. He näkivät se jonain ulkopuolisena, jota ei voinut hillitä, joka kuluttaisi heidät loppuun ja veisi heiltä miehisen voiman täysin. Entisaikojen naiset olivat erittäin voimakkaita liikenaisia, jotka loivat massoittain varallisuutta ja tiesivät tarkkaan, mitä tekivät sillä.

Oli aika, jolloin Jumalatar ja Jumala työskentelivät yhdessä jumalaisessa harmoniassa, ja planetaarisen kaksoisliekkiverkon aktivointi, jossa autan teitä kaikkia yhdistymään chakrojenne verkkoihin, on leima, josta aion kertoa teille.

Jumalatar ilmentää voimaa, jota kukaan ihminen maaplaneetalla ei todella pysty koskaan kuvittelemaan, niin suurta voimaa, että sitä pidetään usein fantasiana, typeränä taikana. Minun on sanottava teille, että tilanne on täysin päinvastainen.

Tämä voima on talletettuna jumalaisen feminiinisyyden sakraalichakraan. Hän loi tilan oman Jumalitsensä yhdistymiseksi kanssaan ja siirtääkseen tämän voiman hänelle (miespuolinen), jotta hänkin pystyisi ilmentämään sen, mitä on toteutettava. Näin hän (naispuolinen) on turvallisessa tilassa jatkaakseen sitä kosmisen innoituksen hedelmöittämistä, joka heijastuu eteeriseen kenttään, joka on Jumaläidin leima.

Ihmiset, yrittäkää kuvitella, miten voimaannuttavaa on elää miehen tai naisen kanssa, ja olette täysin rauhassa kummankin ruumiillistaman voiman osalta. Pystytte tunnustamaan kumppaninne voiman tarkoituksen ja sen, että teillä on erityinen rooli naisena tai miehenä ja että teitä molempia tarvitaan fyysisessä maailmassa ilmentämään se, mitä siellä tarvitaan.

Kun siirrytte korkeampiin maailmoihin, teistä tulee androgyyni olento. Teistä tulee yksi. Teidän ei tarvitse elää ihmismiehenä tai ihmisnaisena ilmentääksenne tietyt tarpeet tyydytetyiksi tai ilmentääksenne jotain aineellista. Mutta maatasolla, fyysisellä maailmalla, on hyvin erityinen tarve, jotta se voisi olla ympäristö, jossa jokainen kukoistaa. Tämä on kaksoisliekkienergia.

Kaksoisliekkienergia vihkii itsen pyhän liiton eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, onko teillä fyysinen kumppani kanssanne kaksoisliekkimuodossa. Itse asiassa monet ihmiset ovat kokeneet suurimpia haasteitaan juuri kaksoisliekkinsä kanssa. Tämä liekki polttaa harhan verhot, minkä vuoksi tämä liitto on usein haaste, koska suhteenne polttaa ne harhan verhot, jotka estävät teitä olemasta aito itsenne.

Kaksoisliekkienergia, josta puhun, on androgyyniliekki, mikä palaa solar plexus -chakrassanne. Se on sisällänne paikka, jossa on miljardeja informaatiosoluja. Jokainen niistä ilmentää jumalaisen Feminiini-Kristuksen ja Maskuliini-Kristuksen pyhän suunnitelman.

Kaksoisliekkiverkko ankkuroidaan Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa tietystä syystä. Se tuodaan juurichakraenergian läpi. Näin voimme varmistaa, että miehet eivät tunne tämän Jumalattaren voimaa uhkaavana, sillä emme siedä minkään feminiinienergian missään muodossa tai millään tavalla heikentävän maskuliinisuutta. Me, korkeampien valomaailmojen Jumalattaret ja Jumalat, olemme sopineet, että nämä energiat annetaan ihmiskunnalle ja ettei niitä enää väärinkäytetä.

Teille siis annetaan nyt tämä tilaisuus, ja se on itsenne vetäminen yhteen ja oleminen kaikkea sitä, mitä olette. On olemassa ulkopuolinen, fyysinen ihminen, joka on jumalainen täydennysosanne, joka heijastaa valoanne, mutta hänen ei tarvitse olla kanssanne tällä hetkellä, jotta voisitte valjastaa teille tuomamme energian.

Ne teistä, jotka etsitte rakkautta, tämän päivän prosessi on itse asiassa erittäin hyvä teille, koska pystytte polttamaan lisää harhan verhoja liittyen omaan voimaanne. Teidän ei tarvitse työstää niitä kumppaninne kanssa tulevaisuudessa. Poistatte vähän roskaa, ennen kuin hän tulee messiin! Minua on kehotettu tarkkailemaan sanojani huolellisesti. Kaikki tuntevat minut erittäin hyvin. Hauskuutan heitä vielä vähän pidempään suoruudellani.

Kaksoisliekkivärähtelyn mukana tulee vastuu ja tuo vastuu on itseänne kohtaan. Tämä on kyky reagoida tilaisuuteen yhdistyä taas intohimoon elämässä. Hyvin monet teistä ovat kutsuneet intohimoa palaamaan elämäänne. Olette kaivanneet kumppania, jonka kanssa jakaa elämänne, mutta olette kulkeneet vähän takaperin, p*r*e edellä puuhun - näin siitä uskoakseni sanotaan.

Teidän tarvitsee sytyttää nuo intohimon liekit, jotta voitte magneettimaisesti tuoda tuon tasavertaisen kumppanin luoksenne. Jos olette intohimoton, luuletteko todella niin, että tuotte elämäänne hyvin intohimoisen ihmisen? Nykyisellä tietoisuutenne tasolla vedätte puoleenne sitä, mikä heijastaa sisäistä itseänne, ja tämän te kaikki tiedätte. Kuthumi on kertonut teille monta kertaa: tulkaa siksi ihmeeksi, jota pyydätte, tulkaa kaikeksi sellaiseksi itsellenne, mitä haluatte saada elämänkumppanissa.

Jos olette jo kumppanin kanssa ja suola on lähtenyt elämästänne ja se maistuu lähinnä litkulta, on aika työstää yksilöinä tätä nimenomaista aihetta, yhdistyä taas sisäiseen intohimoonne ja parin intohimo syttyy taas.

Intohimon liekki on oltava ruumiillistuneena tietyssä määrin varmistamaan, että uuden maapallon täysi potentiaali ankkuroituu ennen vuotta 2010. On vain kolme vuotta sen varmistamiseen, että planetaarinen kaksoisliekkiverkko on täysin aktiivinen. Teillä on neljä vuotta, jonka aikana teidän on täysin valmistauduttava auttamaan muita siirtymään uuteen toimintamalliin.

Tämä merkitsee sitä, että olette sellaisella itsemestaruuden tasolla, mikä tekee mahdolliseksi, että palvelette oppaina fyysisessä ihmismuodossa ja opastatte ihmisiä uuteen maailmaan. Työskentelemme teidän kaikkien kanssa toisista ulottuvuuksista. Ette näe meitä fyysisesti koko aikaa, mutta olemme paikalla. Teidät nähdään, te olette fyysisesti paikalla, mutta teidän on tehtävä se ensin itsellenne.

Minä, Jezebel, olen suostunut auttamaan ihmisiä seuraavat neljä vuotta tällä tasolla vain varmistamaan sen, että olette päässeet kunnolla vauhtiin ja olette valmiina. Yksi syy, miksi minua on pyydetty tekemään tämä, on se, etten siedä hölynpölyä tai tekosyitä, joten älkää kyllästyttäkö minua surullisilla tarinoilla menneisyydestänne - minua ei kiinnosta.

Olen täällä varmistamassa, että visionne toteutuvat, ei kurja menneisyytenne, mutta jos se on teidän visionne, niin siitä vaan, raatakaa itsenne hengiltä. Tiedän, että te ette ole joukko idiootteja, joten siirrytäänpä seuraavalle tasolle. Tiedätte, mistä puhun eikä minun ole mitään hyötyä tuhlata aikaani yrittäen vakuutella teitä siitä, mitä olette tai mitä ette ole - se teidän olisi jo tähän mennessä pitänyt tajuta itse.

Kaksoisliekkiverkko on jo kollektiivitietoisuuden eetteritasolla, joten voisitteko rauhoittaa mielenne ja rentouttaa kehonne. Ja kun rentoutatte kehoanne, on muutamia kysymyksiä, jotka haluaisin esittää teille. Teidän ei tarvitse vastata niihin nyt. Voitte vain pohdiskella niitä, kenties mietiskellä meditoidessanne, jos meditoitte.

* Mikä on elämäsi lähde?
* Mikä motivoi sinua joka päivä, kun avaat silmäsi?
* Onko se pelko?
* Raahaudutko ylös sängystä, koska sinun on noustava ylös ja kohdattava elämäsi?
* Vai tervehditkö aamua sydän täynnä iloa ja tietenkin intohimoa?
* Rakastatko sitä, mitä teet?
* Rakastatko elämääsi?

Kaikki nämä kysymykset vaativat vain yksisanaisen vastauksen. Jos annatte enemmän kuin yhden sanan, niin tuotte esiin tekosyyn, eikä minua kiinnosta se! Vastauksenne paljastavat teille sen, mikä intohimotasonne on, ja tiedätte, motivoiko elämäänne intohimo ja rakkaus vai pelko, toisin sanoen pelkkä selviytyminen.

Sulkekaa silmänne ja vain kuunnelkaa sanojani, koska ne ovat tärkeitä. Ehdotan, että vastaatte mielessänne elämänne osalta siihen, mitä olen sanomassa. Jos elämänne ei ole täynnä intohimoa, rakkautta ja iloa, niin teidän on tehtävä merkittäviä säätöjä elämässänne. Jos teette kompromisseja joka käänteessä, uhraatte totuutenne, ilonne tai onnellisuutenne, niin tarvitaan merkittäviä muutoksia elämässänne. Jos sydämenne on raskas 90% ajasta, edes 50% ajasta, elämänne on valmis suurkorjaukseen. Teidät suunniteltiin elämään elämäänne pääasiassa rakkauden motivoimana. Edes tiellenne tulevien haasteiden ja oppituntien ei koskaan ollut tarkoitus halvaannuttaa teitä.

Ehdotamme, että tavoittelette vähintäänkin 70%:n iloa, innostusta ja intohimoa, ja voitte syyllistyä draamapuoleen 30% ajasta. Tämä pitää teidät onnellisena, muttei mikään vähemmän kuin 70%. Tämä on erittäin tärkeää ja esitän tämän teille kaikella vakavuudella, koska tämä on uuden maailman suunnitelma ja se sisältyy planetaariseen kaksoisliekkiverkkoon.

Teidän päämotivaationne on olla intohimoisesti luovia, jotta täysin ymmärrätte ja tiedätte, miten kanssaluodaan tietoisesti ja älykkäästi, eletään yhdessä ja ylläpidetään elämää tavoilla, jotka teidän on vielä löydettävä. Tämä on uuden maapallon perusta ja kaiken sen, mitä olen juuri kysynyt teiltä, siirrätte pois edestä seuraavien 90 päivän aikana. Kyse on vakavasta todellisuustarkistuksesta. Sitten kun teette sen vakavasti, niin tarkistakaa, mihin todellisuuteen olette keskittyneet.

Joskus täydellinen elämänne korjaaminen vaatii vain havaintotavan muutoksen, luopumisen vanhentuneista uskomusjärjestelmistä, yksinkertaisen mielen muutoksen, sydämen ja asenteen muutoksen. Älkää siis monimutkaistako elämäänne pelkäämällä sitä, mikä muuttuu elämässänne. Sillä hetkellä, kun teette sen, työnnätte kokemuksenne ulkoiseen maailmaan, odotatte näkevänne, mitä muuttuu ympärillä sen sijaan, että muutatte sitä, mitä sisällänne on - uskomuksianne, asenteitanne, havaintojanne - koska tuon energian jokainen kuitu luo morfogeneettisiä kenttiä, jotka vaikuttavat jatkuvasti elämäänne.

Kun puhun kanssanne, planetaarinen kaksoisliekkiverkko suodattuu jo kehonne atomeihin. Tämä aloittaa jo fysiologiset muutokset kehossanne. Kun tietoisuus siirtyy atomeista molekyyleihin ja sitten DNA:hanne, elämä muuttuu jo. Toistan, että muutos syntyy sisältänne, ei teille tapahdu mitään erityistä ulkopuoleltanne, joka määrää, minkä on muututtava. Tämä on jumalaisen Feminiini-Kristuksen luonne.

Ylläpitääksenne kaksoisliekkienergian sisällänne teidän täytyy keskittyä sisäänne, jotta tiedätte, minkä jäljen tietoisesti jätätte uskomustenne, asenteidenne, puhumienne sanojen ja tietenkin havaintojenne kautta.

Kaksoisliekkiverkko luo tulirenkaan ympärillenne. Visualisoikaa tämä nyt. Ja jokainen ympärillänne nuoleva liekki polttaa harhakuvia, jotka ovat luoneet intohimoisen elämän kieltävän esteen. Nuo esteet voivat olla hyvinkin ihmisiä, paikkoja tai tilanteita elämässänne, mutta teidän täytyy päättää muuttavanne tilanteen hyväksenne.

Teitä ympäröivät liekit polttavat vain kaikkea sitä, mikä ei enää palvele korkeinta parastanne, kaikkea mikä estää teitä tulemasta yhdeksi kaksoisliekkinne kanssa, toisin sanoen kaikkea joka estää itsen pyhän liiton tapahtumisen.

Haluan teidän kuvittelevan minun, Jezebelin, seisovan edessänne, ja kun pidän ylhäällä oikeaa kämmentäni, näette liekit. Nämä liekit ilmentävät 12 geometrista muotoa, joista puhuttiin aiemmin, eli värähtelytaajuutensa solar plexukseenne.

Haluan teidän vetävän henkeä syvään seitsemän kertaa seitsemään laskien. Kerron, milloin aloitetaan. Pidättelette henkeä seitsemään laskien ja hengitätte ulos seitsemään laskien. Jokaisella sisäänhengityksellä hengitätte kaksoisliekkiverkkoa jokaiseen chakraanne ja aloitamme hengittämällä juurichakraanne.

Vetäkää syvään henkeä seitsemään laskien, pidätelkää sitä seitsemään laskien ja hengittäkää ulos seitsemään laskien.

Seuraavalla sisäänhengityksellä hengittäkää kruunuchakraanne, pidätelkää ja hengittäkää ulos seitsemään laskien. Tiedätte, miten se tehdään.

Seuraavaksi hengitämme sakraalichakraan. Sitten kolmanteen silmään. Solar plexukseen. Kurkkuchakraan. Ja lopuksi sydänchakraanne.

Seuraavien 77 minuutin aikana geometristen värähtelyjen energiat näissä chakroissa lähettävät pyhää taajuutta, joka harmonisoi androgyynitietoisuutenne fyysisen elämänsuunnitelmanne kanssa. Jokainen kudelma chakroissanne on itsessään laajentuneen "sinän" piirustus. Jokainen chakranne sisältää kaikki työkalut, joita tarvitsette ilmentämään elämänne siinä 70/30-suhteessa, josta puhuin aiemmin. Ja vuoden 2010 tullessa olette ihanteellisesti muuttaneet sen 90/10-suhteeksi, ja jäljelle jäävä 10% ei ole kamppailua sellaisena, kuin te sen tunnette.

Se on intensiivisen vihkimyksen ja korkeamman oppimisen aikaa, oppimista hallitsemaan maailmaa uudella tavalla. Tämä on jo esitelty teille. Tämä on yksi niistä uuden maapallon avainprojekteista, joita valvon, ja se tapahtuu, jotta näkisitte, että vanha toimintamalli oppituntienne oppimiseksi, elämästä oppimiseksi, on vanhentunut. Olette nyt opettelemassa hallitsemaan elämää kuin mestari.

Nämä kaksoisliekkiverkot liikuttavat energiaanne kultaista kundaliini-taajuutta pitkin, mikä on 88 liekin sarja. Nämä ankkuroituvat täysin 8.8.2008. Sitten kun kultainen kundaliini nousee tervehtimään ihmiskuntaa kollektiivikehona, olette valmiita täysin tietoisesti oivaltamaan, miten mestari hallitsee elämän oppitunteja. Olette valmiita ymmärtämään opettamisen, johtamisen ja opastamisen todellisen merkityksen - ei enää mitään menneisyyden hölynpölyä, missä ego kiistelee ja haavoittunut sisäinen lapsi taistelee elämänsä puolesta.

Kaksoisliekkiverkko tulee paljastamaan teille, että taistelu on ohi, ei ole enää kamppailua, ja tätä tarkoitan pelkällä havaintotavan muutoksella. Ei taistelemista minkään puolesta, ei kamppailemista minkään saavuttamiseksi - jumalaisen feminiinisyytenne voiman yhdistyminen jumalaisen maskuliinisuutenne voimaan on avain. Näiden kahden energian ollessa erillään on aina tuskaa, taistelu ei koskaan lopu ja kamppailu jatkuu, koska ollessaan etäällä toisistaan nämä kaksi energiaa etsivät jatkuvasti toisen voimaa ja valoa, mutta epäonnistuvat oivaltamaan, että ne jo ovat toistensa kanssa, mutta tietämättömyys on pitänyt ne sokeina.

Planetaarinen kaksoisliekkiverkko tuo ihmiskunnalle tilaisuuden aloittaa tietoinen ykseystietoisuuden ymmärtäminen, ja tämän kanssa työskentelen muutamia viikkoja. Mutta se mitä nyt täytyy tehdä, on oleellista kaksoisliekkiverkon ylläpitämiseksi sisällänne, sillä tämän tuloksena on pyhä liitto. Elämänne puolesta taistelemisen sijasta menette sisäänne ja valjastatte siellä olevan voiman. Käytätte tätä energiaa magneettisesti muuttamaan dynamiikan omassa energiakentässänne työskentelemällä uuden maapallon morfogeneettisten kenttien kanssa.

Koodaatte sen korkeamman viisauden avulla ja käytätte fyysisen maapallon magneettisen maailman energioita, ja näin opitte hallitsemaan maailmaanne kuin mestari. Kukaan mestari ei käytä egon voimaa aiheuttaakseen tuskaa tai pelkoa. Ei koskaan. Mestari työskentelee sen kanssa, mitä on - tähän viitataan usein energian käsittelemisenä. Mestari vain vetää silloin, kun työnnetään, tai työntää silloin, kun vedetään, ja tarkkailee sitä, mitä tapahtuu. Hän tunnistaa sen, mitä on sisällä ja miten paljon intohimo hallitsee tapahtuvaa.

Ihmiset, tämä nyt tänään on yksi tärkeimmistä käännekohdista elämässänne. Sanat jotka tuomme teille, energiat jotka suodattuvat nyt tähän ryhmään ja jokaiseen teistä, muuttavat kirjaimellisesti sitä tapaa, jolla aivonne tulkitsevat energiaa ja informaatiota.

Puhuin haitoista aiemmin, no, nyt on kyse haittojen hallinnasta. Nämä uudet energiat näyttävät teille sen, mitä ette nähneet aiemmin, koska pelkonne oli sokaissut teidät, ne harhakuvat olivat halvaannuttaneet teidät, jotka tulivat elämänne uskomusjärjestelmistä. Jokainen teistä astuu uudelle tasolle, täysin uuteen kanssaluomistapaan.

Yrittäkää kuvitella geometristen muotojen pyörivän seitsemässä chakrassanne. Jos ette pysty kuvittelemaan sitä, tuntekaa se. Jokainen näistä muodoista pyörii samaan suuntaan kuin chakranne. Jokainen niistä lähettää näkymätöntä energiaa (näkymätöntä vain ihmissilmälle). Tämä energia laajenee kehonne läpi.

Ne ovat hienoja informaatiosäikeitä. Kun nämä energiat laajenevat, ne etsivät yhteensopivaa, magneettista energiaa. Sillä hetkellä, kun vastaavanlaista energiaa löytyy, nämä kaksi säiettä yhdistyvät ja kutoutuu verkko, luodaan verkosto tai informaatiokenttä - miksi tahansa päätättekin sitä kutsua.

Kuvitelkaa nyt, että kaikki nämä informaatiosäikeet sisältävät hyvin voimakasta energiaa. Tämä energia voi sisältää runsaasti negatiivista tai positiivista, ja te päätätte sen, teillä on siihen voima. Tämä verkko, kenttä, värähtelee. Sen värähtely lähettää informaatiota maan kenttään.

Tämä kenttä kommunikoi jokaisen ihmisolennon auran kanssa planeetallanne - tietävät he siitä tai eivät. Se laajenee planetaariseen tietoisuuteen. Se laajenee solaaritietoisuuteen, galaktiseen tietoisuuteen jne. Siinä teidän äänenne kulkee ulottuvuuksien läpi, ajan ja avaruuden läpi. Tämän äänen maailmankaikkeus kuulee. Se vastaa siihen, mitä olette lähettäneet, ja se äänenne, jonka olette lähettäneet, määrää sen, mitä tulee takaisin teille. Tajuatte kuvan, eikö vain?

Olemme nyt asettamassa kanssanne täysin uuden morfogeneettisen, ikään kuin kentän. Sanon "ikään kuin kentän" siksi, että morfogeneettiset kentät sisältävät vain informaatiota, mutta se mitä luomme nyt kanssanne, sisältää informaatiota ja energiaa. Tämä merkitsee sitä, että voitte suurentaa tuon energian intensiivisyyttä. Ette voi tyhjentää sitä, mutta voitte aina suurentaa sitä, vahvistaa sitä. Kaikki nämä säikeet on siis jo levitetty.

Kääntäkää huomio itsessänne siihen osaanne, jonka kuvittelisitte olevan täysin intohimoinen - kaksoisliekit yhdistyneenä yhdeksi, täysin eheä "sinä". Ajatelkaa nyt käyttäen mielikuvitustanne, millaista elämänne olisi, miten erilaisia asiat voivat olla, kun elätte pääasiassa ilon ja intohimon motivoimana.

Jotkut teistä alkavat ehkä tuntea perhosia sydänchakrassaan, samanlaisia kuin saatte solar plexukseenne. Sitten kun tunnette perhosia sydänchakrassanne, olette pääsemässä perille. Yhdistytte kaksoisliekkiverkkoon, joka on sydämessänne ja joka on vetänyt ydinolemuksensa solar plexuksestanne. Ja näin se on voimanne sija.

Tahtonne, aktiivinen itsenne on yhdistynyt sydämen kanssa, chakran joka on silta taivaan ja maan välillä. Laajentakaa nyt tuota energiaa, noita kuvia, noita ajatuksia säikeidenne kautta ja kuvitelkaa, että säikeet yhdistyvät tasavertaisiinsa ja että siitä tulee uusi punoksenne, elämänne uusi jumalainen kudelma.

Torjukaa kaikki tekosyyt, aivan jokainen. Kyllä, egonne yrittää vakuutella teille muuta, mutta teillä on voimaa. Jatkakaa tämän laajentamista, kunnes se on maailmankaikkeuden ytimessä. Kun te teette tätä, me muutamme tämän energian kristallimuotoon, mikä koodataan kehonne soluihin. Siitä tulee taajuus, jota säteillään sisältänne ja joka luo uuden dynamiikan, joka puhdistaa tien elämänne kokemiselle aitona mestarina, aineellisen maailman mestarina, joka hallitsee tuskan, kärsimyksen ja rajoitukset.

Kuvitelkaa nyt suurenmoisen kultaisen liekin syttyvän kehonne vasemmalle puolelle ja upean hopeanvalkoisen liekin kehonne oikealle puolelle. Jos voitte, yrittäkää kuvitella kehonne lämpenevän näistä kahdesta liekistä. Kuvitelkaa maskuliinisen "sinun" seisovan kultaisen liekin keskuksessa kehonne vasemmalla puolella ja feminiinisen "sinun" seisovan hopeavalkoisen liekin keskellä kehonne oikealla puolella ja näiden itsenne puolien täysin tunnistavan ja tunnustavan toistensa voiman ja jumalaisen roolin palvella toista, kanssaluoda yhdessä ja asuttaa yhdessä maailmaa Jumala- sekä Jumalatarmielestä.

Puhaltakaa hyvin lempeästi molempiin liekkeihin, ja ne vahvistuvat voimaltaan. Kun ne laajentuvat, ne alkavat yhdistyä toistensa kanssa. Kun nämä kaksi liekkiä ovat täysin päällekkäin, sallikaa mies- ja naispuolenne liittää kätensä yhteen ja katsokaa miespuolenne silmiin, jos olette nainen, ja naispuolenne silmiin, jos olette mies. Energian virratessa molempien "sinujen" välillä aktivoimme kolmannen liekin. Tämä on uuden maapallon liekki, platinaliekki ja tämä liekki sulattaa jään ja polttaa kaikki harhakuvat, jotka ovat pitäneet näitä puolia erillään. Kaikkina tekijöinä sisällänne ja ympärillänne luotte pyhän värähtelytanssin ja pyhä liittyminen itseen alkaa.

Tämä seremonia tapahtuu sisällänne. Tämä seremonia on aktiivinen. Se valmistuu sisäisillä tasoilla kolmessa päivässä. Tämä pyhä liitto itsenne toiseen osaan vaatii kolme hyvin tärkeää vihkimystä, ja tämä kaikki koodataan chakroihinne. Tunnette sen, tunnistatte tilaisuuden saattaa tämän loppuun omana aikananne.

Hengittäkää syvään rentouttaen kehonne ja olkaa rauhassa tietäen, että tämä pyhä liitto tapahtuu, että planeettanne kaksoisliekkiverkko juurtuu Äiti Maan luomisjärjestelmiin. Olemme ankkuroineet sen tähän tiettyyn pisteeseen, koska samaan paikkaan ankkuroitiin "kolmoisseitsemän" energiat (7:7:7, 7.7.2007). Tämä parantaa ja vahvistaa sen energiaa, toisin sanoen sen taikaa, mikä synnyttää havaittavia ihmeitä elämäänne.

Niin, lähtiäisviestini teille on kenties enemmänkin kysymys, kuin mitään muuta: oletko valmis "sinua" varten, "kokosinua" varten? Oletko valmis ottamaan vastaan elämän täysin, elämään sitä intohimoisesti jokaisella olemuksesi sentillä? En kysy teiltä, oletteko halukkaita, vaan haluan tietää, oletteko valmiita. "Surffailen" rinnallanne, sillä kyse ei tule olemaan kävelemisestä puistossa - se on liian hidasta! Siitä tulee varmasti valaisevaa aikaa. Odotan sitä innolla ja ehdotan, että tekin odotatte.

Olen Jezebel ja olen kiitollinen, että olette tulleet vastaanottamaan viestiäni ja tämän pyhän päivän energioita. Yllytän teitä jakamaan tätä viestiä toisten kanssa muistuttaaksenne heitä siitä, mitä on tulossa, sillä on paljon muutakin. Olkaa tyytyväisiä todellisen itsenne jumalaiseen olemukseen ja motivoikoon kaikki se, mitä olette, aina teitä. Ponnahtakoon tietämättömien miesten ja naisten rajoittuneet mielipiteet teistä pois ja polttakoon säteilemänne valo heidän harhansa verhoja. Olette vapaassa maailmassa, käyttäkää sitä hyödyksenne. Rakkauttani ja siunaustani teille kaikille. Hyvästi.

***********

Rakkaat ystävät, se olen minä, Kuthumi. Palaan vielä lyhyesti. Uskomme, että nautitte Jumalatar Jezebelin energiasta.

Rakkaat ystävät, on tärkeää pitää mielessään, että se mikä teillä tänään aktivoitiin, on jotain, mitä pitää kunnioittaa, mikä on todella pyhää aikaa omassa kasvussanne ja mikä sinkoa teidät jossain määrin todellisten mestareiden maailmaan.

Olette tehneet pitkään työtä ylittääksenne elämässänne tiettyjä alueita, jotka ovat estäneet teitä, jotka ovat aiheuttaneet teille tuskaa ja surua, murhetta ja syyllisyyttä. Muistakaa tämä, kuunnelkaa Jezebelin sanoja aina uudestaan.

Kyllä, hän on "kova jätkä", mutta se mitä hän sanoo, on totta. Ei ole enää tekosyiden aika, ei ole enää aikaa omahyväisyydelle tai viivästelylle. Toistan, ei ole enää aikaa siihen. Itsesäälissä piehtaroimisen aika on pahasti historiaa. Tämä on yksi erittäin tärkeä viesti, joka meidän on saatava kaikkien ihmisten tietoon tällä kertaa.

Olemme pyytäneet tätä kanavaa laittamaan tämän tiedon esille. Olemme antaneet sen hänelle jo sanoina, jotka jaetaan toisten kanssa, mutta pyydämme teitä muistuttamaan itseänne ja muita samasta asiasta. Aika on nyt. Se mitä teette nyt, vaikuttaa, ja olette sukupolvi, joka kirjaimellisesti muuttaa maailmaa. Kaikkien sukupolvien koko tulevaisuus lepää nyt kämmenillänne, ja sanon tämän, koska se on totta.

Lakatkaa ajattelemasta, että se mitä olette pyytäneet, on vasta tulossa, että kaikki menneisyyden ennusteet ovat vasta tulossa. Olette menneet monien niiden ohi. Olette uudessa toimintamallissa. Olette niitä, jotka rakentavat siltoja uuteen maailmaan. Ei paineita! Vain mielihyvää.

Niinpä, rakkaat ystävät, ennen kuin lähden, pyydän teitä todella ajattelemaan sitä, mitä on sanottu, sulattamaan sen. Ei ole enää "tulevaisuudessa mestarit ovat läsnä" tai "tulevaisuudessa olen tai teen". Ei, olette näyttämöllä, rakkaat ystävät, valot on kohdistettuna teihin. Kyse on tekemisestä tai kuolemisesta nyt. Taas kerran, ei paineita!

Minulle on kuitenkin suuri kunnia muistuttaa teitä tästä, koska olemme istuneet yhdessä monissa tilaisuuksissa puhuen tästä ajasta, ajasta joka tulisi sitten, kun muistaisitte, miksi tulitte tällä kertaa. Rakkaat ystävät, näyttämö on siis kokonaan teidän, kuten Jezebel sanoi. Tehkää siis itseenne vaikutus.

Jatkakaa luottamista niihin moniin näkymättömiin käsivarsiin, jotka syleilevät teitä. Ne eivät ole jättäneet teitä. Ne ovat aina läsnä kuten me, sillä nuo käsivarret ovat meidän. Olemme kanssanne joka hetki, aina ja kaikin tavoin. Olkoon rauha, intohimo ja nauru elämänne olemus.

Olen Kuthumi, rakkauden ja viisauden kultaisen säteen ja kultaisen liekin chohan. Tervehdin ja siunaan teitä rakkaudessa. Adonai.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.