Quado 6.4.2008
AVAUTUVA RUUSU SYDÄMESSÄSI

Tämä päivä koittaa ihmeellisenä. Tänään kaikki on juuri niin, kuin pitäisikin. Tällä hetkellä olet juuri sitä, mitä sinun pitäisikin olla, ja kaikki mitä olet tehnyt tai jättänyt tekemättä, on ollut aivan oikein, sillä se on johdattanut sinut tähän hetkeen, ja tämä hetki on kaikki, mitä tarvitaan.

Ja viittaamme tähän hetkeen, emme tähän tilanteeseen, mikä on täynnä tuomitsemista. Vaan hetkeen, joka on tuomitsemisen yläpuolella, tuomitsemisen tuolla puolen, sillä se ei voi olla mitään muuta, kuin mitä se on.

Ja voit valita käyttäväsi tämän hetken menneiden ja tulevien ajattelemiseen, mutta sen tekeminen ei kunnioita tätä hetkeä. Kunnioittaaksesi täysin tätä hetkeä, sinun on oltava siinä läsnä, valppaana ja kuitenkin rentona ja katsoa, mitä tämä hetki pitää sisällään - nähdä sen sädehtivät mahdollisuudet, nähdä miten se toiminta mihin ryhdyt tässä ja nyt, on voima elämässäsi.

Ensiksi täytä tämä hetki rakkaudella ja kiitollisuudella pelkästään sen olemassaolosta. Sinulla on tämä kokemus tässä, elävänä ja hengittävänä, kykenevänä sukeltamaan tähän hetkeen ja tuntemaan sen rauha, ihme, kauneus ja loisto. Vedä syvään henkeä ja ole iloinen, ole iloinen vain olemisestasi elossa taas yhtenä päivänä. Täytä sydämesi rakkaudella itseäsi kohtaan, tätä hetkeä kohtaan, kaikkea olevaista kohtaan.

Katso nyt ympärillesi uusin silmin, vapaana kaikista odotuksista. Tunne keskuksessasi tämän hetken totuus ja rauha. Tunne sen avautuvan sydämeesi kuin avautuva ruusu, joka levittää tuoksuaan elämääsi. Vedä taas henkeä ja näe, miten avautuva ruusu sydämessäsi alkaa luoda puutarhaa kaikkialle ympärillesi.

Oivalla jokaisella henkäyksellä, että tällä avautuvalla ruusulla on voima värittää koko maailma. Sulje silmäsi ja katso, miten ruusun tuoksu virtaa maailmaan - hitaasti, hitaasti - ja virratessaan se muuntaa. Se muuntaa polttavan hiekan hedelmälliseksi maaperäksi. Se täyttää kuivat joenuomat makealla, virtaavalla vedellä. Se saa ruohon versomaan, kukat avautumaan ja puut kasvamaan ja sitten kantamaan makeaa ja maukasta hedelmää.

Tuoksua leviää ja leviää sydämestäsi maailmaan, hyvin kauniista avautuvasta ruususta ja sen muuntava tuoksu luo runsaan rakkauden ja elämän puutarhan.

Sitä virtaa ja virtaa ja se mikä vaikutti karulta, on nyt hedelmällistä ja kasvavaa, vihreää ja rehevää. Kultaisia päärynöitä roikkuu puista, rakkauden virrat pulputtavat ja virtaavat. Suloinen ruoho, kasteen kostuttama, tuntuu upealta paljaiden jalkojen alla. Tämä on puutarha sinulle ja kaikille muille, jotka astuvat elämääsi, sillä muunnat elämän koko syklin. Ja niin kauan kuin jatkat elämistä tässä hetkessä, kun avaat sydämesi kuin avautuvan ruusun ja lähetät sen tuoksua ulospäin, voit ylläpitää tätä lumoavaa puutarhaa jokaiselle, jonka elämä koskettaa omaasi.

Sinulla on tämä voima. Sillä olet tämä hetki. Olet yhtä kaiken kanssa, mitä on. Olet yhtä maailmankaikkeuden kaiken voiman kanssa, kaiken kauneuden, kaiken rakkauden. Sinulla on sisälläsi rakkauden ruusu, joka muuntaa. Ja voit oppia muuntamaan maailmaa ympärilläsi tämän suuren rakkauden voimalla, joka on sinun. Ja sitten rakkautesi piiri voi alkaa laajentua ja laajentua.

Aloita siis tästä, tästä hetkestä. Vedä syvään henkeä, kun tunnet hiljaa ruusun läsnäolon sydämessäsi. Katso sen hitaasti avautuvan. Näe, miten jokaisen terälehden avautuminen vapauttaa tuoksuvaa rakkautta. Näe sen virtaavan odottavaan maailmaan, siunaavan maat yltäkylläisyydellä ja jokaista sydäntä rakkauden, rauhan ja ilon syvillä siunauksilla. Hengitä sitten taas ja kiitä tästä virtaavasta rakkaudesta ja avautuvan ruusun voimasta sydämessäsi.

Quado-viestit kanavoinut Carrie Hart (www.carriehart.com) ja
Kirjeitä Taivaasta Gloria Wendorff (www.heavenletters.org)

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.