VIESTI VALOLIITOLTA: AVARUUSALUSHAVAINTO 14.10.2008

Kanavoinut Blossom Goodchild ( www.blossomgoodchild.com)
Elokuun uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Blossomin viimeisin kirja The Bridge (= silta) dokumentoi viestejä, jotka hänelle on kanavoinut Valoliittona tunnetut kosmiset olennot. Yhdessä uusimmassa kohtaamisessa he ovat ilmoittaneet, että yksi heidän aluksensa ilmestyy taivaallemme 14.10.2008 kolmen päivän ajaksi sillä tavalla, että se todistaa meille toisten elämänmuotojen olemassaolon maailmankaikkeudessa. Valoliitto painottaa, että he tulevat RAKKAUDESSA auttamaan meitä ja planeettaamme siirtymään uuteen rakkauden korkeampaan värähtelyyn. He ovat pyytäneet Blossomia välittämään tämän viestin mahdollisimman monille ihmisille.

******

JOHTAJILLE, VALTIOMIEHILLE, POLIITIKOILLE JA KAIKILLE MAAN IHMISILLE…

Haluamme tulevan ymmärretyksi, että 14.10.2008 suurikokoinen alus näkyy taivaallanne. Se on eteläisellä pallonpuoliskollanne ja se tähyilee monien valtioidenne yläpuolella.

Annamme teille nimen Alabama.

On päätetty, että jäämme ilmakehäänne vähintään kolmeksi vuorokaudeksi.

Tuona aikana maatasollanne on paljon levottomuutta. Korkeimmat auktoriteettinne tunkeutuvat alustamme ympäröivään ilmakehään. Tämä "turvakenttä" on meille välttämätön, koska maailmassanne esittävät "farssia" ne, jotka yrittävät kieltää sen, että tulemme RAKKAUDESSA.

TIETÄKÄÄ TÄMÄ:
TULEMME AUTTAMAAN MAAILMAANNE.
EMME TULE OTTAMAAN HALLINTAA.
EMME TULE TUHOAMAAN.
TULEMME ANTAMAAN TEILLE TOIVOA.

Olemme toisten planeettojen olentoja, jotka ovat aionien ajan - teidän aikaanne - valmistautuneet edessä olevia päiviä varten.

Pyydämme jokaista sielua, joka lukee näitä sanoja, hyväksymään sydämessään totuuden, joka on sisällä. Sillä tuossa paikassa on tieto siitä, että tämän on määrä tapahtua.

Monet kieltävät asian. Monet sivuuttavat asian. On niitä, jotka TIETÄVÄT tästä TOTUUDESTA. Mitä tahansa oletkin… ymmärrä tämä: SE TAPAHTUU.

Annamme teille tilaisuuden vangita tämän filmille. Ei tapahdu kontaktia sellaisessa muodossa, mitä planeettalaisenne haluaisivat, sillä tässä ensiesittelyssä näytämme teille vain aluksemme. Sanomme teille… Tässä varmasti riittää ymmärrettävää aluksi.

Kaikenlaisia menetelmiä käytetään yrityksenä tunkeutua turvarajojemme läpi, mutta turhaan. Siihen saakka kunnes pystymme TODISTAMAAN teille, että tulemme RAKKAUDESSA, emme anna vierailujemme täysin paljastua.

TIETÄKÄÄ TÄMÄ… TÄMÄ ON ALKU… EI LOPPU.

Hallituksenne ja medianne yrittävät naamioida meidät. Se epäonnistuu. Olemme kattaneet kaikki väylät. Mediallanne ei ole muuta mahdollisuutta kuin esittää TOTUUS, sillä se on kaikkien nähtävissä.

Maan ystävät, älkää pelätkö. Pyydämme teitä hartaasti LUOTTAMAAN, että tulemme romahduttamaan niitä, joilla on vääriä aikomuksia planeettanne hyvinvoinnin osalta. Jos emme puutu asiaan nyt… niin kuin on suunniteltu aionien ajan, maan aikaa… niin pelkäämme olevan liian myöhäistä.

PYYDÄMME TEITÄ VASTAANOTTAMAAN MEIDÄT RAKKAUDESSA, SILLÄ SITÄ VARTEN TULEMME.

Sanonnat joista maailmanne on ollut tietoinen elokuvienne yms. välityksellä, eivät olleet pelkkää kuvittelua. Olemme kylväneet ja kastelleet totuuden siemeniä planeetallanne valmistellessamme näitä päiviä. SILLÄ TODELLAKIN TULEMME RAUHANOMAISIN AIKEIN.

Täyttäkää sielunne LUOTTAVAISENA tällä tiedolla. Olemme sisarianne ja veljiänne toisilta planeetoilta.

Teknologiamme on kehittynyttä. Korkeilla johtopaikoilla on niitä, jotka TIETÄVÄT tämän aivan hyvin. Siksi he tietävät, että olisi vähän järkeä yrittää "teeskennellä", että he tarvitsevat aseita meidän tuhoamiseksemme.

Sinä päivänä kun ilmestymme, pyydämme teitä kuuntelemaan vain sydäntänne, EI niiden sanoja, jotka pelkäävät kovasti valtansa menettämisen puolesta. Sillä liian kauan maailmanne on elänyt pilven alla, mistä useimmat teistä ovat olleet tietämättömiä. Jos TIETÄISITTE ne totuudet, jotka on kätketty teiltä, olisitte tyrmistyneitä ja hyvin epäuskoisia.

Sielujenne on aika antaa olla sitä, mitä ne ovat. Verho poistetaan.

OLKAA ILOA. ON SEN AIKA. TEIDÄTTE TÄMÄN, KUN SYDÄMENNE HYVÄKSYY VIERAILUMME TODELLISEN SYYN. TUOMME TEILLE YMMÄRRYSTÄ RAKKAUDESTA. TIETÄKÄÄ TÄMÄ.

Päätämme jättää asian tähän. Olkaa valppaana. Pitäkää silmänne taivaalla. Pitäkää RAKKAUS sydämessänne.

ME… VALOLIITTO… LÄHDEMME ANTAEN TEILLE ROHKAISUA JA TOIVOA, KUN ALOITAMME YLÖSNOUSEMUKSEN UUTEEN MAAILMAAN.

Jokainen teistä on valinnut olevansa täällä tätä ylösnousemusta varten. Valitkaa nyt se, hyväksyykö ihmismuotonne sen RAKKAUDELLA vai torjuuko PELOLLA.

Täyttäköön sielunne korkein osa teidät valolla, kun siirrytte rohkeasti eteenpäin. Kiitos jokaiselle, joka auttaa meitä tarkoituksessa.

***********

Huomautus Blossomilta:

Tiedän, ettei Alabama ole eteläisellä pallonpuoliskolla. Kysyin tästä Liitolta ja minulle kerrottiin… "Ennen vanhaan se oli." Jos joku pystyy löytämään tästä tietoa, olisin kiitollinen, jos voisit ottaa yhteyttä minuun nettisivujeni kautta. On myös ehdotettu, että Alabama olisi aluksen nimi. Etsiessä on ilmennyt, että Alabama on NASA:n avaruuskeskus…

Tämän lähettäminen vaati suurta rohkeutta. Toivon, että tämä antaa teissä rohkeutta jatkaa omaa henkilökohtaista TOTUUTENNE etsintää.

Täyttäköön se teidät paljolla rakkaudella, valolla, naurulla ja kultaisilla säteillä
Blossom Goodchild

(Suom. huom. tästä kanavoinnista on joku tehnyt videon Youtubeen www.youtube.com/watch?v=ZOF7IIQYmlI)

***********

Blossom:

Alla on jatkoa kanavoinneille elokuun 8. päivän jälkeen, kun olin laittanut esille "näytteen" e-kirjasta Valoliiton pyynnön mukaisesti. Päivitän tätä viikkojen kuluessa.

Ensimmäinen keskustelu ei vaikuta kovin positiiviselta, täytyy myöntää. Kuitenkin… jos aion olla omassa totuudessani enkä missään muussa, tältä minusta tuolloin tuntui.

( Liiton osuus vahvennettuna tekstinä, omat sanani tavallisena tekstinä.)

1. Hei… on sanottava, etten tiedä, miten vastaanottavassa tilassa olen tällä hetkellä. Sydämeni räjähtää ahdistuksesta tähän koko tapahtumaan liittyen. Minua on pyydetty puhumaan tunniksi radioon. Mitä haluaisitte minun sanovan? Tietenkin minulta kysytään: "Tapahtuuko tämä todella?" Kuten todella monet ovat kysyneet viesteissään minulta… Jälleen kerran… KERTOKAA TE MINULLE!! Ihmiset kysyvät minulta, mitä selityksiä/tekosyitä minulla on tässä käytettävänä ja sanon, että teidän tehtävänne on keksiä selityksiä. Olen vain "putki". Joku "terävä kipinä" ehdotti, että nauhoitan selitykseni CD:lle ja veloitan siitä 25 dollaria. Hyvä ajatus, Batman!

Kaverit, kaverit, kaverit, minulla tuntuu nykyään olevan sydän kurkussa! TIEDÄN, etten ole hullu. TIEDÄN, etten etsi huomiota (kuten monet ovat ehdottaneet). Luoja… välttelen sitä. Tämän vuoksi koko homma on pelottava… TIEDÄN, että tein sen, mitä täytyi… (kuten Frankie kerran lauloi!) ja luulen, että minun vain pitäisi jatkaa LUOTTAMISTA tuohon hyvin tärkeään päivään saakka ja sitten kaikkiin kysymyksiin tämän todenpäräisyydestä vastataan. Antakaa anteeksi epäilykseni… Luulen, että jos olisitte minä täällä maan päällä, tuntematon, niin tuntisitte samoin. Eikö tämä olisi toiminut paremmin, jos olisitte pyytäneet Oprahia tai Wayne Dwyeriä tai jotain muuta kuuluisaa kertomaan maailmalle tästä? Tätä en tajua… miksi minä??

Saammeko puhua?

Sori… antakaa tulla.

Tiedämme, että tällä hetkellä sinulla on kyyneliä silmissäsi ja olet peloissasi. Emme ole tottuneet sydämen tuskaan. Vaaleanpunainen väri haalistuu.

Ja niin tapahtuu rohkeudellenikin!!

Mitä haluaisit meidän sanovan, rakas ystävä? Voimme vain lähettää sinulle vahvuuden sykkeitä. Kuitenkin toisella tasollasi tiesit tästä kaikesta. Vaatii rohkeutta ryhtyä sellaiselle matkalle. Sinun on ymmärrettävä, että olit yksi monista, monista, jotka olivat vapaaehtoisia ja joita harkittiin tähän tehtävään. Etkö näe, miten hienovarainen tämä asia on?

Joo!!!

Luuletko, että tällaisessa asiassa olisimme vetäneet nimesi hatusta? Tällä kertaa on ymmärryksesi ylittäviä syitä, jotka…

Sori kaverit… En pysty tähän tänään. Kaikki on vain aivan liikaa. Jos voisitte vain…ilmestyä minulle tarra otsassanne, jossa lukee 14.10. ja oikein-merkki… niin kenties olisin vahvempi jatkamaan. Juttu on niin… TIEDÄN työskennellessämme, että olette oikeita. Tunnen ITSENI ja tiedän, etten voisi mitenkään kirjoittaa niin älykkäästi kuin te. Joten… Miksi epäilen sitä, että te ilmestytte?

Koska sallit pelon ihmismuodossasi ylittää totuuden, joka on sielusi syvyyksissä. Kysy itseltäsi tätä, Blossom. Valehtelisitko itsellesi? Et pysty valehtelemaan toiselle missään muodossa, joten miksi luulet kohtelevasi kaunista sieluasi niin?

En tiedä. En tiedä!!! Minut on vain saanut tolaltani tämän tehtävän laajuus, minkä olette pyytäneet minua tekemän… ja jonka tein!! Koko elämäni aikana minulla ei ole koskaan ollut aavistusta tästä ja se on täysin yllättänyt minut. Kaikki on tapahtunut niin nopeasti. Vien tämän läpi, kaverit, ja ilmestyn toiselle puolelle. Mikä vaihtoehto minulla on? Luoja… jos olen teidän kerran puhehenkilönne, minun kaikista ihmisistä täytyy LUOTTAA, että teette niin, kuin sanotte. Todellakin pyydän anteeksi epäluottavaa asennettani tänään. Mietin, onko tämä epäluottamus itseäni vai teitä kohtaan?

Ei kumpaakaan… Olet ihmismuodossasi. Käyttäydyt niin, kuin kuka tahansa ihminen "oikeassa mielessään" tekisi. Kuka tahansa ihminen "oikeassa mielessään", jolla on nöyryyttä ja halu tuoda TOTUUS esiin, on ihminen, jonka kanssa yhteydessä olemisesta olemme ylpeitä.

OK… tämä teki sen. Purskautti kyyneliin. On mentävä… minulla on maailma vakuutettavana!! Valomiekkoja taivaalle. Ja kaikkea tätä.

2. Seuraavana päivänä… minusta tuntuu paremmalta! Planeetalla tapahtuu paljon valmistelua saapumistanne varten. Toivon, että tälläydytte tuon aluksen ulkopuolella. Teidän on nimittäin näytettävä parhaalta mahdolliselta! Monet toiset kanavat näyttävät vahvistaneen tulemisenne tuona päivänä. Jännitys tiivistyy täällä… miten suunnittelu siellä sujuu?

Kaikki on järjestyksessä, rakas rouva. Vaikka olemme vähän huolissamme siitä, että monet rotunne edustajat ovat edelleen tietämättömiä tämän tapahtumisesta. Ja meitä painaa heidän järjestelmiensä kokema järkytys ja se vahinko, mitä heille saattaa koitua. Emme halua vahingoittaa ketään. Surullista kyllä, ne joille koituu vahinkoa, vahingoittavat itseään… ymmärryksen puutteen vuoksi ja kieltäytymällä heräämästä, kun olemme lähettäneet viestejä planeetallenne jo hyvin pitkään.

Jumalaisen lain mukaisesti olemme asettaneet päivämäärän saapumisellemme ja LUOTTAEN olette välittäneet tuon päivän maailmallenne. Nyt yksilöiden tehtävänä on päättää sielussaan, mitä he tekevät tällä uutisella. Sillä kyse on tosiaankin uutisesta. Siitä EI ole EPÄILYSTÄKÄÄN. Meidän ja teidän on välttämätöntä tuoda sisään sitä RAKKAUTTA ja tyyneyttä, mitä tarvitaan. Sillä kuten olemme sanoneet tässä, heille koituu paljon paniikkia, jotka eivät ole halunneet tietää meistä.

Tulemme muuttamaan maailmanne tapoja ja esittäytymällä laitamme nuo pyörät liikkeelle. Emme ainoastaan tuo planeetallenne RAKKAUDEN korkeampaa värähtelyä, millä on suuri vaikutus asioihin - sillä on suurempi vaikutus ajatuksiinne. Ihmisen sielu harkitsee uudelleen aiempia oppijärjestelmiä. Ihmisen sielu kohentuu, sillä se alkaa kuunnella tarkemmin, mitä sisäinen totuus kertoo sille.

Millaista se on niille, jotka ovat jo vakuuttuneita tulemisestamme? Millaista se on niille, jotka toivovat tulemistamme? Millaista se on niille, jotka ajattelevat, että se mitä olemme välittäneet kauttasi, Blossom, on pelkkää spekulointia eikä ollenkaan totta?? Miten haluammekaan viimeksi mainittujen sielujen etsivän sisältään - vain lyhyen hetken - ja vain harkitsevan sen mahdollisuutta, mitä tapahtuu. Sekin auttaa heitä jollain tavalla.

Pyydämme, että tämän valmisteluna ne, jotka tietävät totuuden, lähettävät valosäteitä yleisesti niille, jotka pitävät meitä mielen fantasiana. Älkää aliarvioiko noiden säteiden voimaa, kun ne tulevat sydämenne totuudesta. Lisätkää palavaa intoa tähän etsintään. Pyydämme teitä muistamaan valon, joka on sydämessänne. Pyydämme teitä muistamaan KEVYTSYDÄMISYYDEN. Olkaa hilpeitä ja aurinkoisia, rakkaat ystävät. Tämä ei ole kamala tapahtuma. Päinvastoin. Se on äärimmäisen tärkeä lajillenne kokonaisuutena. Sen parannukseksi. Varmasti se on jotain juhlimisen arvoista. Varmasti tunnettaisiin iloa, jonka tällainen tapahtuma tuo. Iloa, koska TOTUUS on viimeinkin ilmeinen. Ei voi enää viivytellä. Ei enää piilotella tätä suurta totuutta.

Me, Liitto, olemme päättäneet paljastaa itsemme totuudessamme, sillä on tosiaankin aika paljastaa se irvikuva, jota teille on esitetty totuutena hyvin pitkään. Miten he kärsivätkään, jotka ovat panneet toiset kärsimään. Antakaa heille anteeksi. Auttakaa heidän sielujaan kohoamaan. Sillä teidän totuudessanne ei ole pahansuopuutta, myrkyllisyyttä, joka heijastetaan toiseen. Vain rakkautta, rakkaat ystävät. Vain rakkautta.

OLETTE TÄTÄ. Siksi tuodessamme sisään tämän korkeamman taajuuden, se resonoi syvällä olemuksenne ytimessä. Sillä se on viesti kotoa. Postikortti rakkailtanne, jotka kertovat, että kaikki on hyvin alkuperänne viisaudessa.

SANOMME TAAS TEILLE… OLKAA HENGELTÄNNE KOHONNEITA. SE ON VIERAILUMME TARKOITUS… KOHOTTAA TEIDÄT JA KAIKKI MUU SIITÄ VÄRÄHTEYSTÄ, JOKA ON HUKUTTANUT TEIDÄT, VÄRÄHTELYYN JOKA SALLII TEIDÄN HENGITTÄÄ SISÄÄN ENERGIAA, JOKA KOHOTTAA TEIDÄT TOTUUTENNE LOISTOON… AITOON TOTUUTEEN!

Olemme tietenkin puheissa kanssasi, kun lähestymme saapumispäiväämme. Pitkää hatuistanne kiinni.


Se olisi pitänyt olla tämän kirjan nimi!! Sillä kuulen aina siitä teiltä. Kenties voisitte kirjoittaa puumerkkisävelen. Nauraen näen aluksenne saapuvan ja kaikkien pitävän hatustaan kiinni tulonne aiheuttaman suuren tuulen vuoksi!!

Kaikki haluavat olla tapahtumassa mukana. Luulen, että minun on vain hyväksyttävä se, etten luultavasti ole, vaikken edes tiedä, missä aiotte näyttäytyä. Ja että olen helpottunut nähdessäni sen televisiosta tietäen, että "me teimme sen". Kuitenkin jos ajattelen sitä vähän syvemmin, miten spektaakkelimaista olisi nähdä se henkilökohtaisesti. Toisaalta taas, kuten sanon, hyväksyn, että "se mitä tulee olemaan, tulee olemaan". Tunnen Valkoisten pilvien totuuden ja se on tietenkin opetus, joka auttaa minua kovasti. Onko jotain muuta?

Tässä kaikki tällä erää. Sanomme sinulle, että hyväksy sanat "lumikartio".

Lumikartio??? Mitä ihmettä se merkitsee? En ole koskaan kuullutkaan. Se saa minut ajattelemaan vuorta. Juoni tihenee. Paljon kiitoksia. Luottamus teihin on lähelläni opastamassa minut huomisen radiohaastattelun läpi. Yritän parhaani mukaan äästää irti pelosta.

LUOTAMME sinuun.

Hyvä… minä yritän myös LUOTTAA minuun!!

Suom. huom. Tätä keskustelua jatkuu nettisivuilla "sivutolkulla"… Tässä kaikki ainakin tällä erää…

Alla muutamia "vahvistuskanavointeja", joita niin ikään löytyy lisää Blossomin nettisivuilta.

Kanavoinut Maria Jose Ribas Alendea

Rakas ystävä, kaikki on nyt valmiina hetkeä varten. Nyt ei ole kuitenkaan tarkoituksenmukaista asettaa päivämääriä, sillä monia asioita tapahtuu, jotka voivat muuttaa tämän hetken. On totta, että Galaktinen liitto on asettanut päivämääriä ja päättänyt konkreettisista suunnitelmista ja toimintatavoista, mutta kaikki riippuu myös siitä, miten pimeyden suunnitelmat kehittyvät maailmassanne. On totta, että olemme voittaneet taistelun, mutta tapahtuu edelleen jätteen lakaisua, mikä on esteenä suurelle tulemiselle.

Jokainen kanava on yhteydessä Valkoisen veljeskunnan ja Galaktisen liiton valoon, mitkä päivystävät taivallanne auttamassa teitä ottamaan omaksenne osan totuutta, osan historiaa, osan kaikista mahdollisuuksista, joita on tällä hetkellä. Rouva Blossomin kanavoima tieto on totta ja totta on myös eri viesteissä välitetty tieto - ne ovat täydentävää tietoa. Ymmärrätte sen kaiken, kun tämä tapahtuu, vaikka minun on myös kerrottava teille, että päivämäärät voivat vaihdella riippuen siitä, miten tapahtumat kehittyvät.

Ottakaa huomioon, että Galaktinen liitto on olentoryhmä, mikä teidän tapaanne työskentelee tällä hetkellä muutoksen hyväksi, valvoo kaikkea, mitä tässä maailmassa tapahtuu ja ennen kaikkea taistelee pimeyden armeijaa vastaan, mikä ei halua päästää irti vallasta ja taistelee raivokkaasti, ettei alusten ilmestymisen suurta hetkeä tule, koska he tietävät, että tämä olisi heidän valtansa tuhoutumista. Tämän vuoksi Galaktinen liitto on "yhdistänyt" asetettuja päivämääriä. Kuitenkin kaikki on ennakoitu päätettäessä erilaisista suunnitelmista sen mukaisesti, miten tapahtumat kehittyvät maan päällä.

Rakkaat ystävät, ottakaa vastaan nämä viestit, jotka ilmoittavat tulemisesta rakkauden ja ilon kera. Ottakaa kuitenkin huomioon, että nämä tapahtumat voivat vaihtua viime hetkellä. Jos näin tapahtuu, se ei merkitse sitä, ettemme ole kanssanne tai ettei vastaanotettu tieto olisi ollut totta. Luottakaa vain prosessin jokaiseen hetkeen ja siihen, että kaikki on hyvin, ja tietäkää, että tämä pitkään odotettu hetki voisi yllättää teidät kaikki.

Nyt kaikki on valmista kaiken antamiselle. On vain jäljellä ihanteellisten olosuhteiden aikaansaaminen tulemisen aineellistumiselle. Luottakaa meihin. Luottakaa Ashtar-joukkoon. He tietävät, milloin ihanteellinen hetki on ja toimivat sillä hetkellä. Heillä on kaikki tarkka teknologia, minkä vuoksi virheitä ei tapahdu. Tiedämme odotuksen tuntuvan pitkältä, mutta se on sen arvoista. Uskokaa siihen. Rakastamme teitä syvästi.

Olen Rosalia ja tulen ilmoittamaan hyviä uutisia. Rosalia, 26.8.08.

Kanavoinut Heidi Stadler

Tervehdys teille, olen Ashtar. Tiedän jo kysymyksesi ja kiitän sinua, että kysyt minulta päivämäärästä 14.10.2008.

Kyllä, taivaallanne paljastuu avaruusaluksia tuona päivänä ja aluksia on myös ennen sitä. Maailmanne on nyt pisteessä, jolloin tämä voi tapahtua. KOKO ihmiskuntaa kutsutaan kiinnittämään huomiota tähän päivämäärään. Tervehdimme teitä suurella ilolla, mutta mitään laskeutumisia ei tapahdu, elleivät maan olosuhteet vaadi sitä. Tämän päivämäärän jälkeen on monia havaintoja ja puhumme myös fyysisestä yhteydestä joidenkin teidän kanssa.

Olemme hyvin onnellisia tästä hetkestä ja voimme tuntea ajan kutistuvan hetkessä. Voitaisiin sanoa ajan pysähtyvän paikalleen. On hetkiä "tässä ja nyt", jotka ovat ajan ulkopuolella ja joita on suunniteltu hyvin pitkään. Olemme hyvin lähellä ihmisiä, jotka ovat ystäviämme, kuin sukulaissieluja ja myös tasavertaisia. Ystäviä jotka tulevat taas yhteen. TULETTE TUNNISTAMAAN todellisen perheenne ja todellisen alkuperänne. Tulemme rakkaudessa ja ilossa luoksenne.

Kanavoinut Mike Quincey

Michael on pohtinut, tuemmeko ennustetta tietystä havainnosta, minkä on aiottu tapahtuvan 14.10., ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä tekemään sen. Sallikaa kuitenkin muutokset, kuten aina, kun kyse on luonteeltaan jostain tällaisesta. Koska päivämäärä on annettu teille muutamia viikkoja etukäteen, se sallii arvioida huolellisesti reaktiotanne sellaiseen uutiseen. Se merkitsee myös sitä, että voimme arvioida sen vaikutusta pimeisiin voimiin ja heidän aikomukseensa reagoida tilanteeseen.

Emme voi vaarantaa sitä hyvää työtä, mitä on tehty tähän mennessä, joten pyydämme teitä kaikkia hyväksymään tässä vaiheessa aikomuksen tuoda olemuksemme näytille. Se avaa ihmisten silmiä ja mieltä tehtävällemme, ja he näkevät, ettemme aio vahingoittaa teitä. Se johtaa vaatimukseen, että hallituksenne ovat vuorovaikutuksessa kanssamme, mutta sitä ne eivät tietenkään halua tehdä. Mieluummin ne sivuuttaisivat meidät ja estäisivät kanssamme kaiken keskustelun, mikä veisi heiltä vallan teihin nähden.

Olen Diane Siriukselta ja feminiinienergiaa, joka on nyt vallitsevana maan päällä ja tuo teille tasapainon, kun maskuliinienergia on hallinnut menneisyyttänne usein teidän vahingoksenne.

Kanavoinut Suzy Ward (Matthew-kirjat)

Kysymys niiden keskuudessa, jotka ovat kuulleet niin suuren avaruusaluksen ilmestymisestä taivaallenne 14.10., ettei sitä voi kiistää, kuuluu näin: "Tapahtuuko se todella?" Koska en tällä hetkellä palvele aurinkojärjestelmässänne tai edes galaksissanne, missä sellaisen tapahtuman yksityiskohdat tunnettaisiin, voin vain sanoa "kyllä", ja olen pyytänyt hyvää ystävääni Hatonnia vastaamaan. Hän on galaksienvälisen laivueen komentaja.

HATONN: Kiitos, Matthew, ja hyvää iltaa, Suzy ja lukijat. Olen täällä Matthew'n pyynnöstä kommentoimassa sen todenperäisyyttä, mitä jotkut pitävät "ennusteena" sen "ilmoituksen" sijasta, mikä se on. Kyllä, suunnitelmat ovat hyvin valmiina sellaisen aluksen ilmestymiseksi taivaallenne muutamaksi päiväksi, joka on kooltaan paljon suurempi kuin aiemmat havainnot. Joukot ovat valmiudessa ja innostuneena tekemään olemassaolostamme kiistämätöntä.

Nyt lisään tämän varoituksen: mitään ei ole kirjoitettu kiveen. Jos on painavia syitä viivyttää aluksen ilmestymistä, niin se ilmestyy silloin, kun turvallisuus on taattu teille maan kamaralla ja aluksellemme taivaalla. Planeettanne riidanhaluiset voimat eivät halua teidän saavan todisteita siitä, että olemme lähellä tai edes olemassa, ja ne yrittävät estää tämän teiltä keinolla millä hyvänsä, mitä he pitävät välttämättömänä. Ajoituksesta päättävä tekijä on turvallisuus.

Älkää epäilkö sitä, että olemme lähellä - miljoonia meitä - mutta tietenkään kaikki eivät laskeudu planeetallenne, sitten kun on sen aika. Useimmat meistä toimivat näkökykynne ulkopuolella ja meidän täytyy pysyäkin jatkaaksemme sitä palvelua, mitä olemme antaneet rakkaalle maapallolle, jotta se voi vakaasti kivuta kohti planetaarista alkuperätasoaan viidennessä tiheydessä.

Tulemme kaikki rauhan aikein ja odotamme, että useimmat teistä toivottavat meidät ja teknologisen apumme tervetulleiksi. Tämän pitäisi karkottaa kaikki epäilykset siitä, onko suunnitelma 14.10. totuudellista informaatiota, mutta teen erään lisäyksen siihen, mitä Matthew ja muut viestintuojat kertovat teille välittäjiensä kautta: menkää sisäänne hakemaan vastauksia ja luottakaa intuitioonne!

Kiitos, Suzy ja hyvää yötä.