Mitä maaplaneetalla tapahtuu?
OUUUUU…JEEEEEE! VALMISTAUTUKAA!

Kirjoittanut Karen Bishop (
http://www.whatsuponplanetearth.com)
11.6.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys!

Yhteys on lopultakin taas muodostumassa! Miten hurjalla ja näennäisen ennustamattomalla ajelulla olemmekaan olleet, mutta jos ymmärrämme, mitä todella tapahtuu, kaikessa voi olla järkeä. Asiat edistyvät oikeilla raiteilla, kun jatkamme kulkemistamme ylöspäin henkisen kehityksen tikapuita pitkin.

Kun aina vain suuremmat massat osallistuvat tähän prosessiin, vaiheet toistuvat uudestaan ja uudestaan, mutta paljon suuremman vaikutuksen kera, koska niin paljon useammat asiat on käärittynä korkeammin värähteleviin energioihin. Ja lisäksi, mitä korkeammalla me värähtelemme, sitä intensiivisemmäksi ja voimakkaammaksi jokainen liike ja muutos tulee.

Kun tämä prosessi toden teolla alkoi vuoden 2000 tietämillä, eturivissä vain harvat kokivat monia ylösnousemusprosessin aiheuttamia vaikutuksia. Jokaisen onnistuneen vaiheen myötä aina vain lisää sieluja pääsee mukaan ja näin pääsemme lähemmäs ja lähemmäs taivaan luomista maan päälle ja planeetta lähestyy niitä visioita, joita useimmilla meistä on uudesta, kauniista maapallosta, jollaiseksi tiesimme sen lopulta tulevan.

Missä olemme siis nyt ja mitä on lähihorisontissa? Kesäkuun 21. päivän päivänseisaus vaikuttaa hyvin merkittävästi, mutta miksi näin on, mitä se saa aikaan ja miten itse asiassa päädyimme tähän?

Tammikuusta tähän saakka

Kun olimme täysin saapuneet seuraavalle tasolle tai seuraavaan ulottuvuuteen (maaliskuun lopussa), aloimme kokea ilmentymiä asumisesta korkeammassa värähtelyssä. Normaalien rajojemme menettäminen oli ilmeistä. Tämä sai monissa aikaan tunteen, ettei rajojamme kunnioitettu, että olimme vaarassa tai emme olleet turvassa ja että olimme paljaita ja haavoittuvia.

Mitä korkeammalla värähtelemme, sitä vähemmän tiehyttä on sisä- ja ulkopuolellamme ja rajojen menettämisen tunne on hyvin yleistä.

Toinen tavallinen ilmentymä monilla oli se, että yhdistyimme taas ihmisiin, joita emme olleet aikoihin nähneet - oli perheiden jälleentapaamisia ja vanhoja yhteyksiä tuli taas pintaan. Tämä johtuu siitä, että saapuessamme "toiselle puolen" yhdistymme rakkaidemme, sisariemme, veljiemme ja niiden ihmisten parhaisiin puoliin, joiden kanssa meillä on ollut aiemmin yhteyksiä. Jos tätä ei tapahtunut fyysisesti, joillakin oli sama kokemus unitilassa.

Kylmän tunne ja kyvyttömyys lämmetä on yksi ilmentymä siirtymisestä yhdestä ulottuvuudesta tai värähtelystä toiseen… tai toisin sanoen muutoksen läpikäymisestä. Itkemistä vanhan tai niiden energioiden menettämisen vuoksi, jotka eivät voi enää olla korkeammassa värähtelyssä, tapahtui myös, vaikkeivät monet tietoisesti tietäneetkään, miksi he olivat niin tunteellisia. Romahtamisen tunne on myös ylösnousemusprosessin tavallinen tapahtuma, koska hyvin monet asiat meissä alkavat avautua, lähteä ja irrottautua näinä aikoina.

Aloimme myös värähdellä korkeammalla ja näin tulla korkeammin värähtelevään tietoisuuteen siitä, ettemme voi pelastaa toisia tai tätä planeettaa. Kun yritämme mennä sinne, missä muut ovat, tai alemmalla värähtelevään tilaan, meidän on pudottava alaspäin ja tätä voi tehdä vain tietyn ajan. Meidän ei tarvitse "pudota" enää, koska tänä aikana monet "tulevat ylöspäin".

Tämä tuo meidät siihen, missä nyt olemme. Meidän on vetäydyttävä ja sallittava niille energioille, joiden tarvitsee kokea herääminen ja muutos, tilaisuus päästä tähän tilaan omin avuin. Jos jatkamme menemistä sinne, missä ne ovat, ja yritämme kannatella ja tukea niitä, ryöstämme niiltä vain tilaisuuden osua pohjaa ja sitten pyytää muutosta, kokeilla jotain toisenlaista, päästä uuteen tietoisuuteen itse, pyytää apua ja mikä tärkeintä, olla halukas kuuntelemaan ja ottamaan vastaan täysin uusi tapa.

Näiden vuosien aikana jolloin olen kirjoittanut näitä raportteja, olen aina uudestaan ja uudestaan saanut kritiikkiä, vihaa, vastustusta ja "oikaisuja" niiltä, jotka eivät ole vielä valmiita tai joilla ei ole vielä kokemusta elämisestä korkeammassa ulottuvuudessa. He tarkastelevat asioita 3D-todellisuuden suodattimen läpi. Noista vanhoista suodattimista kiinnipitäminen voi kovasti hidastaa meitä nyt. Ja tämä tulee hyvin ilmeiseksi niille massoille, jotka tulevat kannoillamme.

Kuten olen sanonut hyvin monta kertaa, asuminen korkeammissa ulottuvuuksissa ei ole sitä, mitä luulimme sen olevan. Se on hyvin erilaista, kuin mitä vanha 3D-mielemme voi käsittää. Minua kehotetaan uudestaan ja uudestaan olemaan yhteydessä niihin, jotka harjoittavat 3D-havaintotavan henkisyyttä ja new age -ajattelua enkä pysty olemaan mukana. Monien asioiden on tuhouduttava, kun värähtelemme aina vain korkeammalla. Meidän on oltava valmiita näyttämään muille, jotka ovat nyt halukkaita päästämään irti, uusi ja korkeammalla värähtelevä olemis- ja havaitsemistapa.

Ylösnousemusprosessin aiheuttama epämukavuus on suunniteltu sallimaan sielujen olla valmiita avautumaan jollekin uudelle; käsittämään, että se minkä he luulivat todelliseksi, ei ollutkaan sitä; olemaan valmiita päästämään irti hallinnasta ja ottamaan vastaan apua ja neuvoja joltain, joka on ollut uusissa ja korkeammin värähtelevissä tiloissa ja kenties luottamaan siihen.

Tämä ylösnousemusprosessi saa aikaan monien asioiden hajoamisen ja monista asioista irtipäästämisen. Ja tämän hajoamisen kautta yhdistymme sitten täydemmin korkeammalla värähtelevän todellisuuden tapoihin. Jos ryntäämme yrittämään kaiken pelastamista, ennen kuin sillä on ollut tilaisuus antaa periksi ja avautua jollekin uudelle, me vain hankaloitamme romahtamisprosessia. Ja romahtaminen on elintärkeä askel ylösnousemusmatkalla.

Näin päästään vuoden 2008 kesäpäivänseisaukseen. Rajamme ovat vähentyneet ja verho on ohentunut, ja tässä prosessissa monia on käytetty hyväksi ystävällisyytensä, huomaavaisuutensa, rakkautensa ja niiden tapojen tukemisen vuoksi, jotka vallitsevat korkeammassa todellisuudessa.

Nämä tavat ovat luontaisia useimmille valotyöntekijöille, ja näin voi olla vaikeaa olla käyttämättä niitä matalammalla värähtelevässä todellisuudessa. Korkeammalla värähtelevässä todellisuudessa kaikki ilmentävät näitä piirteitä ja vallitsee ihana antamisen ja saamisen tasapaino, kun jokainen sielu antaa tasaveroisen osansa kokonaisuuden luomiseen täydellisen kauniissa tasapainossa. Mutta emme ole vielä aivan siinä saakka.

Päivänseisaus saa aikaan monia asioita ja muuttaa tätä tilannetta jossain määrin. Ja se saa paljon aikaan pelkällä olemassaolollaan. Se mitä planeetalla tapahtuu tällä hetkellä, vaikuttaa siihen, miten se värähtelee. (Tästä lisää myöhemmin tässä raportissa.)

Kävimme läpi tammikuusta 2008 alkaneen "odotusjakson", että mahdollisimman moni sielu saisi mahdollisuuden päästä mukaan. Monet olimme valmiita siirtymään eteenpäin, mutta halusimme varmistaa, että mahdollisimman monilla olisi tilaisuus päättää, siirtyvätkö he korkeampiin ulottuvuuksiin vai eivät. Odotusjakso oli toisinaan turhauttava, mutta välttämätön.

Nyt aikaa on ollut riittävästi, joten ne jotka eivät ole vielä heränneet tai tehneet valintaansa päästä ulos ahneusajattelusta, jotka eivät ole vielä valmiita ottamaan vastaan ykseyttä ja kokonaisuutta, jotka eivät vielä tiedosta ympärillään olevan toisia eivätkä aivan valmiita rakastamaan ja kunnioittamaan veljiään ja sisariaan, saavat suuren "potkaisun" ja herätyskutsun kesäpäivänseisauksen tullessa.

Ne jotka ovat olleet enemmän kuin valmiita, kenties turhautuneita ja äärimmäisen pettyneitä siihen, miten asiat kehittyvät, jotka ovat halunneet ehkä lähteä maapallolta ja mennä kotiin ja kenties ihmetelleet, loppuuko pimeys koskaan, saavat palkkiona ihmeitä ja käsittämätöntä kauneutta.

Luulen tämän kuulostavan kummallisen raamatulliselta tai raivokkaalta, mutta näin tilanne ei lainkaan ole. Kyse ei ole tuomitsemisesta tai rankaisemisesta, kyse ei ole raamatullisesta profetiasta, vaan yksinkertaisesti energiasta ja sen toimintatavasta. Ei ole mitään oikeaa tai väärää, hyvää tai pahaa, vaan ainoastaan energioiden suhde toisiinsa. Kesäpäivänseisaustapahtumassa tulee paljon korkeammalla värähtelevää energiaa ja sen aikaansaannokset ovat merkkinä siitä, mikä on harmoniassa sen kanssa ja mikä ei.

Kesäpäivänseisaus 21.6.

Tämä energia tulee maan sisältä. Ja jo ennen 21. päivää meillä on energiaikkuna, joka alkaa kesäkuun puolenvälin tienoilla ja jatkuu päivän tai pari päivänseisauksen jälkeen.

Syvällä maan ytimessä on energiaa, jota ei ole käytetty tai vapautettu aioneihin. Se on ollut siellä koskemattomana oikeaan aikaan saakka. Oikea aika on nyt, koska värähtelytaajuus on nyt siinä kohtaa, että tälle korkeammalla värähtelevälle voimalle on turvallista ja aika tulla täysin maa planeetan pinnalle. Päivänseisaus aktivoi sen.

Korkeammalla värähteleviä energioita tulee nyt paljon enemmän sisältä kuin ulkopuolelta. Niitä tulee meidän jokaisen ja maan sisältä. Ja tämän vuoksi lähestymme nyt ykseyden ja yhteisöllisyyden aikaa. Ylläpidämme itseämme paljon enemmän kuin koskaan ennen, kun ilmennämme paljon korkeammalla värähtelevää energiaa sisällämme.

Korkeat polttoainehinnat täällä USA:ssa tukevat kovasti tätä prosessia. Perheet haluavat olla lähempänä toisiaan. Haluamme tukea toisiamme enemmän kuin koskaan. Tämä on vain paluutta ykseyden, yhteisöllisyyden, rakkauden ja tukemisen todellisuuteen jättäen taakse materialismin, ahneuden, erillisyyden ja itsekeskeisyyden todellisuuden.

Tämä energia siis sinkoaa jotkut korkeammin värähteleviin tapoihin ja ilmentymiin. Se yhdistää heidät siihen, mihin heidän on nyt yhdistyttävä sen mukaan, miten he värähtelevät. Kaikki on täysin harmoniassa yksilön ja sen mukaisesti, missä kohtaa hän on.

Tällä tavalla monet alkavat nyt yhdistyä unelmiinsa ja unelmakumppaneihinsa tai kenties saattaa nykysuhteitaan korkeammin värähteleviksi. Kyse on uusista yhteyksistä paljon rakastavammalla ja kunnioittavammalla tavalla ja yhdistymisestä myös täysin uusiin ilmentymiin.

Meidät aktivoidaan nyt suhteessa uuteen ja korkeampaan värähtelytaajuuteen. Kiinnitymme nyt yksilöinä ja maapallona täysin uuteen ankkuriin.

Se mikä ei ole harmoniassa tämän uuden yhteyden kanssa, saa suuren ravistuksen, jotta syntyy tilaisuus erilaiseen valintaan. Kuten useimmat meistä tietävät, saamme aluksi hyvin lempeän tärskyn, ja jos emme ole valmiita päästämään irti ja tekemään muutosta, meitä täräytetään vähän kovemmin jne., kunnes lopulta pääsemme tähän lopputulokseen suuren kärsimyksen kautta.

Ja kun riittävät massat ovat valmiita pyytämään apua, opastusta, tukea ja paljon muuta, ne jotka kantavat eniten valoa, toivotetaan kunnioittaen ja kiitollisina tervetulleiksi tiennäyttäjinä. Ja tällöin "julkisivumme" tukevat meitä valtavalla runsaudella.

Luoko kesäpäivänseisaus taivaan maan päälle ikuisiksi ajoiksi? Ei. Mutta tapahtuma antaa meille uuden ankkurin, mistä pitää kiinni, kunnes ylösnousemusprosessin seuraava vaihe tulee. Jos olet huomannut pudottelevasi asioita, asioiden "valuvan" sormiesi läpi ja olet ollut kummallisen kyvytön pitämään kiinni juuri mistään (joko kirjaimellisesti tai muuten), se johtuu vain siitä, että olemme nyt lopultakin taas kerran asemissa saamaan jotain täysin uutta, mistä pitää kiinni.

Kyllä, uusi ankkuri on tulossa viimeinkin. Oletko valmis?

Toivoen sinulle taivasta sydämeesi, tähtienloistetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina…

Seuraavaan kertaan saakka,

Karen

Ote kirjasta "Remembering Your Soul Purpose" (= Sielusi tarkoituksen muistaminen)

SUKUPUUSI

Ennen kuin vuodatamme energiamme ihmismuotoon, valitsemme tarkasti ne tilanteet ja värähtelyt, joille altistumme ja jotka tukevat parhaiten sitä tarkoitustamme tai "missiotamme", jonka aiomme suorittaa tämän nimenomaisen kokemuksen aikana.

Osa tätä värähtely-ympäristöä ovat vanhempamme tai ne yksilöt, jotka vaikuttavat meihin eniten. Kun olemme vasta äitimme kohdussa, alamme imeä hänen värähtelyjään sekä meitä ympäröiviä värähtelyjä. Myös isämme sperman värähtelyt vaikuttavat meihin. Siksi saatamme kantaa vanhempiemme käyttäytymismalleja ja piirteitä, vaikka emme olisikaan altistuneet heille paljon kasvaessamme.

Sama pätee elinsiirtopotilaisiin jne., jotka nyt ilmentävät luovuttajan kantamia, uuden elimen värähtelyjä. Mutta aivan kuin vanhempiemme tai merkittävien huoltajiemme osalta, näiden värähtelyvaikutusten on tarkoitus auttaa oman ainutlaatuisen, henkilökohtaisen värähtelymme muodostamisessa.

Nämä vanhempien värähtelyt vaikuttavat meihin useilla tavoilla.

Tunnen erään miehen, jota kutsun Deaniksi. Hänen luvallaan kerron hänen tarinansa. Dean syntyi köyhyyteen väkivaltaisen isän ja hyvin huolehtivan äidin ainoaksi lapseksi. Isä pilkkasi Deania, sivuutti hänet ja sanoi jatkuvasti, ettei pojasta olisi mihinkään, eikä hän koskaan pitänyt sanaansa Deanin suhteen. Isä hallitsi taloa hyvin ylimielisesti ja alistavasti rautaisella otteella. Aina kiireisenä ja hyvin aikaansaavana hän oli myös hyvin kurinalainen.

Kun Dean oli 14, hänen isänsä sanoi, että jos hän säästäisi riittävästi rahaa, hän voisi ostaa auton. Dean teki töitä ja säästi rahansa, ja kun oli aika valita uusi auto, Dean meni isänsä luo kertomaan tämän mahtavan uutisen, että tuo aika oli viimein koittanut. Isä vain katsoi poikaa ja sanoi: "En tiedä, mistä puhut. En aio auttaa sinua löytämään uutta autoa. Jätä minut rauhaan ja anna vetää täältä!"

Noihin aikoihin Deanin äiti alkoi rohkaista häntä lähtemään kotoa. Vaikka hän oli hyvin rakastava ja hoivaava nainen, hänen energiansa sanoi pojalle monin tavoin, että "lähde pois" ja ettei häntä haluttu enää tänne eikä hän ollut tervetullut. Hän alkoi myös hätistellä Deania pois aina, kun tämä tuli lähelle äitiä.

Niinpä 15-vuotiaana Dean lähti kotoa, aloitti uimahallien siivoamisen saadakseen vähän rahaa ja näin alkoi elättää itseään. Numerologiassa Deanin kohtalonnumero (syntymänumero) on kahdeksan. Kahdeksikkojen tarjoama erityislahja on ilmentäminen (erityisesti rahan) ja asioiden laittaminen tuulemaan. Deanin itseilmaisunumero on kaksi. Kakkoset ovat täällä diplomaatteina ja luomassa rauhaa ja kumppanuutta toisia haastamattoman, rakastavan ja tukea antavan energiansa kautta.

Onko Dean saanut aikaan sen elämän, mitä hän tänne tuli aikaansaamaan?

Dean on nyt "tee se itse" -miljonääri. Hän on se läheinen sielunystävä, jonka mainitsin aiemmin, joka auttoi minua ylösnousemusprosessin läpi taloudellisen toimeentulon lahjoillaan. Syntyminen köyhyyteen sai aikaan halun ja kontrastin, joka tarvittiin kannustamaan hänet luomaan jotain toisenlaista. Kurinalaisuudellaan ja halullaan todistaa isänsä olevan väärässä hän toteutti tarkoituksensa tulla upeaksi ilmentäjäksi. Isään ja autoon liittyvän kokemuksensa kautta hänestä tuli mies, joka pitää aina sanansa. Dean on yksi tuntemistani ihmisistä, joka tekee aina lupaamansa, on aina paikalla tarvittaessa ja on vakaa ja luotettava. Tähän päivään saakka - tunnettuani hänet kymmenen vuotta - puhun edelleen hänen kanssaan useita kertoja viikossa.

Lisäksi Deanilla on läheisyyden ja yhdistymisen erityislahja. Vaikka kahdeksikot voivat olla toisinaan hallitsevia ja tuomitsevia, Dean tasapainottaa tämän kakkosen halulla harmoniaan. Hän haluaa voimakkaasti yhteenliittymistä ja kumppanuutta, koska hänen äitinsä (ja isänsä) havainnollistivat hänelle päinvastaista torjumisensa kautta.

Pian tavattuani Deanin hänen äitinsä henki ilmestyi sänkyni jalkopäähän ja pyysi minua kertomaan Deanille jotain. Hän halusi minun kertovan hänelle, että hän oli hätistänyt pojan pois, koska hän halusi suojella tätä isältään. Se oli hänen osaltaan suuri rakkauden teko. Ja sielutasolla tiedämme tarkasti, mitä teemme auttaaksemme niitä sieluja, joihin olemme yhteydessä, heidän suurimmaksi edukseen.

Tämän vuoksi koemme niin paljon kontrasteja siihen, mitä haluamme maailmanlaajuisesti. Hallituksemme ja monet tämänhetkiset johtajamme täällä USA:ssa havainnollistavat meille valtavan määrän kontrasteja siihen, mitä haluamme, jotta riittävän moni yksilö herää ja haluaa saada aikaan muutoksen. Nämä kauniit sielut tukevat evoluutiotamme monumentaalisella tavalla palvellen sitä ilmentävinä majakkoina, mitä EMME halua, voidaksemme saada riittävän monelle halun luoda ja ilmentää sitä, mitä HALUAMME. He heiluttavat suuria punaisia lippuja ja yrittävät saada riittävästi huomioita saadakseen aikaan muutosta ja kasvua.

Sielutasolla menemme aina samaan suuntaan ja haluamme samoja asioita. Rakastamme kovasti toisiamme ja siksi jatkuvasti tarjoamme vaikutuspiirissämme oleville tarvittavan kontrastin auttamaan heitä kasvussaan, jotta he voivat tulla siksi, keitä he tulivat olemaan, ja luoda sen, mitä he tulivat luomaan. Kaikki on aina jumalaisen täydellisessä järjestyksessä, (aivan kuin rikkoutunut ruukku havainnollisti tämän osion alussa.)

Kun ennen annoin sielulukemuksia, yleisenä teemana oli se, että kumppani loi tietyn tilanteen jättämällä toisen tavallisesti epämiellyttävän kokemuksen kautta. Nämä asiakkaat olivat aina hyvin järkyttyneitä hylkäämisestä ja torjunnasta, mutta tapahtumassa oli itse asiassa kyse suuresta rakkauden työstä. Sielutasolla "hylkääjä" melkein aina lähti antaakseen kumppanilleen tilaisuuden kehittyä ja siirtyä suunnitelmassaan eteenpäin. Jos kumppani laahaa perässä, hänet tavallisesti jätetään, jotta hänet vapautetaan uuteen ja parempaan kokemukseen. Se on hyvin kaunis ja rakastava lahja - samanlainen kuin Deanin äidin antama.

Miten vanhempien värähtely muuten voi vaikuttaa meihin? Vanhempamme tai ensisijaiset huoltajamme antavat meille myös lahjansa ja kykynsä ja ilmennämme niitä tavoitteenamme sielutasolla saattaa ne vieläkin korkeammalle tasolle…

Deanin isän lahjana oli kurinalaisuus ja toiminta, ja hän välitti nämä Deanille, joka käytti niitä kauniisti luodakseen rahaa ja omaisuutta. Kahdeksikot eivät ilman kurinalaisuutta pääse kovinkaan pitkälle. Se oli tärkeä tekijä Deanin menestymisessä.

Deanin äiti oli hyvin rakastava ja hoivaava. Dean on aina ollut välittävä mies, joka jatkuvasti vie ystäviään ja asiakkaitaan päivälliselle ja varmistaa aina, että heillä on riittävästi syötävää ja heistä huolehditaan. Hän myös keskittyy itseensä, ja siitä saakka kun olen tuntenut hänet, hän on aina varmistanut, että hän itse saa hoivaa, syö hyvin ja ottaa aikaa lyhyisiin lepotaukoihin. Hän ei olisi päässyt siihen, missä hän on, ilman näitä vanhemmilta saamiaan kykyjä ja piirteitä.

Koska hän on täällä panemassa tuulemaan, Dean on myös uskomattoman kekseliäs. Kun hän ei voinut luottaa isäänsä uuden auton hankinnassa, hän oppi ottamaan asiat omiin käsiinsä. Ja koska hänellä oli hyvin vähän pienenä poikana, hänen oli tehtävä asioita siitä, mitä oli käytettävissä. Olen uudestaan ja uudestaan nähnyt hänen ratkaisevan jonkin ongelman tai luovan jotain lähes tyhjästä. Insinöörimielellään hän voi kehitellä asioita siitä, mitä hän löytää esim. vajasta ja keksiä jonkin prosessin tai epätavallisen vekottimen, joka palvelee tarkoitusta. Näitä lahjoja ja taitoja hän käyttää uudessa maailmassa, kun hän luo keksintöjä palvelemaan vasta kehittymässä olevia uusia tarkoituksia.

Kun ilmennämme vanhempiemme ja huoltajiemme erityislahjoja ja -taitoja, tarkoituksemme ennen syntymää oli saattaa ne vieläkin korkeammalle tasolle ja soveltaa niitä uuteen ja korkeampaan olemistapaan."