PÄÄSTÄKÄÄ IRTI AHDISTUKSEN ENERGIASTA

Kryonia kanavoinut David Brown (www.kryon.org.za )
6.5.2008 Marina da Gama, Kapkaupunki
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Huomautus lukijalle: Ilmaise tahtosi siitä, että olet kanavoinnin ”nyt-hetkessä” ja että oma energiasi yhdistyy paikalla olleeseen ryhmään.

*******

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Taas kerran on ihanaa olla teidän kaikkien kanssa täällä Marina da Gamassa tänä myrskyisenä Kapkaupungin iltana. Monia muutoksia ja paljon rakkautta alkaa virrata. Uusi maailma alkaa tulla ja uusi olotila säteilee pimeydestä.

Jokaisella on pimeä puoli ja näissä opetuksissa olemme opettaneet teille, miten työskennellään varjopuolenne, pimeytenne, sen osanne kanssa, joka ei toimi tavalla, jolla haluaisitte sen toimivan. Nämä opetukset alkavat nyt tuottaa tulosta. On paljon rakkautta ja tapahtuu monia muutoksia. Uusi maailma tulee, täysin uusi ymmärrys siitä, miten asiat todella ovat. Kaikelle on aikansa ja paikkansa, ja tämä on rakkauden aikaa. Tämä on lempeyden aikaa, sillä käytte kaikki läpi suurta parannusta ja suurta muutosta elämässänne. Kokonaan uusi maailma odottaa avautumista.

Pimeytenne sisältä löydätte oman neroutenne. Sieltä löydätte omat lahjanne. Jos teillä on rohkeutta mennä sinne, löydätte vain lisää rakkautta ja kauneutta itsestänne. Taas kerran toistamme: aivan kulman takana on kaunis maailma, uusi maailma missä voitte luoda todellisuutenne rakkaudesta, ei enää pelosta.

Pelko on rakkauden suuri vihollinen, se on rakkauden vastakohta. Pelko estää teitä rakastamasta. Olemme aina sanoneet, että pelolla on monia vivahteita. Pelko ei ole kuin suuri vasara, joka iskee teitä päähän sanoen: "Olen täällä." Pelko voi olla hyvin, hyvin hienovaraista, melkein huomaamatonta. Pelko muuttaa mielenne tietämättänne siitä. Pelko johdattaa teidät pois sydämestänne tietämättänne siitä. Pelko pitää teidät sidottuina poissa unelmistanne, poissa haluamastanne. Mutta pelko voidaan voittaa - ei aina helposti - mutta se voidaan kuitenkin voittaa hyvin samalla tavalla, kuin olette "kulkeneet" menneiden tunteidenne läpi ja puhdistaneet tilaa sisältänne kyetäksenne työskentelemään pelkojenne kanssa.

Pelkonne lopettavat rakkauden virtaamisen. Pelko on kuin patomuuri joessa, joka tukkii virtauksen, joka ei salli virtausta - ja on oltava virtausta, rakkauden on virrattava aina. Energian on aina virrattava. Rakkaus on virtausta, mutta pelon ei pitäisi olla opas siinä, minne rakkauden on virrattava - muuten rakkaus heitetään hukkaan. Teidän on annettava sydämenne päättää siitä, minne rakkauden on virrattava.

Joskus on hyvin pelottavaa, mutta ette tiedä olevan pelottavaa ja aivan kuin juna radalla, voidaan kulkea vain jompaankumpaan suuntaan. Yksi raide johtaa rakkauteen ja toinen pelkoon, ja tuskin tiedätte siitä, että muutatte suuntaa, kun kuljette noita raiteita pitkin ja hienovaraisesti siirrytte pois siitä, minne sydämenne haluaa mennä. Voitte keksiä kaikenlaisia tekosyitä, kaikenlaisia järkisyitä siihen, miksi ette mene haluamaanne suuntaan. Pelko voi vaikuttaa ajatuksiinnekin. Se muistuttaa vähän sitä, miten painovoima voi vaikuttaa valoaaltoihin. Valoaallot eivät aina kulje suoraa linjaa - muut voimat ja energiat voivat manipuloida valoa.

Pelko on voima, joka voi manipuloida ajatuksianne osana tunneulottuvuuttanne. Pelolle on hyviä syitä, mutta se pelko josta tänä iltana puhumme, on luotu ja tullut mukaan menneisyydessä. Pelkoa joka jatkaa elämässänne kuin taustamusiikki, on soitettu niin kauan, että te ette edes tiedä sitä olevan. Se on kuin lempeä ahdistuksen muoto, joka luo aina ahdistavia olosuhteita elämäänne. Se luo aina ahdistavan todellisuuden elämäänne. Tunteet luovat ajatuksia, jotka luovat todellisuuden - ajatukset luovat tunteita, jotka luovat todellisuuden.

Jos teillä siis on ahdistusta olemuksessanne, luotte aina jonkinlaisen ahdistavan todellisuuden. Se estää teitä elämästä unelmianne sellaisina, kuin haluaisitte elää niitä. Se estää rakkauden virtaa menemästä sinne, minne haluatte sen menevän.

Pyydämme teitä sulkemaan silmänne ja istumaan jalat lattiaa vasten ja vain sallivan itsenne yhdistyä Äiti Maahan ja Isä Taivaaseen. Rakkaat ystävät, huoneessa on tänä iltana paljon Henkeä ja rakkautta teille kaikille ja teitä tuetaan täysin prosessissanne tänä iltana. Sallikaa itsenne tarkkailla kehoanne ja tuntevan kehonne. Vain tuntekaa se tunne, miltä keho tuntuu.

Käyttäkää oma aikanne ja vain tuntekaa, mitä pelkoa ehkä on kehossanne, vaikka se olisikin vain pientä ahdistusta. Tämä tulee ensinnäkin siitä sisäisen lapsenne puolesta, joka on haavoittunut tai loukkaantunut jollain tavalla ja joka elää siinä pelossa, että sama tapahtuma tapahtuu uudestaan elämässänne, mutta kaukana sen takana palaamme menneisiin elämiin, takaisin päiviin, jolloin loitte karmaa.

Pysytäänpä tuossa tunteessa. Kun seuraamme tuota tunnetta, palataan ensin moniin sisäisen lapsenne puoliin, jotka elävät pelossa. Kun nuo kaikki on selvitetty, mennään menneeseen elämään, missä tunsitte tätä pelkoa, missä ensimmäisen kerran kohtasitte tämän pelon.

Kaikilla Kryon-perheeseen kuuluvilla on monia, monia pelkoja Lemurian ja Atlantiksen päiviltä, jolloin teillä oli elämän avaimet, jolloin tunsitte totuuden elämästä ja jolloin tietoisuutenne oli pilviä hipovaa, täysin erilainen kuin tietoisuutenne tänä päivänä, täysin erilainen kuin tietoisuutenne tänä päivänä. Tiesitte tuolloin, miten luotte todellisuutenne. Kryon-perheeseen, Kryon-sieluryhmään kuuluvat olivat suuri parantajia ja mystikkoja Atlantiksen ja Lemurian päivinä ja tiesivät, miten taivutetaan todellisuutta, muutetaan todellisuutta ja luodaan haluttu elämä.

Samanaikaisesti oli voima, joka ei hyväksynyt feminiinistä tapaa - tieteellinen voima joka ei hyväksynyt mystikkojen maailmaa - eikä tilanne ole erilainen vuonna 2008 maaplaneetalla. Erona on se, että tämän päivän tietoisuus on paljon alempana kuin Atlantiksella ja Lemuriassa. Se on jopa alempi kuin Egyptissä 2000 tai 3000 vuotta sitten. Tämän planeetan tietoisuus on "livennyt". Se saattaa näyttää erilaiselta, muttei se ole kovinkaan erilaista. Se saattaa näyttää erilaiselta kaiken käytettävissä olevan teknologian vuoksi.

Voidaan väittää, että teknologia on tietoisuutta, mutta todellinen tietoisuus on sisäinen suhde, tapa jolla kaikki osanne liittyvät teihin. Ja yksi osanne voi pelätä jotain toista puolta ja saada aikaan sisällenne sellaisen dynamiikan, että yksi pelkää toista ja näin elätte aina pelossa. Kun tällainen sisäinen taistelu on käynnissä sisällänne, ette usein tiedä tällaista pelkoa olevan.Silloinkin kun pääsette kosketuksiin sen kanssa, juoksette ikään kuin karkuun sitä ja siirrytte toiseen äärimmäisyyteen. Siirrytte siitä kauas pois käyttäytymisenne muuttamisen pelosta.

Tänä iltana haluamme viedä teidät pelkoonne. Haluamme pitää teitä tilassa, missä voitte olla pelkonne kanssa - tämän hienovaraisen pelon, tämän itsenne yhden puolen kanssa, jota jatkuvasti juoksette karkuun ettekä oikein koskaan saa rohkeutta kohdata sitä. Osa ongelmaa on siinä, että se on soinut niin kauan taustamusiikkina, että te ette edes tiedä sitä olevan.

Pyydämme teitä vajoamaan syvemmälle ja syvemmälle kehoonne ja tuntemaan tuon pelon tulevan kehoonne, kun menette syvemmälle ja syvemmälle. Pelko saa teidät haluamaan pois kehostanne ettekä todella halua olla siinä. Se saa teidät haluamaan lähteä kehostanne. Se estää teitä olemasta läsnä ja muuttaa käyttäytymistänne. Heti kun alatte koskettaa tätä pelkoa, se luo vielä lisää ahdistusta sisällenne ja lakkaatte olemasta alkuperäinen ja aito.

Ette kohtaa jotain ongelmaa tai pulmaa, joka teidän täytyy kohdata, tämän yksinkertaisen pelon vuoksi, joka on voinut syntyä - ja luultavasti syntyi - hyvin varhaisessa lapsuudessanne, kun olitte hyvin pehmeä, lempeä ja arka, hyvin haavoittuva ja helposti loukkaantuva. Saattoi olla niin, etteivät vanhempanne tulleet toimeen, heillä oli riitaa lähellä vastasyntynyttä lasta tai muutaman viikon ikäistä lasta.

Vain tämä vaaditaan lapsen haavoittamiseksi ja pelon luomiseksi sisälle. Tämä pelko voi jähmettää ja säteillä jatkuvasti elämäänne jonkin todellisuuden. Tämä pelko säteilee ulos maailmaanne ja tietenkin se mitä lähetätte maailmaan, tulee takaisin. Tunteenne ovat ongelmanne. Tunteet ovat sisäisiä ilmentymiä ja ongelmat ovat ulkoisia ilmentymiä aineellisessa maailmassa.

Teidän tehtävänne on siis saada rohkeutta sukeltaa tähän pelkoon ja vain tietää, mitä se todella on: se on vain tunne, yksi tunne, vanha, vanha tunne joka on ollut olemassa vuodesta toiseen tehden teistä ahdistuneen. Ahdistus on kuin pitkä, pitkä kulunut levy, joka vain jatkaa saman vanhan sävelen soittamista päivästä toiseen, viikosta toiseen, vuodesta toiseen. Elämänne jokainen hetki se vain jatkuu ja jatkuu.

Pyydämme teitä olemaan itsenne kanssa, olemaan tämän pelon kanssa, todella pitämään tätä pelkoa kehossanne. Tämä pelko ei ehkä ole tullut edes lapsen haavoittumisesta. Tämä pelko on voinut periytyä esi-isiltänne isovanhemmillenne, vanhemmillenne, ja nyt se on teillä. Jokainen perheessä elää tässä pelossa, tässä ahdistuksessa ja hyväksynnän puutteessa, mutta te voitte tosiaankin elää elämänne todellisessa yltäkylläisyydessä ja teillä voi ehdottomasti olla kaikki, mistä olette koskaan uneksineet. Teillä voi olla se kaikki!

Ahdistus alkaa haarautua ja luoda sellaisia ajattelumalleja kuin "En ole arvokas", "En koskaan tule olemaan onnellinen.", "Minulla ei koskaan tule oleman rahaa.", "En koskaan tule olemaan varakas.", "En koskaan tule olemaan todella terve." Kaikki nämä erilaiset ajattelumallit tulevat samasta perustasta - ahdistuksesta.

Vain sallikaa itsenne tuntea, missä tunnette ahdistusta, ahdistuksen energian. Sallikaa sydämenne avautua ja todella tuntea sen, miltä sydämenne tuntuu. Tuntuuko sydämenne avoimelta? Tuntuuko se suljetulta? Koska työskentelemme ahdistuksen energian kanssa, on luultavaa, että tällä hetkellä sydämenne on kiinni.

Ahdistuksella on voima sulkea sydämenne, sillä on voima sulkea kaikki chakranne, sillä on voima tukkia virtaus. Sillä ei ole mitään voimaa, jos tunnistatte sen olemassaolon, jos voitte olla sen kanssa, voitte olla ahdistuksenne kanssa.

Kaikki ihmiset pelkäävät jotain, mutta mistä tämä pelko, tämä ahdistus tulee? Mistä se kaikki alkoi? Jokaisella ihmisellä on oma perusta ahdistukselleen. Huomaatte menevänne matkalle lapseen ja sen taakse menneisiin elämiin, mutta mistä ahdistus todella alkaa?

Haluamme viedä teidät taas kerran ajassa taaksepäin, aivan ajan alkuun, aikaan jolloin olitte kokonaisuus eikä ollut edes kahta sinua, vain yksi sinä. Noina päivinä olitte lähellä Jumalaa, olitte osa Jumalaa, jumaluutta ja tiesitte olevanne osa ja mikä osa olitte. Aivan alussa teidän oli jakauduttava kahteen puolikkaaseen tullaksenne maan päälle.

Tämä on jokaisen ihmisolennon matkan alku. Tästä syystä on kaksoisliekkejä, koska jokainen ihmisolento jakautui aivan ajan alussa. Jokainen ihmisolento jakautui kahtia. Osa matkaa oli sitä, että eräänä päivän nuo kaksi osaa löytäisivät toisensa täällä maan päällä ja löydettyään toisensa heidän matkanaan olisi löytää taivas täällä maan päällä yhdessä.

On melkein mahdotonta yksittäiselle ihmiselle löytää taivas maan päällä ja tässä on muutamia syitä. Ensinnäkin olette maskuliininen ja feminiininen, olette myös äiti ja isä itsellenne, kun olette suorittaneet geneettisestä isästänne ja äidistänne irtipäästämisriitin. Kuten olemme selittäneet, kun päästätte irti geneettisistä vanhemmistanne osana matkaa ja yhdistytte enemmän ja enemmän Äiti Maahan ja Isä Taivaaseen, teistä tulee arkkityyppinen äiti ja isä itsellenne. Kun lapsi laajenee sisällänne ja ottaa haltuunsa seitsemän chakraa, teistä tulee lopulta tuo maaginen lapsi tai valaistunut lapsi, joka kulkee tällä maapallolla taivaan ja maan välillä.

On enemmän, kuin mitä voitte tehdä yksittäisenä olentona. Kun kaksi kaksoisliekkiä yhdistyy, ne luovat täysin erilaisen todellisuuden. Ne luovat täysin erilaisen dynamiikan maatasolle. Ensinnäkin virtaa paljon enemmän energiaa, niin kauan kuin pystytte jatkamaan välillänne esiin tulevien kysymysten prosessointia ettekä jää jumiin ja tukkeudu. Niin kauan kuin pystytte palauttamaan valon, energian joka kuuluu teille, jatkamaan niiden osienne takaisin tuomista yhteen, joihin ette kenties voi samaistua tai joihin ette osaa samaistua, kyse on rakkauden ja yhdistyneisyyden takaisin tuomisesta. Tuo yhdistyminen tapahtuu todellisen itsenne toisen puolikkaan kanssa.

Tänä iltana olemme päästämässä irti tuosta ahdistuksen energiasta, jota olette kantaneet aivan ajan alusta saakka. Jokaiselle tässä huoneessa: kaksoisliekkinne elää jossain tällä planeetalla tänä iltana.

Jokaisen yksilön tehtävänä on saattaa kehonsa ja energiansa sellaiseen tilaan, että voitte vastaanottaa sellaisen monimerkityksisen pelin itsestänne. Sinun on löydettävä itsesi tilasta, jossa todella rakastat itseäsi, koska kaksoisliekkisi on juuri kuin sinä. Hän ei ehkä näytä juuri samalta, mutta energeettisesti hän on - solu solulta - täsmälleen samanlainen kuin sinä. Näin jos jokin osasi vihaa toista osaasi, kaksoisliekkisi heijastaa tämän takaisin. Näette sen toisissanne ja vihaatte toisianne osan aikaa - suhde on hyvin, hyvin vaikea.

Tämä suhde helpottuu, jos olette oppineet prosessoimaan itseänne, olemaan vilpittömiä ja ottamaan vastuun jokaisesta asiasta, mitä ajattelette ja tunnette - hyvää ja huonoa. Teidän pitää tietää, että jos te ajattelette niin, kaksoisliekkinne ajattelee juuri samoin. Jos tunnette jotain - mitä sitten tunnettekin - kaksoisliekkinne tuntee juuri samoin. Voitte torjua toisenne kuin magneetit tai voitte pysyä kiinni toisissanne kuin magneetit.

Osa tätä matkaa on, että pysytte yhdessä ja torjutte toisenne samaan aikaan. Vaaditaan valtava määrä tunteiden parantumista saadaksenne itsenne tilaan, missä voitte alkuunkaan saada suhteen tai edes keskustella kaksoisliekkinne kanssa. Jokainen ihminen tässä huoneessa joko tietää, kuka tuo toinen ihminen on - tietämisellä tarkoitamme sitä, että olette tavanneet hänet, vaikka ette ehkä tiedä, että hän on kaksoisliekkinne - tai tapaatte kaksoisliekkinne seuraavien kuukausien tai kahden vuoden aikana.

Tämä suhteen toimimiseksi, teidän täytyy tulla mestariksi ehdottoman vilpittömyyden ja rehellisyyden taidossa. Teidän täytyy tulla mestariksi itsenne parantamisen ja prosessoimisen taidossa. Tämä vie teidät uusiin ulottuvuuksiin ja uusiin todellisuuksiin, joita hyvin, hyvin harvat ihmiset ovat koskaan kokeneet koko sinä aikana, jolloin Äiti Maa on ollut olemassa.

Ihmiset tässä huoneessa tänä iltana ja ne, jotka lukevat tätä kanavointia, te tiedätte täsmälleen, keitä olette ja mitä teidän on tehtävä. Olette valinneet hyvin vaikean polun, mutta samanaikaisesti hyvin palkitsevan polun, joka vie teidät uusiin ulottuvuuksiin, uusiin rakkauden ja hurmion ulottuvuuksiin, joista ette koskaan ole edes uneksineet tai joita ette ole kuvitelleet voivan tapahtua teille.

Rakkaat ystävät, maataso muuttuu. Maatason energia siirtyy uuteen ulottuvuuteen. Tapahtuu monia, monia asioita, joita 10 tai 20 vuotta sitten ei olisi koskaan kuviteltu voivan tapahtuvan maatasolla. Uudet maailman mahdit - Brasilia, Kiina ja Intia - vain vahvistuvat ja vahvistuvat ja saavat aikaan uuden valtadynamiikan maatasolle. Tästä tulee hyvin vaikeaa, koska hyvin monet ihmiset ovat mukana suuren amerikkalaisen unelman luomisessa: suuri auto, suuri talo. Polttoainekulutus vaan on liian suurta.

Uutta teknologiaa on tuotu esiin ja on käytettävissä. Tähän uuteen teknologiaan päästeminen saattaa vaatia muutamia lisätapahtumia - jopa katastrofaalisia - mutta se tapahtuu seuraavien 10-15 vuoden aikana. Se merkitsee vihreää voimaa ja uutta tapaa tuottaa energiaa aineellisen maailmaan ja se merkitsee myös uutta tapaa rakentaa aineellista maailmaa ja elää siinä. Tämä vaatii myös massiivisen hyppäyksen tietoisuudessa ja henkisyydessä.

Koko planeetta tulee aina vain tietoisemmaksi henkisesti. Teidän kaltaisenne ihmiset, jotka olette valotyöntekijöitä, olette matkojen päässä edellä massojen tietoisuudesta. Olemme aina sanoneet, että kun muutatte energioitanne, massat muuttuvat kanssanne. Massoissa on muutamia puolia, jotka eivät hyväksy muutosta sellaisena, kuin se on, ja he haluavat jatkaa vanhassa maailmassa, mutta se ei pysty ylläpitämään itseään.

Tälle planeetalle on tulossa monia, monia kauniita energioita. Valotyöntekijät tekevät suurta oikeutta itselleen ja maapallolle muuttaessaan tämän planeetan energiaa ja siirtyessään uuteen dynamiikkaan, uuteen maailmaan, hyvin erityiseen tilaan, missä Henki voi antaa tämän maaplaneetan ihmisille uusia lahjoja, uusia energioita. Mutta on oltava hyvin selvää, on oltava todellinen ymmärrys ja selkeä tietoisuus siitä, miten tulette siksi, keitä oikein olette.

Tosiasia on, että te kopioitte vanhempienne suhteen. Tuo suhde on leimattuna sisäänne. Se ei ole suunnitelmanne, mutta se on leimattu sen suunnitelman yli, millaisia suhteiden itse asiassa pitäisi olla. Se on kuin vanhan takin ottamista päältä ja teillä on kaunis asu sen alla - näytätte täysin toisenlaiselta. Tavallisesti tunnette itsenne sitä kauniimmaksi, mitä kauniimmat vaatteenne ovat. Teistä ei aina tunnu kovin hyvältä vanhassa takissa, erityisesti jos tuo vanha takki saa teidät tekemään monia asioita, joita ette halua tehdä.

Rakkaat ystävät, tuo vanha takki riisutaan pois ja te säteilette kuin aamutähti. Tuotte rakkautta tälle maapallolle, koska haluatte tuoda rakkautta itsellenne. Kaikki toimii molempiin suuntiin, kaikki!

Sallikaa siis rakkauden virrata sydämenne läpi ja tuntekaa nyt sydämenne. Tuntekaa ero siitä, kun pyysimme teitä aiemmin antamaan rakkauden virrata. Tuntekaa sydämenne pehmeys ja lempeys, kun Henki on vapauttanut tämän ahdistuksen kehostanne! Ahdistus saattaa palata aaltoina ja se on Hengen tapa päästää irti ahdistuksesta. Pystytte päästämään irti siitä, minkä pystytte tuntemaan. Ette pysty päästämään irti siitä, mitä ette pysty tuntemaan. Teidän on tultava tietoiseksi siitä, mistä päästätte irti.

Sallikaa kehonne tulla pehmeäksi ja lempeäksi - ei naiivilla tavalla - sillä suhteissa joita pyydätte tässä huoneessa, ei ole kyse naiiviudesta, niissä on kyse voimasta ja rakkaudesta. Kyse on askeleen ottamisesta seuraavaan ulottuvuuteen. Ihmiskuntaa valmistellaan täysin uutta maailmaa varten, täysin radikaaliin energiamuutokseen.

Rakkaat ystävät, te tässä huoneessa olette ensimmäistä aaltoa. Olette kuin prototyyppejä, jotka menevät ensimmäisinä. Vain sallikaa tunteiden tulla ja itsenne päästävän niistä irti.

Rakkaat ystävät, tämän oli tarkoitus tapahtua näin. Te ja kumppaninne, kaksoisliekkinne, olette olleet pitkällä ja hämmästyttävällä matkalla ajan sumun läpi ja olette odottaneet tämän jonain päivänä tapahtuvan. Se on kuin kahden palapelin palan yhdistymistä. Sillä on suuri tarkoitus. Teillä on uutta älykkyyttä. Tällaisella suhteella on uusi älykkyys, uusi olemisen, ykseyden ja todellisen ymmärryksen tila, telepatian kaksi tasoa. Ymmärrätte, mitä toinen ajattelee. Tiedätte, mitä toinen ajattelee ja tiedätte, miksi hän ajattelee niin. Tämä vaatii suurta rehellisyyttä ja vilpittömyyttä.

Rakkaat ystävät, tämä tapahtuu teille, sitten kun se tapahtuu. Saatte sen, mitä vaaditaan tämän saamiseksi toimimaan.

Rakkaat ystävät, ankkuroimme tämän uuden kaksoisliekkienergian tänne Marina da Gamaan, mikä vapauttaa sen ahdistuksen, mitä olette kantaneet tuhansia ja tuhansia elämiä - tuon ahdistuksen ajatuksesta, että te ette enää koskaan kohtaisi kaksoisliekkiänne.

Menkää turvallisesti, Jumalan siunausta ja pitäkää huolta itsestänne. Kiitos. Kryon on lähdössä.