SIIRTYMINEN INTOHIMOON
- Mitä valotyöntekijöillä on edessään

Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother ( www.lightworker.com)
15.7.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Steveltä:

Tämä kanavointi oli yhteenveto siitä, mitä on suoraan edessämme. He sanoivat, että kokemustemme siirtäminen pois aikajanalta on seuraava evoluutioaskeleemme. He aloittivat sanoilla "rakkaat luojat" ja jatkoivat sanoen, että seksuaalienergia-aktivointi on edessä. Tämä eroaa siitä lisäyksestä, mistä he puhuivat äskettäin. He sanoivat, että seksuaalienergia on sitä, mikä tapahtuu sielun ollessa tiukasti yhteydessä kehoon. Tämä päästää enemmän valoa kehonne läpi ja se tuntuu seksuaalienergiana.

Tässä viestissä he kertoivat ensimmäistä kertaa tietonsa siitä, milloin sielu todellisuudessa astuu kehoon ja miten keho antaa aivojen kasvaa takaisin yhteen sen sijaan, että ne pidetään kahtena erillisenä lohkona. Ryhmä sanoo, että verho on aivolohkojen välissä ja uudelleenviritys sulkee tämän kuilun. Heidän mukaansa tämä sulkee myös kuilun taivaan ja maan väliltä.

Isoja haleja ja lempeitä tönäisyjä.

Steve Rother

***********

Terveisiä kotoa

Rakkaat luojat, olemme tällä auttamassa teitä heijastamaan energiaanne ja muistamaan, kuka olette, miksi tulitte tänne ja mitä teillä oli sieluna mielessänne itseänne varten. Käyttämänne verho on hämmentänyt ihmisiä elämä toisensa jälkeen. Kodin energia on teidän jokaisen sisällä ja kuitenkin teidän on hyvin vaikeaa muistaa sitä. Kun kuulette musiikkia, muistatte Kodin. Kun näette kauneutta, muistatte Kodin. Kun tunnette rakkautta, muistatte Kodin. Tämä on Kodin muistamista, mutta miten kuljette tässä tunteessa joka päivä? Miten siitä tulee osa päivittäistä elämäänne, jolloin voitte ottaa nämä työkalut ja käyttää niitä tietoisesti?

Tähän suuntaan olette liikkumassa. On ok meditoida, yhdistyä korkeampaan itseenne ja kanavoida. On myös ok avata ovi hengelle sekä kehonne että henkenne kohottamiseksi. Kuitenkin te elätte, kun kävelette fyysisillä jaloillanne ja kuljette päivittäisen elämänne läpi. Rakkaat luojat, omat uskomusjärjestelmänne syrjäyttävät todellisuutenne ja omat luomuksenne. Ne varjostavat paljon siitä, mitä taikanne todella on. Tämä on alkamassa muuttua. Se muuttuu vastalöydetyn kohoamisenne ja korkeamman värähtelynne vuoksi. Sydämenne on sytytetty.

Ihmiskunnan uudelleenviritys

Fyysisessä kehossanne tapahtuu nyt monia asioita. Verho sijaitsee kahden aivopuoliskonne välissä. Koko ihmiskunnassa tapahtuu yleistä uudelleenviritystä. Tämä prosessi auttaa palauttamaan yhteen sen, mikä oli erillään luomassa pelilaudan polariteettiharhan. Ette enää tarvitse polariteettia. Opettelette näkemään asiat kolminaisuuden kentässä kaksinaisuuden sijasta - sen sijasta että on valoa ja pimeyttä tai hyvää ja pahaa. Olette nyt tasapainottamassa tätä korkeamman itsen uudella näkemyksellä. Voitte nyt nähdä suurta kauneutta, sillä se on uutta - alatte nähdä oman heijastuksenne. Kerromme teille muutamia asioita, joita on suoraan edessä - energioita ja ajatuksia joita tapahtuu, kun astutte eteenpäin.

Ihmiskunnan uudelleenviritys tapahtuu ajan kuluessa. Uudet synapsiset väylät, jotka muodostuvat aivojen oikean ja vasemman puoliskon välille, lopulta kasvattavat puoliskot yhteen. Ette enää tarvitse yhtä aivopuoliskoa äärettömäksi ja toista rajalliseksi. Uusi yhteys omaan korkeampaan itseenne tekee tämän mahdolliseksi, ja alatte kantaa enemmän Kodin energiaa fyysisessä olemuksessanne.

Kehonne viritetään uudelleen, jotta voitte sisältää enemmän valoa. Monien teidän haasteena on, että kohottaessanne värähtelyänne, haluatte jatkuvasti enemmän asioita kohottaaksenne värähtelyänne. Rakkaat ystävät, joskus menette itsenne edelle ettekä tiedä, minne mennä. Se on helpompaa, kuin ajattelette. Sydämenne tuntee tien, joten vain luottakaa ja seuratkaa sitä.

Ne jotka ryntäävät eteenpäin ollakseen ensimmäisenä, huomaavat, että saapuessaan perille saattaa olla hyvin yksinäistä. Kyllä, voitte olla ensimmäisenä tikkaiden huipulla, jos niin valitsette, tai voitte olla tikkaiden juurella ja työntää kaikkia muita ylöspäin. Missä tahansa olettekin näillä tikapuilla, ymmärtäkää, että olette tulleet auttamaan ihmiskunnan kollektiivivärähtelyn nostamisessa ja se toimii. Ette aina näe sitä, ette saa nähdä tuloksianne suurimman osan ajasta. Niin kuin sadas apina, kaikki tulee tyhjästä ja yhtäkkiä kaikki käyttävät samaa kieltä ja puhuvat samoista ajatuksista. Monet käsitteet joita olemme esitelleet, ilmestyvät jo nyt päivittäiseen keskusteluun.

On tärkeää auttaa teitä muistamaan, että tulitte tänne saamaan ihmiskokemuksen, ette ylösnousemaan. Ylösnouseminen on helppoa. Vain kuolette, mikä ei ole mikään ongelma ja melko yksinkertaistakin. Kyllä, ihmiset pelkäävät kuolemaa, mutta te ymmärrätte, että sielu toivottaa sen tervetulleeksi yhtä lailla. Sielu ei pelkää lähtemistä. Sen suurin pelko on syntymässä. Ihmiset kuitenkaan eivät pelkää syntymää. He ajattelevat sen olevan upeaa ja juhlivat sitä samalla tavalla, kuin me juhlimme teidän tulemistanne Kotiin, kun olette taas kerran sylissämme. Kiedomme teidät enkelinsiipiimme ja sanomme: "Tervetuloa Kotiin!" Tämä tapahtuu nyt ollessanne edelleen maan päällä. Tervetuloa Kotiin, rakkaat sielut.

Seksuaalienergian aktivointi

Pitääksemme teidät maadoittuneina kerroimme teille, että fyysisen kehon seksuaalienergia lisääntyisi. Se on elämänvoimaenergiaa - valoa joka tulee kehoon. Tapamme määritellä seksuaalienergia on yksinkertainen: silloin kun henki on kauttaaltaan yhteydessä fyysiseen kehoon, säteilette enemmän valoa kehonne läpi ja sen me näemme seksuaalienergiana. Seksuaalienergiaa on lisätty tälle planeetalle ja se jatkuu. Tämä on seksuaalienergian lisäämistä.

Pian alkaa myös seksuaalienergian aktivointi. Sitä ei tarvitse pelätä, koska kyse on vain valonne tulemisesta kehonne läpi. Sitä tapahtuu silmienne ja hymynne kautta. Sitä tapahtuu sydämenne yhdistyessä toisiin ihmisiin. Rakkaat ystävät, emme ole täällä opettamassa teille, miten ollaan enkeli, koska osaatte sen jo. Olemme täällä yrittämässä auttaa teitä jonkin sellaisen tekemisessä, mitkä kukaan ei koskaan ennen ole tehnyt - ei koskaan missään pelissä.

Alatte kantaa valtavan määrän Kodin energiaa fyysisessä kehossanne samalla, kun kuljeskelette joka päivä. Kun tämä energia on aktivoitu, näette monia uusia suhteita seksuaalienergiaan. Siitä syystä esitämme, että alatte tuntea mukavuutta seksuaalienergiaan liittyen ja selvitätte kaikki rajoitukset tai tukokset, joita teillä on tällä alueella.

Kokemustenne poistaminen aikajanalta

Kerromme teille joitain yksinkertaisia asioita, ajatuksia joiden kanssa ihmiset painivat. Ymmärrätte, että pelaatte aikajanaharhan kanssa. Luulette, että on menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus, kun itse asiassa vain yksi niistä on totta ja kaksi muuta harhaa. Menneisyys ei ole muuta kuin muisto ja tulevaisuus on vain mahdollisuus. On vain tämä hetki. Tätä opettelette ja alatte tehdä. Kun alatte poistaa kaiken kokemanne aikajanaharhasta, alatte ajatella eri tavalla.

Vasen aivopuoliskonne laittaa kaiken aikajanaharhaan. Tämä alkaa nyt vähentyä, koska ei ole enää tarvetta erillisyyteen. Mitään ei tarvitse määritellä noilla termeillä. Jos haluatte tuoda Kodin tänne nyt, tehkää se hymyllänne. Tehkää se seksuaalienergiallanne, sanoillanne tai musiikillanne. Uskaltakaa olla ihmisenkeleitä, jotka kulkevat mukanaan valtava määrä omaa energiaansa fyysisessä kehossa ja samalla jakavat sitä toisten kanssa. Tämä on Koti juuri nyt. Tätä kohti olette siirtymässä.

Me enkelit toisella puolella verhoa hypimme ylös ja alas innostuneena tästä! Kun yritätte tajuta asioita, haluatte ymmärtää kaiken suhteessa aikajanaan. Haluatte jopa tietää tarkasti, milloin henki astuu fyysiseen kehoon, mikä on suuri väittelynaihe maaplaneetalla. On kiinnostavaa, ettei kukaan ole koskaan esittänyt tätä kysymystä meille. Vastaamme siihen tänään.

Milloin henki astuu kehoon?

Rakkaat ystävät, syntymänkin jälkeen sielu voi muuttua. Itse asiassa sitä tapahtuu koko ajan. Sielu astuu kehoon 27 kuukautta ennen fyysisen kehon muodostamista. Istutte äitinne tai isänne olkapäällä - ensisijaisen vanhemmuussopimuksen mukaan - 27 kuukautta, jotta voitte nähdä, miten kaikki liittyy yhteen ja miten energianne toimivat yhdessä. Sitten hyppäätte sisään ja viimeiset yhdeksän kuukautta muodostatte fyysistä olemusta.

Onko henkenne tuossa fyysisessä olennossa? Kyllä, osittain. Mutta tuo pieni keho, joka on hyvin lähellä Kotia, ei yksinkertaisesti voi kantaa niin paljon valoa. Vaaditaan aikaa sopeuttaa fyysinen keho kantamaan Kodin energiaa. Vaikka näettekin kaiken tuon vilpittömyyden vauvassa, kaiken sen kauneuden ja kirkkauden, henki ei voi täysin kiinnittyä moniin vuosiin ja se suodattuu sisään ajan kuluessa.

Itse asiassa vasta alkaessaan yhdistyä omaan seksuaalienergiaansa, tuosta fyysisestä olennosta tulee kaiken sen henkisen energian säilyttäjä, mitä sillä on kyseisessä elämässä. Itse asiassa vasta puberteetin alkaessa henki astuu täysin kehoon. Silloin näette Kodin valon, siksi se kantaa seksuaalienergiaa Kotoa. Se kantaa elämän innostusta. Silloin alatte tuoda ihmisiä luoksenne ja yhdistyä monin eri tavoin. Silloin muodostuu ystävyyksiä, joita kannatte lopun elämäänne. Silloin tietämyksenne alkaa todella ankkuroitua. Näinä aikoina alatte kehittyä henkenä, joka teeskentelee olevansa ihminen.

Tämä on erityislaatuista aikaa maan päällä, rakkaat ystävät. Tällaista ei ole tapahtunut aiemmin. Olette jo vieneet tämän pelin paljon niiden korkeimpien mahdollisuuksien yli, joita kirjoititte itsellenne aivan alussa. Pian ohitatte yhden merkin… jonka oli tarkoitus lopettaa peli ja merkitä kaiken loppua. Se ei kuitenkaan ole loppu, vaan sen sijaan valosyntymä fyysisessä kehossa.

Onko teidän tärkeää kohottaa värähtelyänne? Kyllä. Toivomme myös, että menette pelaamaan. Toivomme, että nahka lähtee polvistanne. Toivomme, että teillä on ryppyjä silmienne ympärillä kovasta nauramisesta, koska nämä ovat niitä ihmiskokemuksia, joita halusitte saada. Kipukin toivotetaan tervetulleeksi ainutlaatuisena ihmiskokemuksena. Tämä tuo taivaan maan päälle.

Ei enää kaappivalotyöntekijöitä!

Rakkaat ystävät, paljon tulossa. Kykenette kaikkeen siihen ja enempään. Taika jokaisessa teissä on hyvin upeaa! Jos näyttäisimme teille vain osakin siitä, pelästyisitte ja sanoisitte: "Voi ei, tuo en ole minä…" Jos voisimme näyttää teille pienenkin välähdyksen, se antaisi teille rohkeutta ja luottamusta astua eteenpäin ja vain olla itsenne, antaa itsenne tehdä "virheitä", kuten te niitä kutsutte.

Astukaa ulos ja laittakaa kaikki liikkumaan eteenpäin. Voitte keksiä polun myöhemmin, sillä liike eteenpäin aloittaa aaltovaikutuksen. Nyt on sen aika, rakas ystävä. Kunnioita sitä.

Valotyöntekijöillä on haasteita. Teillä monilla on yhteistä toistenne kanssa, kun johdatte tietä värähteellisesti. On ihmisiä jotka muuttavat, vaihtavat työpaikkaa, vaihtavat suhteita, määrittelevät uudelleen suhteita, muodostavat uusia ryhmiä, saavat uusia ystäviä. Nyt teidän on aika planeetan parantajina muodostaa infrastruktuuri, joka alkaa tukea teitä, kun astutte siihen, mitä oikeasti tulitte tänne tekemään. Se ei voi enää odottaa. Ei ole enää kaappivalotyöntekijöitä. Nyt on aika. Näemme valonne emmekä anna teidän enää kätkeä sitä.

Siirtykää intohimonne suuntaan


Kodin energia joka näkyy silmienne, hymynne ja halaustenne kautta - sitä tulitte tänne tekemään. Etsikää sille käyttöä tänään ja luotte Kodin juuri nyt. Hymyilkää, naurakaa ja halatkaa toisianne. Vaikka taivaassa on kaikki se mahti, voitte tehdä jotain mitä me emme voi - voitte halata toisianne. Koskettakaa toisianne Kodin muistoilla, sen enkeliolennon valolla, joka asuu tässä fyysisessä kehossa.

Kun astutte eteenpäin, ihmeitä alkaa tulla esiin. Sitä alkaa tapahtua jatkuvasti nopeutuvalla tahdilla maaplaneetalla. Kyllä, syntyy pelkoa. Voimme taata sen. Kyllä, on ihmisiä, jotka eivät tiedä, miten selviytyä siitä. Ja kyllä, on niitäkin ihmisiä, jotka yrittävät kontrolloida ja manipuloida sitä. Se on ainutlaatuisen inhimillistä ja kuitenkin se on Kodin energiaa ja taivas maan päällä. Se säteilee lävitsenne, jos sallitte sen.

Ei, teidän ei tarvitse tietää tarkasti, mikä intohimonne on. Teidän täytyy tietää vain suunta. Jos se ei ole tämä suunta, kenties se on tuo suunta. Seuratkaa sydäntänne. Vain tämän tarvitsette ja alatte siirtyä intohimoon ja tämä on tapahtumassa maaplaneetalla tällä hetkellä.

Olette astumassa V-aikaan, voimaantumisen aikaan. Voimaannuttakaa itsenne ja ympärillänne olevat ja taivas on täällä tänään.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Muistakaa, että pelaatte kaunista peliä ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo

Ryhmä